Dudak Dolgusu yaptıranlar

gercekden cok güzel olmus masallah

sağ ol canmm:) şimdi benim de gözüm alıştı eski doğal haline göre çok iyi oldu doktorum kutlu sevin ankara'da. orantısızlık üst dudağımla alt dudağım arasında alt dudağım ufak kaldı biraz ama ben istememiştim alta.

Son düzenleme:
kızlar konuda bilgili arkadaşlara sorum çünkü benim malesef hiç bilgim yok bu konuda.dudak yanlarımı ince buluyorum.üst dudagimi da biraz ince buluyorum alta gore.juvederm 1 ml dusunuyorum nerde ve ne kadara yaptırabilirim?

kızlar konuda bilgili arkadaşlara sorum çünkü benim malesef hiç bilgim yok bu konuda.dudak yanlarımı ince buluyorum.üst dudagimi da biraz ince buluyorum alta gore.juvederm 1 ml dusunuyorum nerde ve ne kadara yaptırabilirim?

bende çok bilgili değilim açıkcası ama bende yaptırmak istiyorum. bursada bir yere sordum Juvederm Volbella 1 adet 750 tl dediler. İstanbulda da dr Mustafa Karataştı sanırım, öylesine fiyat bilgisi almak için sormuştum 750-2000 tl arasında değişiyor dedi.

Bende bilgili arkadaşlara sormak istiyorum, 750 tl normal mi fiyat olarak??? Ayrıca ben düğünümden önce yaptırmak istiyorum, düğünden 15 gün önce yaptırsam yeter mi sizce.. düğünde şişlik morluk olursa ne yaparım :5: ama çok erken yaptırırsam da düğüne kadar dolgu erir diye korkuyorum... lütfen bilen, yaptıran arkadaşlar bi fikir verin :kkk:

arkadaslar samsunda dolgu yaptırıcak olan varsa kaliteli bi dolg yapcak dr um tüpü paylasmak istiyorum

arkadaslar samsunda dolgu yaptırıcak olan varsa kaliteli bi dolg yapcak dr um tüpü paylasmak istiyorum

sieracım, bana doktorun ismini verebilir misin? samsun'dayım ve dudak dolgusu düşünüyorum. seninle gelebilirim. ben medicana'da halit urgan'ı düşünüyordum ama sen hem memeden hem burundan memnun kalmışsın. fotoğraf falan görebilme imkanım var mı önceki halinle şimdikinin, en azından burnunun? çünkü dudak çok tehlikeli. kötü olursa insan içine çıkamam valla. ücret olarak da doktor+enjeksiyon ne kadar ödeyeceğim? özelden mesaj atabilirsin eğer istersen.

sieracım, bana doktorun ismini verebilir misin? samsun'dayım ve dudak dolgusu düşünüyorum. seninle gelebilirim. ben medicana'da halit urgan'ı düşünüyordum ama sen hem memeden hem burundan memnun kalmışsın. fotoğraf falan görebilme imkanım var mı önceki halinle şimdikinin, en azından burnunun? çünkü dudak çok tehlikeli. kötü olursa insan içine çıkamam valla. ücret olarak da doktor+enjeksiyon ne kadar ödeyeceğim? özelden mesaj atabilirsin eğer istersen.

canım ismail küçüker e yaptırdım fakülteden cok memnunum ,tavsiye ederim siddetle:)

Eger dudaklrınız ınceyse dudak dolgusu cok ıse yarıyor surelerı bırbırınden farklı oluuor bnm bır senedır var snca sonmeye basladı hıc de bellı olmuyor

Ilk yaptrdgım zmnlrda dudak cevrem bı hafta mosmor oldu cıldım cok beyaz ve hassas bundan kynaklanıo olabılır

$015.webp$066.webp$20130622_171508.webp

öncesi de gayet iyiymiş aslında. ben yaptırmak isterim ama canım çok naziktir. öok ağrılı bir işlem mi[

teşekkür ederim:) dogrusunu söylemek gerekirse evet biraz acı veriyor hatta benim acı eşigim düşük oldugu için oldukca kötü geçiyo.ama hepi topu 5 dakika :40:

Kizlar yaa ben yine taktim bu dudak dolgusuna, bir yildir yaptiramadim. Ahh bir yaptirsaydimda kurtulsaydim.

Kizlarrrr, bugun bi delilik yaptim, aldim randevuyu. 1 agustos buyuk gun. Tam regly donemime denk getirdim, oruc bozulmasin diye. Dudaklar sisecek insallah. Resimleri paylasirim. Ayyy cok mutlu oldumm.

Kizlarrrr, bugun bi delilik yaptim, aldim randevuyu. 1 agustos buyuk gun. Tam regly donemime denk getirdim, oruc bozulmasin diye. Dudaklar sisecek insallah. Resimleri paylasirim. Ayyy cok mutlu oldumm.

Ayy çok sevindim,çok heyecanlı vallahi :52: Hadi bakalım,sonucu merakla bekliyoruz burada :29:

sevgicim bende geçen hafta kalıcı makyaj için eyeliner ve kaş kontörü yaptırdım. ama dudak için cesaret edemedim.
bir de fiyatı abartı geldi bana ama . komplemi yaptıracaksın. dolgumu olacak yoksa dövme falan mı canım?

sevgicim bende geçen hafta kalıcı makyaj için eyeliner ve kaş kontörü yaptırdım. ama dudak için cesaret edemedim.
bir de fiyatı abartı geldi bana ama . komplemi yaptıracaksın. dolgumu olacak yoksa dövme falan mı canım?

Kalici makyaja da ben cesaret edemiyorum, abdest kabul olmaz filan demislerdi, once iyice bir arastirayimda ondan sonra bende kaslara yaptiracagim.

Dudagima dolgu yaptiracagim, Juvederm, teosyal yada Hyamax diye bir madde. Hyamax yeni cikmis avrupada, sanirim Turkiyede henuz yok, USA da 5 yildir kullaniyorlarmis ve cok memnun kalan varmis. Artik orda karar verecegiz hangi madde olacagina. Birde oraya gitmisken botox filanda mi yaptirsam ki? Ayyy Allahim, kafayi siyircam bu estetik islerinden dolayi, sen aklimi koru yarabbim :1:

Back
X