Dudak Dolgusu yaptıranlar

ay kızlarr cok güldüm mesajlarınızaa: )))
biz asdfgh87 ile maymun gibi dolancaz alsancakta cıkınca :9::9:
uçalım hemen:10:
: )

Gülebiliyorsak,güldürebiliyorsak,anlaşabiliyorsak,birbirimizi anlayabiliyorsak NE MUTLU BİZEEEE.....:16:Haydi uçalım hep beraber :10::10::10: Yuppiiiii....:52:

Son düzenleme:
dolgu yaptıran arkadaşlar..iğneler çok acıtıyor mu..ben burun ameliyatı esnasında yaptırmıştım. acı eşiğim düşük yapabilir miyim bir daha bilmem

dolgu yaptıran arkadaşlar..iğneler çok acıtıyor mu..ben burun ameliyatı esnasında yaptırmıştım. acı eşiğim düşük yapabilir miyim bir daha bilmem

Şimdii...Bu operasyonu çok yakında olacak arkadaşlar varr..Tabi korkutmayalım ama,acıyor birazcık... :53:

Arkadaşlar bende dudaklarımdan memnun değilim yani böyle dolgun etli etli durmuyor ama incede değiller... Dudak şeklim mi çirkin ne anlayamadm fikrinizi almak için herkese açık bi albüm yaptım bakarsanız sevinirim :)

Arkadaşlar bende dudaklarımdan memnun değilim yani böyle dolgun etli etli durmuyor ama incede değiller... Dudak şeklim mi çirkin ne anlayamadm fikrinizi almak için herkese açık bi albüm yaptım bakarsanız sevinirim :)

Haydi arkadaşlarr..Hep beraber bakalım,yorum yapalım... :10::10:

Abartıyorsun bence gayet dolgun duruyorlar :30: tabi önemli olan yüzde nasıl durduğu .
Uzaktan çekebilir misin ? Sadece dudağı çekme :40: full yüz çek dudağı kes ,koy bir de öyle bakalım .

Abartıyorsun bence gayet dolgun duruyorlar :30: tabi önemli olan yüzde nasıl durduğu .
Uzaktan çekebilir misin ? Sadece dudağı çekme :40: full yüz çek dudağı kes ,koy bir de öyle bakalım .

Yada yüz tam profil çek,göz yerini kes eger rahatsızlık duyarsan yada karala photo scape ile :34: Ancak o şekilde anlayabiliriz..Yoksa böyle gayet dolgun duruyor ama alt dudak üste göre ince geldi bana arkadaşlar..Bence alt dudaga yarım falkon uygulayalım...Neşter... Neşter dedim asdfgh87 :27:

Tamam o zman en kısa zmanda uzaktan çekiyoruuum :) benim asıl derdim ağzım küçük geliyor kaç kişi üzülür ağzı küçük diye merak ediyorum :D

gozde
kocaman dudakların var güzelde gözüküo sen bilirsin tabi yüzünle uyumu görmek lazım benımde oyle ama yuzume uymuo

Son düzenleme:
Şimdii...Bu operasyonu çok yakında olacak arkadaşlar varr..Tabi korkutmayalım ama,acıyor birazcık... :53:

yokmu bunun uyuşturucusu falan:(sağ bacağımda varislerim vardı dün skleroterapinin ilk seansını uyguladık. minik iğne batırıyor..inan o sırada aklımdaki tek şey "acaba dudak dolgusu da bu kadar mı acır yoksa daha mı çok olur"du:)))

gözde üst duağın dolgun ve kalkık..gayet hoş..alt dudağa dolgu olsa daha bi hoş olur sanki...ben de ömrü 5 gün süren dolgulu fotomu yüklcem uygun bi zamanda..

arzu kızzz: )
sana bişi sorcam daha önce sordularmı bilmiom belli bi ssat süresince yemek veya içmek yasak mı operasyondan sonra:8:

Yada yüz tam profil çek,göz yerini kes eger rahatsızlık duyarsan yada karala photo scape ile :34: Ancak o şekilde anlayabiliriz..Yoksa böyle gayet dolgun duruyor ama alt dudak üste göre ince geldi bana arkadaşlar..Bence alt dudaga yarım falkon uygulayalım...Neşter... Neşter dedim asdfgh87 :27:

:52: alt dudak yarım, üst dudak 1/4 tamamdır .

Bence de arkideşimiz sadece dudağı çektiği için öyle duruyor .Arzucuğumun dediği gibi gözü yanağı çartı çurtu karala öyle bakalım .

Tamam o zman en kısa zmanda uzaktan çekiyoruuum :) benim asıl derdim ağzım küçük geliyor kaç kişi üzülür ağzı küçük diye merak ediyorum :D

Parmak kaldırıyorum ben :50::52: İnsan kendinde olmayanı istiyor be canım .

Karşıdan çekilmiş fot.lardan nasıl durduğunu anlayabiliriz.İlk fotoğrafın aşağıdan çekilmiş ,o yüzden üst dudağın büyük duruyor ama önden çekilmiş fot. ise öyle değil .

Son düzenleme:
yokmu bunun uyuşturucusu falan:(sağ bacağımda varislerim vardı dün skleroterapinin ilk seansını uyguladık. minik iğne batırıyor..inan o sırada aklımdaki tek şey "acaba dudak dolgusu da bu kadar mı acır yoksa daha mı çok olur"du:)))

Ahaaaa.... İşte o skleroterapy mıdır nedir işte o işlemi bende yaptırdım,biliyorum onuda ;))
O farklı,yani bacaktaki damarlara iğne ile ilaç veriliyor.Şimdi dudak olunca mesela dudak kenarından giriyooorrr ortaya kadar cart curt içerden delerek,yırta yırta :27: (dudak dolgusu olacaklar ahada vazgeçtiler şimdi ) Korkmayın kızlar,müdahale yapılmadan önce uyuşturucu krem sürülün bekletiliyor.Biraz hissediyorsunuz tabi ama öyle dayanılmayacak birşey degil.Skleroterapy de daha ônce birşey sürülmeden yapılmıştı.Hemide canlı canlı :37:Korktunuzmu kıızzz, korkmayın ben yanınızda olamamamda ruhum hep yanınızda olacak.Ehehehhh... Korku filmi gibi karıyım heee :9:

gözde üst duağın dolgun ve kalkık..gayet hoş..alt dudağa dolgu olsa daha bi hoş olur sanki...ben de ömrü 5 gün süren dolgulu fotomu yüklcem uygun bi zamanda..

Evet,foto yüklede bakalım.Ama doktorum kesinlikle 5 gûn sonra giden bir dolgu olamaz.O gidenler ödemdir demişti :34:

arzu kızzz: )
sana bişi sorcam daha önce sordularmı bilmiom belli bi ssat süresince yemek veya içmek yasak mı operasyondan sonra:8:

Valla tok gittim ben,hemen birşey yemedim acıyor tabi ne kadarda olsa.Doktorumda birşey dememişti zatı.Sizde tok gidin bence :34:

hahahaha kızlar,sakın 5niz de muayenehaneden aynı anda çıkıp yanyana yürümeyin o gün. manzarayı düşündüm de :9::9: hatta hemen farklı yönlere dağılın,izinizi kaybettirin :9::52:

Back
X