Dudak Dolgusu yaptıranlar

dudak pompası ile dudaklarım resmen dolgunlastı,yapınca cok daha dolgun oluyor elbette ama inmiş hali bile dolgun,:)genede kalıcı dolgu da istemio dilim,gittigidiyordan almıstım luscious lips dudak pompası diye geçiyor,benim gibi heve edip edip dolguya cesaret edemeyip yüzelli liraya kalın dudaklı olunabiliyor,:)))

cnm super vallaa

sagolun,komik evet ama ben cok memnnum kızlar:))

bencede çok hoş olmuş bende permalıp yaptırmıştım sılıkon ama cıkartım cok yapay durmuştu dudagımın seklı bozulmuştu ama çıkarma sansım vardı sılıkon dolgu madesı enjekte edılınce onun donuşu yok kalıcı ama bıhaha çıkaramıyosunuz dudaga yayılan bır madde sert ve yapay duruyomuş dıkatlı olun lutfen kalıcı olmayan ama daha uzun surenlerde vardır onlar daha mantıklı gıbı

bencede çok hoş olmuş bende permalıp yaptırmıştım sılıkon ama cıkartım cok yapay durmuştu dudagımın seklı bozulmuştu ama çıkarma sansım vardı sılıkon dolgu madesı enjekte edılınce onun donuşu yok kalıcı ama bıhaha çıkaramıyosunuz dudaga yayılan bır madde sert ve yapay duruyomuş dıkatlı olun lutfen kalıcı olmayan ama daha uzun surenlerde vardır onlar daha mantıklı gıbı

desenize pompaya devam:)))

merhabalar malesef oluyor..zamanlada geçmiyoor..Kistleşebiliyor malesef

Merhaba..
Bilseydim böyle olacagini hic yaptirmazdim.. kötü görünüyor cünkü, bir tane bile degilki :( Bu arada ne öpüsebiliyorum, nede dudaklarmı kontrol edebiliyorum dogallik gibisi yok galiba

boca dudak ipliği adında yenı bır yontem dunyayla aynı anda turkıyede uygulanmaya baslamış arkadaslar ınterneten arastırın bence

mehaba
ben yaklasık 2 hafta once dudak dolgusu yaptırdım. cok tereddutlerim vadı ancak ıyı kı yaptırmısım cok memnunum. ben de juvederm ultra smile lips icin olan hyaluronık asıt kullanıldı. 0.55 ml uygulandı. kontrole gıttıgım de 2 hafta sona 2. doz ısteyıp ıstemedıgımı sordu doktorum. dogal dursun dıye ıstemedıgımı belırttım. zaten kendısı de gerek olmadıgını belırttı.dolgu yaptırmak isteyenlere tek tavsiyem lutfen guzellik salonlarına yada bu işin ederinin altında fiyat verenlere yaptırmasınlar. Hatta benim gibi bir plastik ve estetik cerrahi profesorune yaptırsınlar. ıste merak edenler ıcın fotografımı paylaşıyoum.hekese tavsıye ederım. $fotoğraf (1).webp$fotoğraf (1).webp$fotoğraf (1).webp

mehaba
ben yaklasık 2 hafta once dudak dolgusu yaptırdım. cok tereddutlerim vadı ancak ıyı kı yaptırmısım cok memnunum. ben de juvederm ultra smile lips icin olan hyaluronık asıt kullanıldı. 0.55 ml uygulandı. kontrole gıttıgım de 2 hafta sona 2. doz ısteyıp ıstemedıgımı sordu doktorum. dogal dursun dıye ıstemedıgımı belırttım. zaten kendısı de gerek olmadıgını belırttı.dolgu yaptırmak isteyenlere tek tavsiyem lutfen guzellik salonlarına yada bu işin ederinin altında fiyat verenlere yaptırmasınlar. Hatta benim gibi bir plastik ve estetik cerrahi profesorune yaptırsınlar. ıste merak edenler ıcın fotografımı paylaşıyoum.hekese tavsıye ederım.Eki Görüntüle 697420 Eki Görüntüle 697420 Eki Görüntüle 697420

nereye yaptırdınız?:26:çok güzel ve doğal olmuş

haftaya yagdolgusu yaptırıyorm,ins kalıcı olur,foto koyarım kızlar

mehaba
ben yaklasık 2 hafta once dudak dolgusu yaptırdım. cok tereddutlerim vadı ancak ıyı kı yaptırmısım cok memnunum. ben de juvederm ultra smile lips icin olan hyaluronık asıt kullanıldı. 0.55 ml uygulandı. kontrole gıttıgım de 2 hafta sona 2. doz ısteyıp ıstemedıgımı sordu doktorum. dogal dursun dıye ıstemedıgımı belırttım. zaten kendısı de gerek olmadıgını belırttı.dolgu yaptırmak isteyenlere tek tavsiyem lutfen guzellik salonlarına yada bu işin ederinin altında fiyat verenlere yaptırmasınlar. Hatta benim gibi bir plastik ve estetik cerrahi profesorune yaptırsınlar. ıste merak edenler ıcın fotografımı paylaşıyoum.hekese tavsıye ederım.Eki Görüntüle 697420 Eki Görüntüle 697420 Eki Görüntüle 697420

Çok güzel olmş canım geçmiş olsun doğru sölüosun doktorunu bulmak gerek kaça mal olduğunu öğrenebilir miyim ?

kızlar ben yag enjeksiyonu yaptırıcam için dudak pompasına ihtiyacım kalmadı,300 e aldım sitesinden orjinal üründür,125 e vericem isteyene,tamamen yıkanabilir bir ürün ,bende etki cok yarattı ama ben kalıcı bişey istedigim için dolgu yaptırıcam$DSC06836.webp$DSC06833.webp
bendeki etkisi:) aldıgım sitede bu,orjinal ürün benimki:)siteide bu,Luscious Lips Dudak Pompas Dudak Pompas dudakpompasi.com

arkadaşlar ben salı günü yaptırdım sadece üst dudağıma normalde dolgun dudaklarım var ama üst udağımda bazı çöküklükler vardı. hyaluronic acid markası surgiderm bana uygulananın öncesinde alerjik bi bünyem olduğu için alerji testi yaptırdım hiç bişey olmayınca ilk yaptırmaya gittiğimde dudak kenarlarımı yaparken çok acıdığı için tamamlatamadım salı günü gittim tamamlandı ama ikinci günü tam istediğim dolgunluktaydı şuan dudaklarımda ikitane minik top haricinde hiçbişey kalmadı :43: ilacım bayabi artmıştı arayıp o kalanıda enjekte ettirmek istiyorumda bu hep böyle ericek mi :( bana 2 yıl dayanır fln demiştiler ama nerde 5 günde indi nerdeyse çektiğim acıda cabası kaldı bu arada ben izmirde bilindik bir yere 900 e yaptırdım.

Back
X