Dudak Dolgusu yaptıranlar

Canım benim dolgum iyi durumda sayılır sanırım azıcık azalsa bile çok takmıyorum,bende sıkıntı dudakta pek değildi zaten,dudak burun arası mesafeme takmıştım,ama canım acımışken orası da daha dolgun oluversin diyorum,ben dudak burun arası mesafeme takmıştım onu kontrol ediyorum sık sık azalmamıştır umarım diye:))azalmış gibi çok durmuyor
Karamelizecim,sen burun arasına yaptırmasaydım bu sefer keşke zamanı değilmiş erimemiş hiç demiştin,2 ay erkenmiş demiştin,şimdi şişlikler inince iyi olmuş gene de yaptırmam diyor musun yoksa iyi değildi keşke oraya uygulamasaydı daha diyor musun canım

canım perdon ya hiç dikkat etmemişim soruna
ya canım aslında iiki oraya yine sıktırmışım demiyorum çünkü elinlede hissedebilirsin dudak burun arasında daha sertlık yanı dolguyu hissediyosan bence daha yaptırma
ya aslında ben sana bişi söliim tatlım bu dudakla burun aramıza sıkılması sence kısaltıyomu mesafeyi bana hiç öyle gelmio sımdı acaba gözümmü alıştı
tatlım senın dudakları görsem anlarım bi foto gönder bana dudaklarının yandan ve önden :40:

ya canım aslında iiki oraya yine sıktırmışım demiyorum çünkü elinlede hissedebilirsin dudak burun arasında daha sertlık yanı dolguyu hissediyosan bence daha yaptırma
ya aslında ben sana bişi söliim tatlım bu dudakla burun aramıza sıkılması sence kısaltıyomu mesafeyi bana hiç öyle gelmio sımdı acaba gözümmü alıştı
tatlım senın dudakları görsem anlarım bi foto gönder bana dudaklarının yandan ve önden :40:

Ben de isterimmmmmm :1: fot ,moto :)

Kızımmmm ben keşke üste biraz daha sıktırsaydım :5:

ya tatlım sıktırsaydın tabıkı bencede sen o koltuga oturunca bişi oluo:1: vazgeciosun sora indi galiba benım dudaklar dıon ıner tabı anam 0,3 e ne dayanır: ))):30::30:

:29::48:
6-7aya yıne yaptırcez fındıkım amaaaa üzülmee:23:

yasemin hanım açıkladı,zaten aslında dudak burun arasındaki mesafeye azcık sıkarak ordaki çukurluğu daha belirgin yapıyor,bu da daha kısa gösteriyor,ben çok kişide baktım benimle aynı dudak burun mesafesi olanlarda o ara kısa gözüküyor çünkü o prizma gibi yer o yapı çok belirgin benim de dikkatimi çekmişti yasemin hanım söyleyince kesin emin oldum,bir de tabi azcık dudağımıza sıkıyor dudağa sıkılması da gerçekten arayı azcık kısa gösteriyor,kalkıklaştırdığı için herhalde,hatta çok sıktıranlarda mesafenin baya azaldığı görünüyor,eski yeni resim karşılaştırmalarında ben çok gördüm canım

ha bu arada ben salihlideyim ya,makine yok yanımda izmire gidince eklerim,zaten görüşcektik izmir de o zaman da görürsünüz kızlar:)

kızlar benım dudaımda dolgu sonrası o şişlikten oluştu yani böyle toplaşma gibi daha önceden beri var aamma takmıodum hiç
artık canımı sıkmaya başladı küçücük bilye gibi topak nası geçer bu yaaa:5:

ya tatlım sıktırsaydın tabıkı bencede sen o koltuga oturunca bişi oluo:1: vazgeciosun sora indi galiba benım dudaklar dıon ıner tabı anam 0,3 e ne dayanır: ))):30::30:

:29::48:
6-7aya yıne yaptırcez fındıkım amaaaa üzülmee:23:
:5::5::5::5: tamam tatlım .
kızlar benım dudaımda dolgu sonrası o şişlikten oluştu yani böyle toplaşma gibi daha önceden beri var aamma takmıodum hiç
artık canımı sıkmaya başladı küçücük bilye gibi topak nası geçer bu yaaa:5:

Ya kuzu onun için yasemen hanımla bir konuşsana .Dediğin bölgeyi ben anladım ,sağ taraftaki yer değil mi ?

Son düzenleme:
değil canım ogün gördüğpünki indi benım ta ilk dolgudan kalma üst dudaıgımın tam ortasına doğru bi topak var ikiş gündür dişimle sıkıorum sankı cok hafıf ındı gıbı
bide patlamayalım:1:
ama napabilirm bilmiorum
birde altımın sağ kısmı eridi işte eşit erimeme durumu bu olsa gerek dolguda
allahtan dudak kalemleri var
ama canım ben eylül ortası gidicem yasemin hanıma kontrole bi göstercem benımle gelmek isteyen olurmu eriyen yeri göstermke istiyorum dudaım kaymış gibi gözüküo:5:

değil canım ogün gördüğpünki indi benım ta ilk dolgudan kalma üst dudaıgımın tam ortasına doğru bi topak var ikiş gündür dişimle sıkıorum sankı cok hafıf ındı gıbı
bide patlamayalım:1:
ama napabilirm bilmiorum
birde altımın sağ kısmı eridi işte eşit erimeme durumu bu olsa gerek dolguda
allahtan dudak kalemleri var
ama canım ben eylül ortası gidicem yasemin hanıma kontrole bi göstercem benımle gelmek isteyen olurmu eriyen yeri göstermke istiyorum dudaım kaymış gibi gözüküo:5:

Bol masaj yap canım o bölgeye .Onca masaj yapmama rağmen, baya bir topağım var :50: dişinle fln ısırma sakın .

Eşit erimeme durumu hemen hemen herkes de var :5:

Ben geliyoreeeeeeeee :56: hafta sonuna randv alalım bu sefer :30:Ben de gostercem :) üst dudağımın yanları hiç güzel değil çünkü .

berrylips elinle daire cizerek uzerine masaj yap bence madde oyle erir ve dagılır olmazsa doktorla gorus

tamam canım birlikte gidelimm ama hala eylüldede cumrtesileri calışmıo olabılırmı kiiii
sen mesela bugun arayıp sorarmısın?
ben 8 eylülde gitmeyi planlıodum:18:

tamam canım birlikte gidelimm ama hala eylüldede cumrtesileri calışmıo olabılırmı kiiii
sen mesela bugun arayıp sorarmısın?
ben 8 eylülde gitmeyi planlıodum:18:

Tatlım aradım sordum ,istedeğiniz zaman gelebilirsiniz dedi .Bugün mü geleceksiniz dedi hatta :) eğer bugün izin alabilirsen ,git derim yasemen hanım uygunmuş .
Haftaya olan ranv için ,haftaya aramamız lazımış .

yok be tatlım hayyaaattta haftaiçi gitmem
cmartesi çalışıolarmıymış yanı artık?_:26:

Dışardan alıp ,yaptırmadık :1: google dolgu maddeleri diye yaz ,tek bir firma çıkacak zaten :) dilersen oradan alabilirsin .

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr 1/4 nü benimle bölüşmek isteyen var mı :52: Üst dudağa da artık sıktırayım diyorum :56: yarım tüp çok gelir ,1/4 iyidir .

Son düzenleme:
Dışardan alıp ,yaptırmadık :1: google dolgu maddeleri diye yaz ,tek bir firma çıkacak zaten :) dilersen oradan alabilirsin .

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr 1/4 nü benimle bölüşmek isteyen var mı :52: Üst dudağa da artık sıktırayım diyorum :56: yarım tüp çok gelir ,1/4 iyidir .

orayı biliorm canm,alternatif varmı die sormustum,:)))sanırım yok,:)peşin verilio galiba para,taksitle alan olmadı sanırsam

Back
X