Dudak Dolgusu yaptıranlar

tatlım ben de millayı çokkkk beğenirim .bu kadında estetik yok :31: benim asıl yaptırmak istememin nedeni konuşurken üst dişlerimin pek görünmemesi :(
belki dolgu yapırırsam milla gibi üst dişlerim görünür diyorum,o yüzden ekledim .

canım genelde tam tersi oluyor. yani dolgu yaptırınca üst dişler daha az gözüküyor :43: hatta son koyduğun fotodaki ruby de öyle demişti.

Son düzenleme:
canım genelde tam tersi oluyor. yani dolgu yaptırınca üst dişler daha az gözüküyor :43: hatta son koyduğun fotodaki ruby de öyle demişti.
hadi ya canım ağlıcam şu an valla :43: o zaman benim yaptırmamın pek bir anlamıda yok .ben doktora gene bir sorayım üzüldüm :50:
valla son eklediğin dudak iyiymiş baya kalın dolgun güzel
hemde izmirde yaptırmışşş :52:
:86:
tatlım sen burayada sorcakmıydınnn: )
sor bence ya benim istediğim dudak

Eklentiler

• $Doutzen-Kroes-030.webp
    $Doutzen-Kroes-030.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Üfff...:31: Ne zor işmiş bu yahuu...Ben doktoruma bırakacagım galiba.Bana ne yakışırsa onu yapsın :31: $dolgun-dudak[1].webp Böyle birşey olabilir mesela :34:

bu arkadaşlarımızınkini bulabildim.:16:

bana mademoiselle ve handeucar arkadaşımızınkiler çok belli belirsiz geldi yani öncekiyle sonraki arasında çok fazla bir fark yok tabiki onlar az yapılsın dogal dursun istemişlerse ozamn bişi diyemem tabi ben kendime göre diyorum yani ben biraz fazla istiyorum :52:

ruby :16: dudak dolgusunu yaptırdım canım 3 gün oldu yaptıralı,Juvaderm ultra kullandı doktor,1cc lik genelde üst kontur ve biraz ortaya dolgu yaptı,alt dudağıma da kontur geçti kenarlardan,zaten alt dudağım gayet iyiydi...Üst dudağım cok dardı genişletmek için daha çok üst yanlara çalıştı..herşey çok güzeldi fakat dolgudan 1 gün sonra üstte kapkara bi morluk oldu,hergün daha cok kararıyo doktor yarın gel tekrar bakalım dedi stilex adlı bi merhem kullanıorum şimdi Eki Görüntüle 420659 Eki Görüntüle 420660 :26::26: ne kadar üzgünüm bilemezsin,nerden cıktı bu morluk yaa,işe giderken bantlıyorumm napiyimm:5::5: kaç günde geçer bu yaaaa....:5::5: benm tenim çok hasas o yüzden böle oldu sanırsammm:5: foto da ekledimm...:5:

Teşekkürler tatlım inşlallh gecer bu morluk bildiğin kapkara oldu sonradann...Eki Görüntüle 420678 :14: moralim alt üst resmen...senin için önceki dolgusuz ve makyajsız bi resmimi buldum...
bu arkadaşımızınki gayet hoş, rakidal bir değişiklik yaratmış :nazar:.
sekerleme canım doktora gittiğimizde söyleriz :) birbirimize fikirde veririz. bende kalkıklık istiyorum yaaaaa :( doktora gittiğimde profilimdeki resimi göstercem :52:

ruby :16: dudak dolgusunu yaptırdım canım 3 gün oldu yaptıralı,Juvaderm ultra kullandı doktor,1cc lik genelde üst kontur ve biraz ortaya dolgu yaptı,alt dudağıma da kontur geçti kenarlardan,zaten alt dudağım gayet iyiydi...Üst dudağım cok dardı genişletmek için daha çok üst yanlara çalıştı..herşey çok güzeldi fakat dolgudan 1 gün sonra üstte kapkara bi morluk oldu,hergün daha cok kararıyo doktor yarın gel tekrar bakalım dedi stilex adlı bi merhem kullanıorum şimdi Eki Görüntüle 420659 Eki Görüntüle 420660 :26::26: ne kadar üzgünüm bilemezsin,nerden cıktı bu morluk yaa,işe giderken bantlıyorumm napiyimm:5::5: kaç günde geçer bu yaaaa....:5::5: benm tenim çok hasas o yüzden böle oldu sanırsammm:5: foto da ekledimm...:5:

ben en çok minag'ınkine bayıldım :31:

kızlarrrrrr bu kadar güzel bir tene ,buruna bu dudak olur mu hiç:50: demek ki herkese çok kalın dudak gitmiyormuş.

$blog170210_sophie-monk3.webp

bir tek nicole kidman yaptırtmadı dünya da deil mi yaptıran milyonlarca kadın var bence çok ön yargılısınız o denli zararlı olsa çirkin görünse piyasadan kalkar örneğin aquamid bazı ülekerde yasak. Ayrıca dikiş izleri geçicidir kimde gördünüz ki dikiş izinin ömür boyu kaldığı. Özellikle Ankara da geçici dolguya bi ton para ıstıolar 1300 lira vericem 3 ay sonra fıs die sönücek ne gerek var? Görenler demiyecek mi senin dudaklara nolmuş die Sonra bi daha bi daha doktoru ben mi zengin edicem:51: Para işini ayarlıyım permalipi yaptırtcam :52:
$nicole-kidman.webp $meg-ryan.webp $permalipajakimplanttum2.webp

bu arkadaşımızınki gayet hoş, rakidal bir değişiklik yaratmış :nazar:.
sekerleme canım doktora gittiğimizde söyleriz :) birbirimize fikirde veririz. bende kalkıklık istiyorum yaaaaa :( doktora gittiğimde profilimdeki resimi göstercem :52:

tatlıımm sende mi kalkık dudağa karar verdin benim gibiiiiii :13:

nicole'nunde meg rayn'ında eski halleri ne kadar güzeldi :50: kendilerini dolguymuş vb işlemlermiş çirkinleştirdiler.bence 2 side güzel bir örnek teşkil etmiyor .illa ki birilerini örnek vereceksek bu megan olmalı .estetiğin dolgunun eeeeeeeen çok yakıştığı ,kaldırabildiği tek ünlü isim .

hayırlısı olsun senin için canım ,içine sinmesini isterim.kalıcı dolgunun zararlarını bangır bangır bağrıyorlar o yüzden ben yanaşamam.şu an belki yaptırsın birşey çıkmaz ama ya bir 10 yıl kötü bir şonuçla karşılaşırsan.

fatih ürek bile yaptırdığına bin pişman :18:bak söylediklerine.
*Yanaklarımda ki dolgu bana alerji yaptı bütün problem bu. Bu yaptırdığım 8 sene evvel, alerjisi son dört senedir var. Çıkartacaklar ama bunun için beklemek gerekiyor. Yanağımda şuan dolgu var, çıkarmak için bekliyorlar.

Son düzenleme:
tatlıımm sende mi kalkık dudağa karar verdin benim gibiiiiii :13:

evet tatlım benim tek istediğim o zaten.dolgunluk olmasada olur ,tabi ufakta olsa dolgunluk olsa tadından yenmez.

yalnız tüpü paylaşabileceğim birisini bulamadıktan sonra yaptıramam:(

Back
X