• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

arkadaşlar ankarada dudak dolgusu yaptıran var mıııııı lütfen sesime kulak verin artık :14: iyi bir doktora yaptırmak istiyorum güvenilir olsun herkesin isteyebilecei gibi..hadi kızlar sizden yardım bekliyorummm........

hemen cevap yazmanıza çok sevinidm, çok teşekkür ederim..o zaman siz adanada yaptırdınız benim orda yaptırmak gibi bi şansım yok ben ankaradayım neden sizinde ankarada olduunuz hissine kapıldım bende anliyamadım :26: eğer ki bi saknıcası yoksa sizin için msne eklemek isterim sizi ordan konuşmak daha hızlı olur..tekrardan teşekkürler..

ayyyy aşkım benim kendine yakın hissettigin için teşekkürler işyerinde web msn dahil engelli evde de netim yok garip gelecek ;ama kk hariç internet dünyasıyla hiç alakam yok face , twitte kullanmıyorum vermek istememekten degil yanlış anlama lütfen

ayyyy aşkım benim kendine yakın hissettigin için teşekkürler işyerinde web msn dahil engelli evde de netim yok garip gelecek ;ama kk hariç internet dünyasıyla hiç alakam yok face , twitte kullanmıyorum vermek istememekten degil yanlış anlama lütfen

face ve twitte ben de kullanmıyorum sadece msn ve burası, yanlış anlamam merak etme sen..igilenip cevap yazığın için çok teşekkür ederim..ankaradaki hatunlarda henüz ses çıkmadı hala bekliyorum...

evet kızlar en başından anlatıyorum :D şimdi öncelikle hafta ortası öğle arası falan yaptırmayın bişi olmaz demelerine bakmayın kimisinde şişiyor kimisinde morarıyor bende morluk az şişlik çok oldu yüzümde sadece bir dudak işe gidemedim :D önce bir krem sürdüler uyuştu sonra iğneyle dolgu enjekte ettiler adını hatırlamıorum kızlar okumuştum ama orda :( acımadı dersem yalan olur bayağı acıdı güzellik için :D dolgu yapıldığı andan itibaren en az 2 saat soğuk sıcak gibi şeyler içemiosunuz başka bişide içemiosunuz dudak şekli otursun diye 2 gün sonrada 1 ay süreyle günde 1 dk dudak masajınız olucak göünüzde büyütmeyin masajı otomatikman yapıosunuz zaten şişlerin inmesi ve morluklar 1 haftada geçiyor ama bende ara ara şişip indi vücut reaksikabul etmeye çalışıomuş reaksiyon gösteriomuş :D bn kabul ettim vücudum etmiyo :D ilk görüntülerde eğrilik falan görüosunuz 2. rütuşta onlarda halloluor:)
bu arada yeri sarıyerde doktorun adı Aysel Can zaten gittiğim gün birçok ünlü ismide gördüm açıklamim isimlerini ünlülerin:D ama doktor işini ii yapıo anladım yapay durmuyor yani özelden msj atamıyorum malum eğer izin falanda varsa doktorun numarasını yazarım bi görüşürsünüz kızlar
BU ARADA resim koyucam 1 hafta geçmesini bekliorum otursun diye aradaki farka bakarsınız kızlar öpüorumnanaktan sizi mutluyum :D

Canim cok gecmis olsun oncelikle:) ve ayrıntılı paylasımın için tesekkurler, Benim bir sorum olacak 5 senelik dolgu demişsin 1 ay dudak masajı vs , sakın bu madde kalıcı olmasın? biliyorsun kalıcı dudak dolguları ileriki donemlerde baya sorun cıkarıyor, 5 senelik olmasıni anlayamadım maddenin adı hakkında bilgi verdi mi doktorun? madde adını bizlerede soylersen hem arastiririz hemde kendi doktorumuza danisiriz:) sİMDİDEN TESEKKURLER X:68:

Canim cok gecmis olsun oncelikle:) ve ayrıntılı paylasımın için tesekkurler, Benim bir sorum olacak 5 senelik dolgu demişsin 1 ay dudak masajı vs , sakın bu madde kalıcı olmasın? biliyorsun kalıcı dudak dolguları ileriki donemlerde baya sorun cıkarıyor, 5 senelik olmasıni anlayamadım maddenin adı hakkında bilgi verdi mi doktorun? madde adını bizlerede soylersen hem arastiririz hemde kendi doktorumuza danisiriz:) sİMDİDEN TESEKKURLER X:68:

hyaluronik asid canım 5 yıl kalıo çünkü teyzemden biliorum oda yaptırmıştı başka bir yere 4 yıl oldu hala duruo bu arada kızlar resim çektim koyucam :D becerebilirsem şişlerim indi oturdu dudak hemen hemen :D

Aslında iyi bir doktor yaptıysa 5 yıl kalıcı olması çok güzel... bazı arkadaşlar pütür pütür olduğunu söylüyorlar, bu doğru mu? öperken falan hiç belli olmayacaksa ve doğal duruyorsa ben de isterim : )) Ankara'da yaptıran var mı hiç?

xxxxxxxxxx

ilk iki resim yapılmadan önceki hali sonrası yapılmış olan bide ruj sürüp çektim kırmızı renk dudağı ince göstermesine rağmen ilk dudağıma göre ince durmuyor :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında iyi bir doktor yaptıysa 5 yıl kalıcı olması çok güzel... bazı arkadaşlar pütür pütür olduğunu söylüyorlar, bu doğru mu? öperken falan hiç belli olmayacaksa ve doğal duruyorsa ben de isterim : )) Ankara'da yaptıran var mı hiç?

öperken belli olmuo cnm haha hisde var bu arada merak edersen pütürlük var evet top top gibi hissediosun ama masaj yaptıkça yayılıyor onlar zamanla :D

Eki Görüntüle 178257

ilk iki resim yapılmadan önceki hali sonrası yapılmış olan bide ruj sürüp çektim kırmızı renk dudağı ince göstermesine rağmen ilk dudağıma göre ince durmuyor :D

canım çok güzel olmuş doktorun kimdi kalıcımı geçicimi yaptırdın biraz bilgi verirmisin?

Son düzenleme:
canım çok güzel olmuş doktorun kimdi kalıcımı geçicimi yaptırdın biraz bilgi verirmisin?

cnm çok saol bnde şimdi karşılaştırmaya bakınca baya hoşuma gitti :D rujla güzel duruo eskiden kırmızı ruj sürmeye korkardım :D kalıcı yani 5 yıllık yaptırdım birkaç sayfa geride var çok gerilerde değil yazdıklarım bir bak istersen yine cevap veririm hatta yapıldıktan hemen sonraki halinide koyucaktımda korkarsınız die koymadım operasyon sonrası korkunç görünüodu :D iki günde geçti tabi:D

cnm çok saol bnde şimdi karşılaştırmaya bakınca baya hoşuma gitti :D rujla güzel duruo eskiden kırmızı ruj sürmeye korkardım :D kalıcı yani 5 yıllık yaptırdım birkaç sayfa geride var çok gerilerde değil yazdıklarım bir bak istersen yine cevap veririm hatta yapıldıktan hemen sonraki halinide koyucaktımda korkarsınız die koymadım operasyon sonrası korkunç görünüodu :D iki günde geçti tabi:D

doktorunun adını vermişsin canımda ist damı?ve fiyat olarak nasıl?

doktorunun adını vermişsin canımda ist damı?ve fiyat olarak nasıl?

evet canım istanbul sarıyerde. fiyat bir şırınga 500TL. bnm ilk seansta üste 1 şırınga alta yarım şırınga yaptı 750 verdim ama tabi tanıdık :D sonra üst dudak kabul etmedi çökertti tekrar 1 şırınga yaptı üst dudağıma ona para vermedim çünkü onun garantisini vermişti bazı insanların vücudu ilkde eritiyormuş, yağlarımı eritemeyen vücudum eritti üst dudağımı :D yani toplamda 2.5 şırınga gitti ama ben 750 verdim ilk seans 1.5 şırınga parasını :D

cnm gule gule kullan ben cok begendim harika olmus valla :nazar:

çok sexy ya kız halimle benim bile öpesim geldi:):) ben de yaptırıcam of ya:emir_bebek:

haha alemsin mutlu ettiniz kızlar valla beni bu dudaklarlada bir koca bulamazsam artık bilemiorum :P :D bu arada içine sinmiyorsa yaptır canım çünkü bir kusur görünce kendinde taktımı takıosun ben dönüp dolaşıp dudaklarıma geliodum bitti allahtan şimdi dişlerime takılıyorum tel taktırıcamda korkuyorum :D

haha alemsin mutlu ettiniz kızlar valla beni bu dudaklarlada bir koca bulamazsam artık bilemiorum :P :D bu arada içine sinmiyorsa yaptır canım çünkü bir kusur görünce kendinde taktımı takıosun ben dönüp dolaşıp dudaklarıma geliodum bitti allahtan şimdi dişlerime takılıyorum tel taktırıcamda korkuyorum :D

ya sadece merakımdan soruyorum.dudakların yapıldıktan sonra senden hoşlanan erkeklerin sayısında artma oldu mu:)

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba sıze dudak dolgusu ve ve burun estetıgı ıcın ıkı ısın vermek ıstıyorum bırıncısı sema hastanesınde serpıl hanım dermotolojı uzmanı ve bu ısı cok ıyı yapıyo dudak dolgudu botox vs.. ıkıncisi burun amelıyatı eylul ayında olucam bende cok ama co arastırdım bır doktorda kanaat getırdım abdulkadır goksel amelıyatlarını bızzat canlı canlı ızledım mukemmel ötesi sonucları var:128: goksel beyde bagdat caddesı boynerın (saskınbakkal) orada :) dolgu en son bıldıgım tek tup 500 dü burun 4000 gıbı bı fıyat verdı :1:

Çook beğendim :nazar: sağlıkla kullan.. koyduğu maddenin adını öğrenebilir miyim? Ankarada iyi bir doktor bulursam yaptırmayı düşünüyorum ama hiç anlamam bu işlerden :) ankarada yaptırmayı düşünen arkadaşlar varsa hep beraber gidelim mi : ))

Back
X