Dudak Dolgusu yaptıranlar

Hafta sonu 1 e kadar canım ...
Ben yasemeni tekrardan aradım yaw artık bir kez daha öldürseniz aramam :) utandım valla .
Dedim ben juvederm yaptırsam olur mu yapabiliriz misin ? ok dediler :) fiyat değişir mi diye sordum hayır dedi .
Ayyyyyy sevindimmmmmmmm..

e bende juvederm yaptirem ozaman paylaşalım?
e bana sadece teosyal yapıoz dediler juvedermde mi kullanıolarmış kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52:

e bende juvederm yaptirem ozaman paylaşalım?
e bana sadece teosyal yapıoz dediler juvedermde mi kullanıolarmış kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52:

Valla ben juvederm yaptırsam olur mu diyince ok dediler :55:önceden hiçbirşey söylemezlerdi şaşkınım baya.
neyse sözümüzü aldık ,kim tutar bizi şimdi :)

Bence gruplaşarak gidelim.Kim kiminle gidecek onları konuşalım .

Son düzenleme:
e kuzum elinde teosyal var dedi teosyal yapıoz dedi bana juvedermden hiç bahsetmedi kiiiiii: (

sen ne zaman gidersin biz hemen gitsek ya bian önceeee:52:
nezaman müsaitsin ki sen
ben bu cumartesi illaki çalışıcam:14:

e kuzum elinde teosyal var dedi teosyal yapıoz dedi bana juvedermden hiç bahsetmedi kiiiiii: (

sen ne zaman gidersin biz hemen gitsek ya bian önceeee:52:
nezaman müsaitsin ki sen
ben bu cumartesi illaki çalışıcam:14:

Ben bir sanşsımı denemek için sordum iyi ki sormuşum :)

Ben hafta içi 6 ya kadar çalışıyorum canım :50: izin almam imkansız .Ben her hafta sonu boşum .

zaten hafta içi çalışma saatleri hiçbirimize uymuyor ki :( Sen o zaman gireceğimiz hafta sonu mu gidebilirsin ?
Ben bu hafta kimle gitsem :50: Herkes dolu bu hafta .berrylips perşembe cuma boş.

Slogan foruma girdiğinde o da yazar uygun zamanını.

Son düzenleme:
Arzucum sana birşey sorucam .Sen dudak dolgusu yaptırmaya gittiğinde makyaj yapmış mıydın ?
Ona göre o gün gidelim diyorum .

evet ozaman ben ancak 16 haziranda gidebilcem:14:
ama ozaman ben kiminle paylaşıcam sen başkasıyla gidersen
şöyle yapalım sen kendin git bu hafta konuş haftaya kadar kararını ver ben gittiğimde yaptıralım direk ne dersin? :30:

evet ozaman ben ancak 16 haziranda gidebilcem:14:
ama ozaman ben kiminle paylaşıcam sen başkasıyla gidersen
şöyle yapalım sen kendin git bu hafta konuş haftaya kadar kararını ver ben gittiğimde yaptıralım direk ne dersin? :30:

Slogan ve berrylips de hafif bir dolgunluk istiyor ,onlarada yarım tüp yeter .Sekerleme ile henüz konuşmadık nasıl bir dolgunluk istediğini, o da gireceğimiz hafta boşmuş.

Yaaaaaaaaa ben tek gitmem sizi beklerim o zaman .:43:
Kararımızı verdik zaten canım, yasemenden daha uygunuda yok ,mecburen oraya yaptırıyoruz zaten :55:

Son düzenleme:
Slogan ve berrylips de hafif bir dolgunluk istiyor ,onlarada yarım tüp yeter .Sekerleme ile henüz konuşmadık nasıl bir dolgunluk istediğini, o da gireceğimiz hafta boşmuş.

Yaaaaaaaaa ben tek gitmem sizi beklerim o zaman .:43:
Kararımızı verdik zaten canım, yasemenden daha uygunuda yok ,mecburen orayada yaptırıyoruz zaten :55:

ozamaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn 16 haziranaaa büyük gün diyelim miiiiiiiiiiiiiiii:32: :10: :52:

arzumm bişey sorucam
siteyi araştırırken okudum bu juvedermin kalıcılığı en fazla 5 ay diyorlar
senin doktorun bununla ilgili bir şey söyledimi acaba
o da çok az amaaa: (((:50:

arzumm bişey sorucam

5 ayda çok az ya :26: olmadı o gün diğeni yaptırırız.
Ama şu an en çok tutulan en baba dolgu buymuş :55:

Bakın kızlar
Üzerine tıkladığınızda açılıyor.Benim dolgudan beklentim pütür pütür olup topaklanma yapmaması ,yapısının ince olması gibi gibi .Doktora istediğimizi söyleriz ona göre 2 sinden birisini yaptırız.

$Adsız.webp

Son düzenleme:
arzumm bişey sorucam

Alıntıdır :.................

Hyalüronik asit bir polisakkarit yani doğal şekerdir ve insan vücudunda, canlılarda doğal olarak bulunur.Bu maddelerin hücre bölünmesi,eklemlerin kayganlığının sağlaması ve cildi gergin tutması gibi çok önemli görevleri vardır.Hyalüronik asit kendi hacminden bin kat fazla su tutabilir ve enjekte edildiği yerde uzun süre şeklini muhafaza edebilir, bu yüzden çok ideal ve en çok tercih edilen dolgu maddesidir, kozmetik ürünlerde bol
kullanılır.Restylane,Perlane,Juvederm,Teosyal en çok kullanılan hyalüronik asit türevleridir,bu dolgularda alerjik reaksiyon görülmediğinden her hangi bir alerjik test kesinlikle gerekmez ve dolguların kalıcılık süresi ortalama 6-12 ay sürervekişinin cilt yapısına göre etki ortalama 6-12 ay devam eder.
.Uygulama son derece pratik olup tek seansta gerçekleşir ve sonuçlar son derece yüz güldürücüdür.
:34:

ayy allah korusun yaa topak mopak:45:
16 haziran 12:30 demişssin tatlım ama 13te kapanıyor diosun nası yapcez: (:23:

Hyalüronik asit bir polisakkarit yani doğal şekerdir ve insan vücudunda, canlılarda doğal olarak bulunur.Bu maddelerin hücre bölünmesi,eklemlerin kayganlığının sağlaması ve cildi gergin tutması gibi çok önemli görevleri vardır.Hyalüronik asit kendi hacminden bin kat fazla su tutabilir ve enjekte edildiği yerde uzun süre şeklini muhafaza edebilir, bu yüzden çok ideal ve en çok tercih edilen dolgu maddesidir, kozmetik ürünlerde bol
kullanılır.Restylane,Perlane,Juvederm,Teosyal en çok kullanılan hyalüronik asit türevleridir,bu dolgularda alerjik reaksiyon görülmediğinden her hangi bir alerjik test kesinlikle gerekmez ve dolguların kalıcılık süresi ortalama 6-12 ay sürervekişinin cilt yapısına göre etki ortalama 6-12 ay devam eder.
.Uygulama son derece pratik olup tek seansta gerçekleşir ve sonuçlar son derece yüz güldürücüdür.

umarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:7: :52:

Bir de diğerini kopyalabilir misin arzucum ?Teosyal kiss yani.
ayy allah korusun yaa topak mopak:45:
16 haziran 12:30 demişssin tatlım ama 13te kapanıyor diosun nası yapcez: (:23:

Ayyyy haklsın ya:52: biz ikimiz biraz daha erken orada oluruz.Sonrasında sekerleme bize katılır.
Bir kişinin işlemi 30 dkka sürüyordur bence.

Arzuya soralım bence ne kadar sürdüğünü acıyomudur acaba: ):124::118:

Evettttt bir de ne kadar zaman sonra makyaj yapabiliriz.Uygulama öncesi makyaj yapmadan mı gitmek lazım .
Ben rujsuz ruh gibiyim ya :55: Yüzümde hiçbirşey olmasa bile ruj mutlaka olmak zorunda :5:

Bir de arzucum halen dudaklarında gerginlik hissediyor musun ?

Evettttt bir de ne kadar zaman sonra makyaj yapabiliriz.Uygulama öncesi makyaj yapmadan mı gitmek lazım .
Ben rujsuz ruh gibiyim ya :55: Yüzümde hiçbirşey olmasa bile ruj mutlaka olmak zorunda :5:

kıyamam sana ben sakın makyaj yapma ruj falanda sürme allık sürersen bişi belli olmaz solgun durmazsın benımde öyle biliorum oyuzden:1:
yani makyaj yapp ruj sürmeee:81:

Kızlar..Yüzümünde göründügü foto ekledim,biran önce bakın kaldıracagım :34:

Arzuya soralım bence ne kadar sürdüğünü acıyomudur acaba: ):124::118:

Canım 20 dakika kadar sürüyor sanırım,hiç saate bakmadım...Makyaj konusunda ben yapıp gitmiştim.İşlemden önce iyice temizlediler dudak ve çevresini.Bu seferde alacalı bir görünt oluyor bilginize.İşlemden sonra ruj sürmek...Ben yapmadım,hijenik olmaz kanımca....Ertesi gün yapılabilir isterseniz tabi.Çok şiş oluyor dudak ve çevresi.Pek ruj sürmek istemezsiniz :34:
Üst dudakta doluluk hissediyorum tabi,altta daha az.Islık çalamıyorum dudaklarımı uzatıp :9: Öyle birşey işte..Anlatılmaz yaşanır diyorum :29:

Back
X