• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

merhaba arkadaşlar dudak dolgusu yaptırmak istiyorum fakat dolgu dan sonraki şişlikler,morarmalar çok fazla oluyor mu?çalışıyorum işe o halde gitmek istemiyorum...deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var:61:

bende 5 kere yaptırmıştım ancak dikkatli bakınca beyaz bir hat gorunuyor dudakta bombe gibi ve ilk 3-4 hafta top top bir goruntu oluyor. bu konudan sikayetci olan oldu mu hiç

merhaba arkadaşlar dudak dolgusu yaptırmak istiyorum fakat dolgu dan sonraki şişlikler,morarmalar çok fazla oluyor mu?çalışıyorum işe o halde gitmek istemiyorum...deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var:61:

benim deneyimlerimden eger zamanlaması uyuyorsa cuma yaptırabilirsin. ptesiye birazdaha oturmus olacaktır. Ancak ben allerjen olmadıgım halde 1 hafta suruyor oturması morluk olur hafif ancak kapatabiliyorsun
ancak şişme olayı kişiden kişiye cok farklılık gosteriyor.

divacıım bn yeni yaptırdım 2 hafta oldu :D ama 2 yıldır araştırdım yani silikon farklı yağ enjektesi silikon falan kesinlikle düşünme dolgu benimkisi 5 yıllık süper duruo şuanda 2 seans şeklinde gittim 1.de yaptı 2 hafta sonra yani bugün kontrolüm vardı kalan yerleri doldurdu süper şuan yani çok mutluyum :D 5 yıl içinde çok para vermedim açıkçası değer yani 750 tl verdim bir şırınga 500 bana 1.5 gitti ilk başta ama üst dudak tam oturmadı die bugünde rütuş yaptı ona para falan almıyor çok araştırdım en uygunu arkadaşım daha ucuzunu buldum diye gitti şuan dudakları yamuk sağ kalın sol ince kız çıldırıcak :D

cigdem selam, daha fazla detayı alabiliyormuyuz :) dr adı ilacın adı, içeriği gibi (yasaksa özelden yazabilirsen cok sevinirim)

benim deneyimlerimden eger zamanlaması uyuyorsa cuma yaptırabilirsin. ptesiye birazdaha oturmus olacaktır. Ancak ben allerjen olmadıgım halde 1 hafta suruyor oturması morluk olur hafif ancak kapatabiliyorsun
ancak şişme olayı kişiden kişiye cok farklılık gosteriyor.

teşekkürler icedwings...dayak yemiş gibi dursun istemiyorum da:1: ufak tefek küçük morlukları kamufle edebilirim...nisan ayı içinde yaptırmayı planlıyorum...
doktorların kullandığı dolgu maddesi de cok önemli en iyi dolgu maddeleri hangileri acaba bi bilgisi olan var mı:3:

evet kızlar en başından anlatıyorum :D şimdi öncelikle hafta ortası öğle arası falan yaptırmayın bişi olmaz demelerine bakmayın kimisinde şişiyor kimisinde morarıyor bende morluk az şişlik çok oldu yüzümde sadece bir dudak işe gidemedim :D önce bir krem sürdüler uyuştu sonra iğneyle dolgu enjekte ettiler adını hatırlamıorum kızlar okumuştum ama orda :( acımadı dersem yalan olur bayağı acıdı güzellik için :D dolgu yapıldığı andan itibaren en az 2 saat soğuk sıcak gibi şeyler içemiosunuz başka bişide içemiosunuz dudak şekli otursun diye 2 gün sonrada 1 ay süreyle günde 1 dk dudak masajınız olucak göünüzde büyütmeyin masajı otomatikman yapıosunuz zaten şişlerin inmesi ve morluklar 1 haftada geçiyor ama bende ara ara şişip indi vücut reaksikabul etmeye çalışıomuş reaksiyon gösteriomuş :D bn kabul ettim vücudum etmiyo :D ilk görüntülerde eğrilik falan görüosunuz 2. rütuşta onlarda halloluor:)
bu arada yeri sarıyerde doktorun adı Aysel Can zaten gittiğim gün birçok ünlü ismide gördüm açıklamim isimlerini ünlülerin:D ama doktor işini ii yapıo anladım yapay durmuyor yani özelden msj atamıyorum malum eğer izin falanda varsa doktorun numarasını yazarım bi görüşürsünüz kızlar
BU ARADA resim koyucam 1 hafta geçmesini bekliorum otursun diye aradaki farka bakarsınız kızlar öpüorumnanaktan sizi mutluyum :D

evet kızlar en başından anlatıyorum :D şimdi öncelikle hafta ortası öğle arası falan yaptırmayın bişi olmaz demelerine bakmayın kimisinde şişiyor kimisinde morarıyor bende morluk az şişlik çok oldu yüzümde sadece bir dudak işe gidemedim :D önce bir krem sürdüler uyuştu sonra iğneyle dolgu enjekte ettiler adını hatırlamıorum kızlar okumuştum ama orda :( acımadı dersem yalan olur bayağı acıdı güzellik için :D dolgu yapıldığı andan itibaren en az 2 saat soğuk sıcak gibi şeyler içemiosunuz başka bişide içemiosunuz dudak şekli otursun diye 2 gün sonrada 1 ay süreyle günde 1 dk dudak masajınız olucak göünüzde büyütmeyin masajı otomatikman yapıosunuz zaten şişlerin inmesi ve morluklar 1 haftada geçiyor ama bende ara ara şişip indi vücut reaksikabul etmeye çalışıomuş reaksiyon gösteriomuş :D bn kabul ettim vücudum etmiyo :D ilk görüntülerde eğrilik falan görüosunuz 2. rütuşta onlarda halloluor:)
bu arada yeri sarıyerde doktorun adı Aysel Can zaten gittiğim gün birçok ünlü ismide gördüm açıklamim isimlerini ünlülerin:D ama doktor işini ii yapıo anladım yapay durmuyor yani özelden msj atamıyorum malum eğer izin falanda varsa doktorun numarasını yazarım bi görüşürsünüz kızlar
BU ARADA resim koyucam 1 hafta geçmesini bekliorum otursun diye aradaki farka bakarsınız kızlar öpüorumnanaktan sizi mutluyum :D

Resmini bekliyorum canım.Gelecek cuma koyarsın artık.Çok dayanamam:9:

Kalıcı mı olacak canım? Kaça yaptıracaksın? Nerde yaptıracaksın?

ve tüm korkularıma son vermiş bulunuyorum:) tecrübemi şöyle özetleyeyim iş çıkışı gittim haftasonu evden çıkmamayı göze alarak gitmiştim ama hiçte sandığım gibi olmadı. çok az bir şişlik hafif bir sızlama vardı onunda lafı bile olmaz. hatta çıkışta arkadaşlarla tabuu oynadık bolca güldüm biraz fazla kastığım için dudaklarımı hafif bir şişlik oldu ama hayatımı etkileyecek türden değil. ufacık bir değişiklikle kocaman bir fark yarattı diyebilirim. yok dolgu doğal durmuyor dudakların kapanmazz örnek olursun falan hepsi yalan (en azından benim için) :) hiç yakıştırmadığım rujlar öyle harika dururyor ki anlatamam. kesinliklee ihtiyacı olanlara tavsiye ediyorum ama güvenilir bir yerde

Özelden fotograflarını atarmısın canım.Yada maillerimizi alalım.Ben çıkıyorum şimdi.Yarın bakıcam topice:54:

teşekkürler paylaşım için...:16:

yaptırmayı düşünüyordum ama bahsettiğiniz gibi bikaç ayda geçecekse gereksiz geliyor.
daha kalıcı bir şey gerekiyor

bende cok ıstıyorum yaptırmak ama balık gıbı gorunmekde ıstemıyorum.(

yaptırmayı düşünüyordum ama bahsettiğiniz gibi bikaç ayda geçecekse gereksiz geliyor.
daha kalıcı bir şey gerekiyor

Aynen ya:51:Söyle Megan Fox'un dudakları gibi olsun.Seda Sayan'ın dudakları gibi olmasın.Kalıcı olsun.

yağ enjekte dudakta işe yaramıyor dıyorlar agzını komple buyulten bıle var sezen aksunun senı yerler şarkısını tekrar söyleyen bi hatun vardı ya işte onun agzı dudagı falan komple buyultulme işlemi yapılmış yuzu kadar gzı var hanı agzı kulaklarında derler ya:27: ne yalan söylıyım yakışmıyoda değil:37:

kesinlikle cok guzel duruyor :) benim drumda daha oncede gogus amelyatı oldugum cok dogal yapıyor zaten dogallık taraftarı. ozellikle minik dudaklarda cok guzel duruyor. Bende fotografımı godnerebilirim ancak evdeler en kısa zamanda yanıma alıp gonderebilirim.
Enbuyuk hendikap gecici olması yani surekli aynı paraları vermeniz. Ben ilk once restlyn kullandırmıstım daha sonra bir arkadasımda gorup estheliss kullandırdım oda epey hosuma gitti.
Birde burnumun ucu birazcık yuvarlak orayada cok az yaptırıyorum sivrilsin diye merak edenlere fotograf gonderebilirim tabi. Buaralar gitmeyi cok istiyorum bakalım

Merhaba Arkadaşlar,
Ben dudak dolgusu yaptırdım ve sonucu harikaaaa! Öyle denildiği gibi günlerce morlukla da dolaşmadım, hatta hiç morarmadı bile diyebilirim... Doktorum Op.Dr.Bülent Cihantimur... sonucu görmek isteyen arkadaşlara resim bile gönderebilirim ... yaptırdıktan sonra keşke daha önce yaptırsaydım diye düşündüm. Dolgu yaptırmayı düşünen arkadaşlarr bence bir an önce yaptırın...

dudak dolgunuzu gercekten cok merak ettim ve gormek istiyorum cunku bende yaptirmak istiyorum benim alt dudagim gayet iyi ama ust dudagimin yan kisimlari hic belirgin degil ancak rujla ortaya cikiyor, bense ruj kullanmayi sevmiyorum ama hal boyle olunca mecburen ruj kullaniyorum..sizden yanit beklicem tesekkurler...

ne kadar da ince eleyorsunuz hanımlar bu kadar detaya gerek yok doktor önce azverir gönderir birkacgun sonra şekıl oturunca tekrar kontrol ıhtiyac halinde takviye edilir hepsi bu kadar ben 3yıl oldu yaptıralı lokum gibi dudaklarım var zaman geçtikçe eridikçe daha da guzelleşiyo

özellikle size yazmak istedim çünkü bende lokum gibi dudaklarım olsun istiyorum (= nerde yaptırdınız ve daha önemlisi nasıl bir yöntemle yapıldı ve 3 yıl olmasına rağmen halen dudaklarınızın halinden memnunsuz buda demektir ki iyi yapılırsa uzun süre kullanılabiliyor, sizden cvp beklicem ilgilenirseniz çok sevinirim..şimdiden çok teşekkür ederim.

özellikle size yazmak istedim çünkü bende lokum gibi dudaklarım olsun istiyorum (= nerde yaptırdınız ve daha önemlisi nasıl bir yöntemle yapıldı ve 3 yıl olmasına rağmen halen dudaklarınızın halinden memnunsuz buda demektir ki iyi yapılırsa uzun süre kullanılabiliyor, sizden cvp beklicem ilgilenirseniz çok sevinirim..şimdiden çok teşekkür ederim.

hemen yazayım dolgum tabiki enjeksiyonla yapıldı içerigindeki madde silikon bazlı karışık kokteyl hazırlanmış oldugundan kalıcı oluyor yöntem farklı degil yani ben Adana'da yaşıyorum doktorum Muhittin Aktaş zaten bu işlerde isim tecrübe önemli benden gören kaç arkadaşımı götürdüm 45yaşındaki işyerinden bir ablamın yaştan oluşan boyuna çizgilerini açtı burun dudak arası çöküntüyü itti o da benim gibi 2006da yaptırdı halen memnun hatta onun hiç dudagı yoktu onun daha da dogal oldu yani
hani tamamen erimeyecek zaten max %70i eriyecek kalan ömürlük lakın bugün erise solugu drun kapısında alırım eski fotolarıma bakıyorum yok artık yapamam çizgi dudaklarla diyorum
ü,ö gibi oval söylenen harflerde sıkıntım çıkıntım yok öyle dudagım süner gibi yüzümden dışarı çıkmıyor

hemen yazayım dolgum tabiki enjeksiyonla yapıldı içerigindeki madde silikon bazlı karışık kokteyl hazırlanmış oldugundan kalıcı oluyor yöntem farklı degil yani ben Adana'da yaşıyorum doktorum Muhittin Aktaş zaten bu işlerde isim tecrübe önemli benden gören kaç arkadaşımı götürdüm 45yaşındaki işyerinden bir ablamın yaştan oluşan boyuna çizgilerini açtı burun dudak arası çöküntüyü itti o da benim gibi 2006da yaptırdı halen memnun hatta onun hiç dudagı yoktu onun daha da dogal oldu yani
hani tamamen erimeyecek zaten max %70i eriyecek kalan ömürlük lakın bugün erise solugu drun kapısında alırım eski fotolarıma bakıyorum yok artık yapamam çizgi dudaklarla diyorum
ü,ö gibi oval söylenen harflerde sıkıntım çıkıntım yok öyle dudagım süner gibi yüzümden dışarı çıkmıyor

hemen cevap yazmanıza çok sevinidm, çok teşekkür ederim..o zaman siz adanada yaptırdınız benim orda yaptırmak gibi bi şansım yok ben ankaradayım neden sizinde ankarada olduunuz hissine kapıldım bende anliyamadım :26: eğer ki bi saknıcası yoksa sizin için msne eklemek isterim sizi ordan konuşmak daha hızlı olur..tekrardan teşekkürler..

Back
X