- Konu Sahibi emellce
- #4.181
psikoloğa gitmek iyi fikir ama hevesimizi almak dahada iyi bi tedavi olabiliryok canım garnier bb krem kullanıyorum sadece
light?? missha kullanıo arkadaşım ondan oldukça memnun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
psikoloğa gitmek iyi fikir ama hevesimizi almak dahada iyi bi tedavi olabiliryok canım garnier bb krem kullanıyorum sadece
ayyy çok güldüm evet canım bence de gidip bi deneyelim hevesimizi alalım. ben bu hafta sonuna bi randevu ayarliim olmadı cumaya gidip bi konuşiim, kalıcı geçici dolgu fiyatlarını öğreniiim sana da haber veriim.
hadi hayırlısı bakalım. sende bu arada dolgu falan yaptırma tamam mı?? bekle ii düşün.
light?? missha kullanıo arkadaşım ondan oldukça memnun...
evet light ben ilk buna başaldım öylede kaldı karma ciltler için olanı daha çok nemlendirici olarak kullaıyorum öyle çok bi kapatma özelliği yok zaten renk düzenlemesi yapıyo diyebilirim. neyse konuyu karıştırmayalım linç etmesinler bizi![]()
kızlar haftasonu musaıtım dılersenız ankaradakı kızlar cumartesı doktoruma goturebılrım
kızlar haftasonu musaıtım dılersenız ankaradakı kızlar cumartesı doktoruma goturebılrım
randevu işini yarın hallediyorum bugün maalesef olmadı((
hadi ya neyse sağlık olsun nerdeysi senin doktor bi de gidip görüşmek mümkün değilmi illaki randevumu lazım belki fırsat bulursamm giderim ama gün içinde ne zaman olur belli olmz
kızlar haftasonu ıkı gun kızılayda kpss dersanesıne gıdıyorum o yuzden ıkı gunde musaıtımm dılersenız pazarda gıdebılırız bana ozelden msj atın tel no vereyım olurmu ..
kızlar haftasonu ıkı gun kızılayda kpss dersanesıne gıdıyorum o yuzden ıkı gunde musaıtımm dılersenız pazarda gıdebılırız bana ozelden msj atın tel no vereyım olurmu ..
Kizlar zaten drekt gidip yaptirmiycaz yani bi goruscez fiyatini konuscaz ne yapcak ne etcek bi fikir elde etcez.yaptirmak isteyen yine yaptirir tabii