evet kızlar en başından anlatıyorum

şimdi öncelikle hafta ortası öğle arası falan yaptırmayın bişi olmaz demelerine bakmayın kimisinde şişiyor kimisinde morarıyor bende morluk az şişlik çok oldu yüzümde sadece bir dudak işe gidemedim

önce bir krem sürdüler uyuştu sonra iğneyle dolgu enjekte ettiler adını hatırlamıorum kızlar okumuştum ama orda

acımadı dersem yalan olur bayağı acıdı güzellik için

dolgu yapıldığı andan itibaren en az 2 saat soğuk sıcak gibi şeyler içemiosunuz başka bişide içemiosunuz dudak şekli otursun diye 2 gün sonrada 1 ay süreyle günde 1 dk dudak masajınız olucak göünüzde büyütmeyin masajı otomatikman yapıosunuz zaten şişlerin inmesi ve morluklar 1 haftada geçiyor ama bende ara ara şişip indi vücut reaksikabul etmeye çalışıomuş reaksiyon gösteriomuş

bn kabul ettim vücudum etmiyo

ilk görüntülerde eğrilik falan görüosunuz 2. rütuşta onlarda halloluor:)
bu arada yeri sarıyerde doktorun adı Aysel Can zaten gittiğim gün birçok ünlü ismide gördüm açıklamim isimlerini ünlülerin

ama doktor işini ii yapıo anladım yapay durmuyor yani özelden msj atamıyorum malum eğer izin falanda varsa doktorun numarasını yazarım bi görüşürsünüz kızlar
BU ARADA resim koyucam 1 hafta geçmesini bekliorum otursun diye aradaki farka bakarsınız kızlar öpüorumnanaktan sizi mutluyum