Dudak Dolgusu yaptıranlar

saol ,kac günde geldi peki canm,kart numaramı vermeye cekınıorm bıraz bılmedıgım bı yere ama sızde almıssınız demekkı sorn olmuo,kalıcı dolgu alıcam hangısını alıcamı bılmıorm,burdada herkes gecıcı dolgu almıs artık sansıma canm

Biz alacaktik ama almadık ki:1:karamel yanlış anladı sorunu herhalde.
Kalıcı mi ,ayyyy iyi cesaret valla cnm.

haaaaa:45::44: yanlış anlamışım biz doktorda uygulattık aama ben doktora ödeme seklini sorouosunuz sandım:17:
dolguyu dısardan almadıkkk:40::49:

kızlar benım dudaklarım kalın aslında ama ust dudagım alta gore daha ınce kalıo ve guldugum zaman cok ıncelio dogal durucak bellı olmıcak bı gecıcı dolgu yaptırmak ıstıyorum fakat dolgu erıdıgınde dudagın daha porsuk daha ınce bı hal almasndan korkuyorum boyle bı ıhtımal varmı?

kizlar ben yaptirdim sonunda.ama sonuctan hic memnun degilim.ust dudagim kocaman oldu.neyse ki gecici.tupun cogu ust dudagima yapıldı.alt dudagm ilacı kabul etmedi.cok az yapabildi.alt ve ust esit olsa yeterdi bana.surekli masaj yapiorum erisin diye.iyiki kalıcı yaptırmamısım.baska erimesini cabuklastıracak yontem varmı?keske bende biriyle paylassaydim sanki tupu bitirmek zorunda gibi nerdeyse hepsini sıktı:

bu diş dolgusu kadar önemli ve titiz ve milimetrik yapılması gerekiyor.bu dudak dolgusunu is olarak kucumsuyorlar heralde ama bu sonuctan memnun kalmayan ne birdaha gider ne de yönlendirir birilerini..doktorlar hasta isteklerine önem vermeli ve mükemmeliyetçi olmalı

siera kalıcı alma cocuk oyuncagı deil bu..kotu olmayacagini ne biliyosun.bak ben erimesi icin surekli masaj yapiorum.bu kadar cok istememistim neyse ki gecici,yoksa mahvolmustum simdi

canım ben sadece ortasına yaptırıcam capraz teknıkle,dudagım yok gıbı asık bi ifade verio dahada kötüsü,tek dedim o ifadeden kurtulmak

kizlar ben yaptirdim sonunda.ama sonuctan hic memnun degilim.ust dudagim kocaman oldu.neyse ki gecici.tupun cogu ust dudagima yapıldı.alt dudagm ilacı kabul etmedi.cok az yapabildi.alt ve ust esit olsa yeterdi bana.surekli masaj yapiorum erisin diye.iyiki kalıcı yaptırmamısım.baska erimesini cabuklastıracak yontem varmı?keske bende biriyle paylassaydim sanki tupu bitirmek zorunda gibi nerdeyse hepsini sıktı:

ilk başta ödem yapıyor iğne yüzünden tatlım biraz fazla şiş gözükebilir,ödem bazısında çok bazısında az oluyor,ne güzel tam tüp fazla bile gelmiş,ödemi atması için bolca su içebilirsin bir de beyaz unlu gıdalardan uzak durabilirsin o şişlik ödemdir çünkü,çok sevindim yaptırdığına nerde ne kadara yaptırdın canım

kızlar benım dudaklarım kalın aslında ama ust dudagım alta gore daha ınce kalıo ve guldugum zaman cok ıncelio dogal durucak bellı olmıcak bı gecıcı dolgu yaptırmak ıstıyorum fakat dolgu erıdıgınde dudagın daha porsuk daha ınce bı hal almasndan korkuyorum boyle bı ıhtımal varmı?

kızlar benıde onemsesenız keske:/

Arkadaşlar dudaklarım son durumuu... inme falan olmadı...:21::34: $gggggggggggggggggggggggggggggggg.webp$gggggggggggggggggggggggggg.webp öptüm hepiniziii:126:

Minacim senin içine sindi mi bu dolgu?
Ben daha onceden de sana soylemistim, alta uygulatmasin diye.su an üst dudagin ,altın iki katı neredeyse.
Altın orana cok aykırı bir görüntü .
:26:

ayyyy çok güzel olmuş tatlımmm,süpper ben çok beğendim,bu aylin hanım çok iyi iş çıkarmış yarısı alta yarısı üste dimi tam tüpün,1 ay oldu dimi benim öyle aklımda kalmış

Teşekkürler tatlım:21: yaklaşık 2 ay kadar oluyor...en son yaptığında üste biraz fazla istedim bilerek öyle daha da hoş oluyorr.ilk yaptırdığımda 1 tüpü paylaştırdı alt ve üste...sonra 2.uygulamada 1 tüpe yakın kullandı yarım cc sini üste yaptı çünkü üst hemen eridi gibi oldu,altada yarım cc den çok az kullandı...

Minacim senin içine sindi mi bu dolgu?
Ben daha onceden de sana soylemistim, alta uygulatmasin diye.su an üst dudagin ,altın iki katı neredeyse.
Altın orana cok aykırı bir görüntü .
:26:

ahahahah...:1: canım fotoylamı alakalı bilmiyorum ama öyle bir görüntü söz konusu değill,öyle olsa hiç durmam direk soluğu Aylin hanımın yanında alırım, sürekli görüştüğüm bir doktor gel altıda dolduralım derdi:34::34: ilk dolgudan bu güne kadar arkadaşlarımın çoğu farkına bile varmadı,ilk ve tek olumsuz yorum senden geldi,ama yorumun için çok teşekkür ediyorum...:21::21:

ahahahah...:1: canım fotoylamı alakalı bilmiyorum ama öyle bir görüntü söz konusu değill,öyle olsa hiç durmam direk soluğu Aylin hanımın yanında alırım, sürekli görüştüğüm bir doktor gel altıda dolduralım derdi:34::34: ilk dolgudan bu güne kadar arkadaşlarımın çoğu farkına bile varmadı,ilk ve tek olumsuz yorum senden geldi,ama yorumun için çok teşekkür ediyorum...:21::21:

Tatlim fotdan alakalıdır o zaman .bazen fotlarda yanıltıcı cikabiliyor.:16:

Arkadaşlar dudaklarım son durumuu... inme falan olmadı...:21::34:Eki Görüntüle 501694 Eki Görüntüle 501693 öptüm hepiniziii:126:

ya canım banada arkadaşın dediği gibi geldi ama fotoyla alkası olabilir tabi
hani sen ilk yaptırmıştın ya ona ölmüştüm resmen dolgu için bodruma gelmeyı
düşünmüştüm tamda istediğim gibiydi ben hani zencilerin dudak uçları olur ya kontürlü
ona ölüyom şimdi doktaro yaparken nedicez kontürlü olması için rihanna ve meryem uzerli hastayım dudaklarına
senin ilk dolgun süperdi yaaa bu arada üst dudağn süper olmuş tam istediğim gibi

ya canım banada arkadaşın dediği gibi geldi ama fotoyla alkası olabilir tabi
hani sen ilk yaptırmıştın ya ona ölmüştüm resmen dolgu için bodruma gelmeyı
düşünmüştüm tamda istediğim gibiydi ben hani zencilerin dudak uçları olur ya kontürlü
ona ölüyom şimdi doktaro yaparken nedicez kontürlü olması için rihanna ve meryem uzerli hastayım dudaklarına
senin ilk dolgun süperdi yaaa bu arada üst dudağn süper olmuş tam istediğim gibi

Canım fotoyla alakalı sanırsam...:126: tatlım üst dudak konturü ile istediğin dudaklara sahip olacağını düşünüyorum...öptümmm:21:

Back
X