Dudak Dolgusu yaptıranlar

Kızı görmediğin için böyle konuşuyorsun :19: seninkisi gibi ya da fot.su eklemiş kızlarınkisi gibi değildi .
Aysun Kayacı'dan bile kötü duruyordu dudağı .

Tesekkurler maritsa bilgi icin. Ben Prof. Dr. Ahmet Seyhana mail atmistim ve bana geri mail atti. 1cc dudak
Dolgusunu 400 TL'ye yapiyor. Bence cok uygun. Hem taninmis bir doktorda, biraz arastirdim internette, musterilero
Pek memnun kalmis. Yasemin estetik 1cc dolguyu kaca yapiyor, biliyormusun?

Yasemen estetiği öneririm .Kadınlar kulubunden olduğunu söyle, sana yardımcı olur yasemen hanım .[/

canım onda bir gariplik olmasın çünkü fiyatı çok iyi yani paketi önünde mi açıyormuş sordunmu hiç böyle bişi birde nerde bu yer ???

kızlar başlık acmıştım ama buraya da yazıyım, lip-lifting uygulmasını arastırıyorum, Türkiye'de dudak asma olarak geciyor her hangi bir kesi olmadan , iki dikiş atarak burun dudak arası mesafenin kısaltılması ve üst dudagım daha kıvrımlı ve dolayısıyla yukarı kalkdıgı için daha dolgun görünmesi sağlanıyormus. İhtiyacım olan sey bu .. Fikriniz var mı bu konuda?

Son düzenleme:
e bende çok ince dudaklıyım e korkunç bişe mi olucam bende yaptırmamalımıyım ama çookk istiyorum napcm ben yaa:((

kızlar başlık acmıştım ama buraya da yazıyım, lip-lifting uygulmasını arastırıyorum, Türkiye'de dudak asma olarak geciyor her hangi bir kesi olmadan , iki dikiş atarak burun dudak arası mesafenin kısaltılması ve üst dudagım daha kıvrımlı ve dolayısıyla yukarı kalkdıgı için daha dolgun görünmesi sağlanıyormus. İhtiyacım olan sey bu .. Fikriniz var mı bu konuda?

lip lifti sordum 2000 tlymiş... biraz bekleyecek o sanırım, son kararım sadece dudak kontürüne dolgu yaptırmak ( kafayı yedim dudakla :1:) yarım cc yeteceği için, 1 cc yi bölüşebilirim kızlar, mecidiyeköy'de bir kiliniğe yaptırıcam iyi bir doktora , kampanya dönemi 500 TL, dolayısyla denemek isterseniz yarım cc ile baslayabilirsiniz, eğer bölüşürsek 250 TL ödeyeceksiniz. Bayramdan sonra gitmeyi planlıyorum, ilglenenler özelden iletişime gecebilir :)

Son düzenleme:
lip lifti sordum 2000 tlymiş... biraz bekleyecek o sanırım, son kararım sadece dudak kontürüne dolgu yaptırmak ( kafayı yedim dudakla :1:) yarım cc yeteceği için, 1 cc yi bölüşebilirim kızlar, mecidiyeköy'de bir kiliniğe yaptırıcam iyi bir doktora , kampanya dönemi 500 TL, dolayısyla denemek isterseniz yarım cc ile baslayabilirsiniz, eğer bölüşürsek 250 TL ödeyeceksiniz. Bayramdan sonra gitmeyi planlıyorum, ilglenenler özelden iletişime gecebilir :)

Ne marka dolgu kullanilacak canim?

restylane ( hyaluronic acid) canım ...

tatlım daha önce liplift dudak asma ile ilgili başlık açmışsın,onu pek tavsiye etmiyorlar canım ya,türkiye de pek uygulayan yok,iyi bir yöntem olsaydı bütün dr.lar uygular dedi bana bir dr. zamanında,bir tek onur erol un ekibindekiler yapıyormuş,onu da yarım ağız yaparız dediler telefondan,telefondan fiyat bile vermemişlerdi izmirdeyim dediğim halde,görmemiz lazım diyorlardı,o yöntemi pek onlar da tutmuyorlar gibi gelmişti bana

tatlım daha önce liplift dudak asma ile ilgili başlık açmışsın,onu pek tavsiye etmiyorlar canım ya,türkiye de pek uygulayan yok,iyi bir yöntem olsaydı bütün dr.lar uygular dedi bana bir dr. zamanında,bir tek onur erol un ekibindekiler yapıyormuş,onu da yarım ağız yaparız dediler telefondan,telefondan fiyat bile vermemişlerdi izmirdeyim dediğim halde,görmemiz lazım diyorlardı,o yöntemi pek onlar da tutmuyorlar gibi gelmişti bana

evet canım ben de arastırdım, oytun idil ve onur erol cıktı karsıma yapan doktorlar olarak. Onur Erol'un videosunu izlemiştim gayet ballandıra ballandıra anlatıyordu oysaki , yine Oytun İdil'in sitesinde ameliyat bile sayılmayacagını basit bir operasyon oldugunu yazmıs, ama gercekten yaptıran yoksa vardır bunda bir hikmet canım :25:

uff üst dudagımın kıvrımlı olmasını istiyorum bunu kontür dolgusu ile yapabilirler mi acabaa bilmiyorum.:14:

evet canım ben de arastırdım, oytun idil ve onur erol cıktı karsıma yapan doktorlar olarak. Onur Erol'un videosunu izlemiştim gayet ballandıra ballandıra anlatıyordu oysaki , yine Oytun İdil'in sitesinde ameliyat bile sayılmayacagını basit bir operasyon oldugunu yazmıs, ama gercekten yaptıran yoksa vardır bunda bir hikmet canım :25:

uff üst dudagımın kıvrımlı olmasını istiyorum bunu kontür dolgusu ile yapabilirler mi acabaa bilmiyorum.:14:

yaparlar tatlım emin ol çok güzel oluyor,ama ilki kısa süre dayanıyor,2. daha uzun sürüyor diyorlar,2. daha olmadı benim olucak yakın zamanda

iştee harka dudaklarrr.. istediğim dudak kıvrımı tam böyle bişey ! gerci bu kadın herseyi ile harikaa

$doutzen-kroes-compilation.webp

Ben de bu kızın dudaklarına hastayım ,yok böylesi güzel bir dudak .:31::31::31::31::31:
Berrycim msj kutun dolu .

e50871df71c024977f13b1f2b300a9.jpg
[/QUOTE][/IMG]

maritsammm ve berrycik yoksaa dolgu yaptırmak üzere mi buluşuyorsunuzzzz:52:
ayyy valla özendim yahuuu 1/4 yaptırsam mı die düşünmekteyim:31:

maritsammm ve berrycik yoksaa dolgu yaptırmak üzere mi buluşuyorsunuzzzz:52:
ayyy valla özendim yahuuu 1/4 yaptırsam mı die düşünmekteyim:31:

1/4 yaptırmayı düşünüyorum canım ya :31:çok çabuk eriyor bu dolgu be anacım :(
Bu cumartesi berry ile gideceğiz inş ,hatta ben randv aldım bile.:52:

Kızı görmediğin için böyle konuşuyorsun :19: seninkisi gibi ya da fot.su eklemiş kızlarınkisi gibi değildi .
Aysun Kayacı'dan bile kötü duruyordu dudağı .

canım dolguyu nerde yaptırcaksınız ?? bakrköy cıvarında yapan var mı acaba üst dudagma yaptırcam ben

ay maritsacığım yanı yeniden yaptırıosun demek hadi bakalımmm
benımkı hala duruyo valla ağzımı büzdüğümde anlıyorum:9:
ayyy cok merak ettim canım selam sööle benden yaseminciğede: )):8::10:

1/4 yaptırmayı düşünüyorum canım ya :31:çok çabuk eriyor bu dolgu be anacım :(
Bu cumartesi berry ile gideceğiz inş ,hatta ben randv aldım bile.:52:
sonunda yaptırıyoruz yani dimi bu cumartesi:)msj kutumu boşalttım şimdi randevu almışsın tatlım cumartesi çalışıyor demek ki:)

Back
X