Dudak Dolgusu yaptıranlar

:D:D:D:D ayyy çok güldüm evet canım bence de gidip bi deneyelim hevesimizi alalım. ben bu hafta sonuna bi randevu ayarliim olmadı cumaya gidip bi konuşiim, kalıcı geçici dolgu fiyatlarını öğreniiim sana da haber veriim.

hadi hayırlısı bakalım. sende bu arada dolgu falan yaptırma tamam mı?? bekle ii düşün.

yok yok senden haber bekliyorum ben yapmıyorum bi şey:51:

light?? missha kullanıo arkadaşım ondan oldukça memnun...

evet light ben ilk buna başaldım öylede kaldı karma ciltler için olanı daha çok nemlendirici olarak kullaıyorum öyle çok bi kapatma özelliği yok zaten renk düzenlemesi yapıyo diyebilirim. neyse konuyu karıştırmayalım linç etmesinler bizi:kkk:

evet light ben ilk buna başaldım öylede kaldı karma ciltler için olanı daha çok nemlendirici olarak kullaıyorum öyle çok bi kapatma özelliği yok zaten renk düzenlemesi yapıyo diyebilirim. neyse konuyu karıştırmayalım linç etmesinler bizi:kkk:

kesinlikle şiddete hayır..
sen haber bekle benden yarın ilk işim doktoru aramak olacak

kızlar haftasonu musaıtım dılersenız ankaradakı kızlar cumartesı doktoruma goturebılrım

kızlar haftasonu musaıtım dılersenız ankaradakı kızlar cumartesı doktoruma goturebılrım

Rewend bugun kizilaydaydum ismini unuttum merkezin bulamadim.tam dedin yerede baktim vi polikinik vardi yok burasi dgldir dedim
.ciktim geldim..zaten isim vardi gemde bakayim demistimm..
Ben paxar musaitimm yaa:-(:-
Bi gidip gorusmeyi bende cokk istiyodumm...

olabilir aslında hep beraber toplanıp gitsek ben burun dolgusu olayınıda konuşmak istiyorum çünkü kemer var burnımda öyle bi işlem yapılıyomuş nette gördüm. cuma kesinleştirelim ozaman duruma göre

hadi ya neyse sağlık olsun nerdeysi senin doktor bi de gidip görüşmek mümkün değilmi illaki randevumu lazım belki fırsat bulursamm giderim ama gün içinde ne zaman olur belli olmz

Ahmet Hakan ERBİL
Tunalı Hilmi Caddesi 81/10 kavaklıdere/ANKARA
ahakanerbil@gmail.com
0312 4650015
0532 3242837

telefonda yok dudağa göre değişir gelmeniz lazımderler diye nefesimi israf etmiim dedim :))
mesai saatlerinde gitmem mümkün diil maalesef, sen gidersen bu durumda senden haber beklicem...
cuma izin aliim diodum bende bu iş için, beni de haberdar et gelişmelerden.

kızlar haftasonu ıkı gun kızılayda kpss dersanesıne gıdıyorum o yuzden ıkı gunde musaıtımm dılersenız pazarda gıdebılırız bana ozelden msj atın tel no vereyım olurmu ..

kızlar haftasonu ıkı gun kızılayda kpss dersanesıne gıdıyorum o yuzden ıkı gunde musaıtımm dılersenız pazarda gıdebılırız bana ozelden msj atın tel no vereyım olurmu ..

canim numarani ozelden bana gonderiemisin.cogunluk olursa cumartesu hemen gelip gorusup tekrar isime donerimm.pazar olursa da i olur.

meraba k bakmayın ama özel mesaj gönderemiyorum size bir şey danısmam gerkıyor acaba sıze nerden ulaşabılırım lütfen yardımcı olun :/

kızlar hep rujsuz foto oymustum rujlu halınıde koyuyorum sızın ıcın bu arada gecen hafta kk dan emılyano ıle gorustuk coooookkk sevdım kendısını :3: $Fotoðraf2016 modified.webp

merhabalar
izmir yasemende dudak dolgusu yaptıranlar bana ücretini söylebilirmi özel mesaj ile
haftasonu gidip yapırmayı planlıyorum, arayıp fiyat almak da istemedim

Kizlarr ankarada bulunanlarr hafta sonu gidiyormuyuzz bi karar varalim artikk..

Kizlar zaten drekt gidip yaptirmiycaz yani bi goruscez fiyatini konuscaz ne yapcak ne etcek bi fikir elde etcez.yaptirmak isteyen yine yaptirir tabii

Back
X