Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen cevap yazmanıza çok sevinidm, çok teşekkür ederim..o zaman siz adanada yaptırdınız benim orda yaptırmak gibi bi şansım yok ben ankaradayım neden sizinde ankarada olduunuz hissine kapıldım bende anliyamadım :26: eğer ki bi saknıcası yoksa sizin için msne eklemek isterim sizi ordan konuşmak daha hızlı olur..tekrardan teşekkürler..
canım ben 900e yaptırdım. esteword güzellik merkezinde tavsiye ederim piyasaya göre biraz pahalı ama kesinliklee güvenebileceğin bir yer
ayyyy aşkım benim kendine yakın hissettigin için teşekkürler işyerinde web msn dahil engelli evde de netim yok garip gelecek ;ama kk hariç internet dünyasıyla hiç alakam yok face , twitte kullanmıyorum vermek istememekten degil yanlış anlama lütfen
evet kızlar en başından anlatıyorumşimdi öncelikle hafta ortası öğle arası falan yaptırmayın bişi olmaz demelerine bakmayın kimisinde şişiyor kimisinde morarıyor bende morluk az şişlik çok oldu yüzümde sadece bir dudak işe gidemedim
önce bir krem sürdüler uyuştu sonra iğneyle dolgu enjekte ettiler adını hatırlamıorum kızlar okumuştum ama orda
acımadı dersem yalan olur bayağı acıdı güzellik için
dolgu yapıldığı andan itibaren en az 2 saat soğuk sıcak gibi şeyler içemiosunuz başka bişide içemiosunuz dudak şekli otursun diye 2 gün sonrada 1 ay süreyle günde 1 dk dudak masajınız olucak göünüzde büyütmeyin masajı otomatikman yapıosunuz zaten şişlerin inmesi ve morluklar 1 haftada geçiyor ama bende ara ara şişip indi vücut reaksikabul etmeye çalışıomuş reaksiyon gösteriomuş
bn kabul ettim vücudum etmiyo
ilk görüntülerde eğrilik falan görüosunuz 2. rütuşta onlarda halloluor:)
bu arada yeri sarıyerde doktorun adı Aysel Can zaten gittiğim gün birçok ünlü ismide gördüm açıklamim isimlerini ünlülerinama doktor işini ii yapıo anladım yapay durmuyor yani özelden msj atamıyorum malum eğer izin falanda varsa doktorun numarasını yazarım bi görüşürsünüz kızlar
BU ARADA resim koyucam 1 hafta geçmesini bekliorum otursun diye aradaki farka bakarsınız kızlar öpüorumnanaktan sizi mutluyum![]()
Canim cok gecmis olsun oncelikle:) ve ayrıntılı paylasımın için tesekkurler, Benim bir sorum olacak 5 senelik dolgu demişsin 1 ay dudak masajı vs , sakın bu madde kalıcı olmasın? biliyorsun kalıcı dudak dolguları ileriki donemlerde baya sorun cıkarıyor, 5 senelik olmasıni anlayamadım maddenin adı hakkında bilgi verdi mi doktorun? madde adını bizlerede soylersen hem arastiririz hemde kendi doktorumuza danisiriz:) sİMDİDEN TESEKKURLER X![]()
Aslında iyi bir doktor yaptıysa 5 yıl kalıcı olması çok güzel... bazı arkadaşlar pütür pütür olduğunu söylüyorlar, bu doğru mu? öperken falan hiç belli olmayacaksa ve doğal duruyorsa ben de isterim : )) Ankara'da yaptıran var mı hiç?
Eki Görüntüle 178257
ilk iki resim yapılmadan önceki hali sonrası yapılmış olan bide ruj sürüp çektim kırmızı renk dudağı ince göstermesine rağmen ilk dudağıma göre ince durmuyor![]()
canım çok güzel olmuş doktorun kimdi kalıcımı geçicimi yaptırdın biraz bilgi verirmisin?
cnm çok saol bnde şimdi karşılaştırmaya bakınca baya hoşuma gittirujla güzel duruo eskiden kırmızı ruj sürmeye korkardım
kalıcı yani 5 yıllık yaptırdım birkaç sayfa geride var çok gerilerde değil yazdıklarım bir bak istersen yine cevap veririm hatta yapıldıktan hemen sonraki halinide koyucaktımda korkarsınız die koymadım operasyon sonrası korkunç görünüodu
iki günde geçti tabi
![]()
doktorunun adını vermişsin canımda ist damı?ve fiyat olarak nasıl?
Eki Görüntüle 178257
ilk iki resim yapılmadan önceki hali sonrası yapılmış olan bide ruj sürüp çektim kırmızı renk dudağı ince göstermesine rağmen ilk dudağıma göre ince durmuyor![]()
çok sexy ya kız halimle benim bile öpesim geldi:):) ben de yaptırıcam of ya![]()
haha alemsin mutlu ettiniz kızlar valla beni bu dudaklarlada bir koca bulamazsam artık bilemiorum![]()
bu arada içine sinmiyorsa yaptır canım çünkü bir kusur görünce kendinde taktımı takıosun ben dönüp dolaşıp dudaklarıma geliodum bitti allahtan şimdi dişlerime takılıyorum tel taktırıcamda korkuyorum
![]()
cnm gule gule kullan ben cok begendim harika olmus valla![]()
cnm çok saol bnde şimdi karşılaştırmaya bakınca baya hoşuma gittirujla güzel duruo eskiden kırmızı ruj sürmeye korkardım
kalıcı yani 5 yıllık yaptırdım birkaç sayfa geride var çok gerilerde değil yazdıklarım bir bak istersen yine cevap veririm hatta yapıldıktan hemen sonraki halinide koyucaktımda korkarsınız die koymadım operasyon sonrası korkunç görünüodu
iki günde geçti tabi
![]()