- Konu Sahibi emellce
- #3.341
kızlar ben fikrimi söylemek istiyorum..biz kızlar dış görünüşümüze erkeklerden daha çok önem veriyoruz elbette doğru bu yüzden bir yerimiz hoşumuza gitmiyorsa onu değiştirmeye çalışıyoruz.buna da eyvallah.ama unutmamaız gereken bir şey olduğunu düşünüyorum .güzellik doğallıkta saklıdır.örneğin burun amelyatlarına karşı değilim çünkü gerçekten yapıldığında çok güzelleşen değişen ve doğal görünen insanlar olabiliyor.benim burnum güzel Allaha şükür hafif kalkıkta begenilen bir burnum var ama iyi olmasaydı yaptırırdım yani heralde.ama dudak dolgusuna tamamen karşıyım çünkü burun gibi meme gibi degil hemen farkediliyor arkadaşlar ve hiç doğal görünmüyor.doğal olmayan şey de bence ve erkekler için de kesinlikle güzel sayılmıyor bilginize.ben mesela dudak dolgusu hakkında hiç bilgm olmadığı halde gördüğüm insanlarda olup olmadıgını hemen anlayabiliyorum.ve gerçekten güzel dudaklı insanlardan çok daha farklı oluyorlar aynı fabrikadan çıkmış gibi oluyorlar.bi insanın güzelliği gülüşünde de saklıdır diye düşünüyorum ve dudak dolgusu yaptıranlar gülerken bi değişik oluyrlar.dudak dolgusu yerine diş tasarımının yapıldıgı yerlere gidip dişlerinizi en iyi şekle sokmanızı tercih ederim güzelse zaten oh ne ala :) eger illaki dudaklarınızın iyi olmadıgı düşünyorsanız yine saygı duyarım ve size kalıı makyajı tavsiye ederim kesinlikle hiç bir yan etkisi yok 3 yıl hatta korudgnuzda daha fazla kalabliyor fiyatıda uygun bence yapılan yere göre değişiyor.onun dışında dudaklarınıza moonson adında dolgunlaştırcı yagı süreblirsniz.hepimz evden çıkarken evdeyken bakım yapmyı seviyoruz kalıcı makyajımız olduktan sonra bide bunu sürersek gayet dogal ve güzel olablir diye dşünoyurm.kalıcı dudak makyajını abrtılı bi şey zannetmeyin renkler iyi secildimi iyi bir sonuç alındgından eminim :) ben düşüncelerimi söylemek istedim umarım etkili olur :)