- Konu Sahibi emellce
- #2.761
doutzen zaten çok güzel
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım ben de millayı çokkkk beğenirim .bu kadında estetik yokbenim asıl yaptırmak istememin nedeni konuşurken üst dişlerimin pek görünmemesi
![]()
belki dolgu yapırırsam milla gibi üst dişlerim görünür diyorum,o yüzden ekledim .
peki eklediğim resimdeki gibi yapabiliyorlar mı sizce üstü kalkık????:18:
hadi ya canım ağlıcam şu an vallacanım genelde tam tersi oluyor. yani dolgu yaptırınca üst dişler daha az gözüküyorhatta son koyduğun fotodaki ruby de öyle demişti.
valla son eklediğin dudak iyiymiş baya kalın dolgun güzel
hemde izmirde yaptırmışşş
:86:
tatlım sen burayada sorcakmıydınnn: )
sor bence ya benim istediğim dudak
bu arkadaşlarımızınkini bulabildim.![]()
rubydudak dolgusunu yaptırdım canım 3 gün oldu yaptıralı,Juvaderm ultra kullandı doktor,1cc lik genelde üst kontur ve biraz ortaya dolgu yaptı,alt dudağıma da kontur geçti kenarlardan,zaten alt dudağım gayet iyiydi...Üst dudağım cok dardı genişletmek için daha çok üst yanlara çalıştı..herşey çok güzeldi fakat dolgudan 1 gün sonra üstte kapkara bi morluk oldu,hergün daha cok kararıyo doktor yarın gel tekrar bakalım dedi stilex adlı bi merhem kullanıorum şimdi Eki Görüntüle 420659 Eki Görüntüle 420660 :26::26: ne kadar üzgünüm bilemezsin,nerden cıktı bu morluk yaa,işe giderken bantlıyorumm napiyimm
kaç günde geçer bu yaaaa....
benm tenim çok hasas o yüzden böle oldu sanırsammm
foto da ekledimm...
![]()
bu arkadaşımızınki gayet hoş, rakidal bir değişiklik yaratmışTeşekkürler tatlım inşlallh gecer bu morluk bildiğin kapkara oldu sonradann...Eki Görüntüle 420678moralim alt üst resmen...senin için önceki dolgusuz ve makyajsız bi resmimi buldum...
rubydudak dolgusunu yaptırdım canım 3 gün oldu yaptıralı,Juvaderm ultra kullandı doktor,1cc lik genelde üst kontur ve biraz ortaya dolgu yaptı,alt dudağıma da kontur geçti kenarlardan,zaten alt dudağım gayet iyiydi...Üst dudağım cok dardı genişletmek için daha çok üst yanlara çalıştı..herşey çok güzeldi fakat dolgudan 1 gün sonra üstte kapkara bi morluk oldu,hergün daha cok kararıyo doktor yarın gel tekrar bakalım dedi stilex adlı bi merhem kullanıorum şimdi Eki Görüntüle 420659 Eki Görüntüle 420660 :26::26: ne kadar üzgünüm bilemezsin,nerden cıktı bu morluk yaa,işe giderken bantlıyorumm napiyimm
kaç günde geçer bu yaaaa....
benm tenim çok hasas o yüzden böle oldu sanırsammm
foto da ekledimm...
![]()
Arkadaşlar izmirde geçici dudak dolgusu yaptırmak isteyen varmıııı??????????![]()
bu arkadaşımızınki gayet hoş, rakidal bir değişiklik yaratmış.
sekerleme canım doktora gittiğimizde söyleriz :) birbirimize fikirde veririz. bende kalkıklık istiyorum yaaaaadoktora gittiğimde profilimdeki resimi göstercem
![]()
tatlıımm sende mi kalkık dudağa karar verdin benim gibiiiiii :13:
MinaG nasil yeni dudakların, memnunmusun hala?