Dudak Dolgusu yaptıranlar

Ben kalıcıya sıcak bakmıyorum ,uzmanlarda önermiyor zaten.

arzum slm canım peki dolgu yaptırdıktan snra dudaklarında hissizlik oldu mu?

Hayır canım,kesinlikle olmadı :34: Yanlız konuşurken dudaklar öne dogru uzuyor.Dolgu işlemini ikinci kez tekrarlatmak şart.Birinci işlemden sona şişlikler inince ortaya çıkan sonuç pek tatmin etmiyor.İkinci işleden sonra kalıcılık artıyor ve istenilen sonuca daha yakın,dolgun dudaklar elde ediliyor...:34:

Dudaklarımın dolgu işleminden 1 ay sonraki hali ;) Süreç gayet başarılı ve güzel işliyor,dudak dolgusu uzman ellerde yapıldığı sürece başarılı ve harika sonuçlar elde ediliyor.Tavsiye ederim arkadaşlar.Doktorumunda önerisiyle zamanı gelince ikinci işlemide yaptırıcam.İkinci işlemden sonra eminimki daha harika bir sonuç ortaya çıkacak,sevgiler..

Arzumcum selam.Dudakların cidden çok güzel gözüküyo rujunun renginede bayıldım.Şu göğüs olayından sonra dudaklarımada el atmam gerek galiba bu konuyu arastırmadım hiç bilgi verebilir misin biraz ?:54:

Kızlar google dolgu maddesinin isimi,fiyat vb. yazdıgınızda sadece o site cıkıyor zaten .

Acaba toplu alımlarda indirim yapıyorlar mı ? Eğer indirim yapıyorlarsa kimler alır ?

ben kesin alırım canım kesin hemde şu temmuz ayında kesin yaptırmalıyım çok uzadı valla artık yaptırcam ya sıkıldım :(...

Dudaklarımın dolgu işleminden 1 ay sonraki hali ;) Süreç gayet başarılı ve güzel işliyor,dudak dolgusu uzman ellerde yapıldığı sürece başarılı ve harika sonuçlar elde ediliyor.Tavsiye ederim arkadaşlar.Doktorumunda önerisiyle zamanı gelince ikinci işlemide yaptırıcam.İkinci işlemden sonra eminimki daha harika bir sonuç ortaya çıkacak,sevgiler..

Aynen canım katılıyorum sana doktor ve doktorun deneyimi cok cok önmli...2. dolgu fotolarını da büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum :16:canım,eminimki seninkide süper olucak:13:

canım süper olmuş ya bayıldım önceki dudakların nasıldı zaten kalınmıydı varsa resmini koyabilirmisin canım vallahi bayıldım hayırlı olsun :24::21::21:

Canım cok teşekkürler daha güzeli senin olur inşallahh :16: Sayfa 278 de dolgusuz ve rujsuz fotom var,hafif yandan çekilmiş ama idere et :1:,alt dudak normal di ,üst dudağım inceydi benm...öpüldün:21:

Bu dudakları süslemeye gerek yok ama kenar kısımları süsleyelim dedik.Sonuç hoşumuza gitti,paylaşalım dedik ;)

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 75
ay inanmıyorum bu dudaklar dolgumu tam istediğim gibi doğal valla yapanın
ellerine sağlık nerde yaptırdn benimde aklımda ama çok korkuyom
doğal bi görüntü olmamasından seninki süper ötesi

ay inanmıyorum bu dudaklar dolgumu tam istediğim gibi doğal valla yapanın
ellerine sağlık nerde yaptırdn benimde aklımda ama çok korkuyom
doğal bi görüntü olmamasından seninki süper ötesi

Evet canım,dolgu ;) Bende işlemden önce çok korkuyordum ya dogal olmazsa,abartı bir görüntü olursa diye.Ama sonuç gayet Dogal ve harika :16:Doktorum Hasan Findik canım,ben daha önce kendisine meme büyütme ameliyatıda oldum.Dudak dolgumuda kendisine yaptırdım.Korkacak hiçbirşey yok endişe etme,işlemden sonra şişlik oluyor.Ertesi gün biraz iniyor o kadar.İnşallah sende cesaretini toplar ve yaptırırsın canım :34:

Canım cok teşekkürler daha güzeli senin olur inşallahh :16: Sayfa 278 de dolgusuz ve rujsuz fotom var,hafif yandan çekilmiş ama idere et :1:,alt dudak normal di ,üst dudağım inceydi benm...öpüldün:21:[/QUOTE

ayy sagol canım benim ama seninkine bayıldım gerçekten şeker sende öpüldün :16::16::54:

Ben İzmir'de Dr.Ulvi Güner'e dudak dolgusu yaptırdım,çok memnunum,herkes dudaklarımın çok doğal olduğunu söylüyor.

Ben İzmir'de Dr.Ulvi Güner'e dudak dolgusu yaptırdım,çok memnunum,herkes dudaklarımın çok doğal olduğunu söylüyor.

canım foto koyabilirmisin acaba bende izmirde oturuyom ve karakara düşünüyom
nerde yaptırsam ama en önemlisi doğal dursun istiyom bide ücreti tabi
kafayı yicem bazılarının okadar doğal duruyo ki inanamadım

kızlar dudagına dolgu yaptıan varsa bilgi verebilir mi hissislik oldugu syleni yo dogrumu acab abende yaptırmay düşünüyorum biligisi olan paylasıısınlütfen

Tatlım bana ilk uygulamada 1 tüp kullanılmıştı alt ve üst dudak için,doktorum 5-6 hafta sonra gel tekrardan üst dudağa yarım tüp yapalım daha kalıcı olsun demişti,bugün gittiim yaptırdım sadece üst dudağıma yapıldı...fotolar rujsuz,dolgu yapıldıktan 3 saat sonra çektim... böyle olunca daha kalıcı oluyormuş...öncekini yaptıralı 2 ay oluyor hemen hemen.Eki Görüntüle 450344 Eki Görüntüle 450343

Ben de sanırım 2 hafta sonra yaptıracağım üff o kadar heyecanlıyım ki, korkudan yaptıramadım epey süre iki yıldır aklımda aslında ama bir türlü cesaret edememiştim.
MinaG senin dolgusuz halinin fotosu var mı tatlım gönderebilir misin bakalım.

Ben de sanırım 2 hafta sonra yaptıracağım üff o kadar heyecanlıyım ki, korkudan yaptıramadım epey süre iki yıldır aklımda aslında ama bir türlü cesaret edememiştim.

canım bende öyle bide şuan ekonomik nedenlerle yaptıramıyom ama burdaki fotoları görünce
çok seviniyom sende yaptıdktan sonra fonu beklyorum inşallah koyarsında benim gibilere
yardımcı plursun

canım foto koyabilirmisin acaba bende izmirde oturuyom ve karakara düşünüyom
nerde yaptırsam ama en önemlisi doğal dursun istiyom bide ücreti tabi
kafayı yicem bazılarının okadar doğal duruyo ki inanamadım

Merhaba, tabiki koyabilirim en kısa zamanda fotoğraf koyacağım,fiyat kişiye ve miktara göre değişiyormuş,FDI onaylı dolgu kullanılıyor, ödemesini annem yaptı, sorup sana bilgi verebilirim.

bende dün bir klinikte dudak dolfusu yaptırdım.dr önce uyuşrturucu iğne yaptı.aradan bir gün geçmesine rağmen uyuşukluk hissi ve kızarıklık ve dudaktaki morluklar henüz geçmedi sizce bu normal mi?

Tatlım Yaptır inan hiç bişeyi yok zaten uğuşturuluyo dudağın :34::34:. dolgusuz fotom sayfa 278 de bakabilirsin tatlım:16:

bende dün bir klinikte dudak dolfusu yaptırdım.dr önce uyuşrturucu iğne yaptı.aradan bir gün geçmesine rağmen uyuşukluk hissi ve kızarıklık ve dudaktaki morluklar henüz geçmedi sizce bu normal mi?

benim morluklarım ve o his 10 günde ancak geçti :)) sabret korkma geçiyorrrr ve çok güzel oluyor.ben de 5.günde isyan etmiştim.şimdi çok memnunum.

Kızlar bakın şunlara :))))))))))
[video=youtube;qNWbwtpHkfI]http://www.youtube.com/watch?v=qNWbwtpHkfI[/video]

Son düzenleme:
Back
X