Kizlaaaaaaaaar sonunda yaptirdim dudak dolgumu. Sonra burundan dudak kenarina inen cizgileri doldurttum, kaz ayagina botox yaptirdim, iflas ettim geldim :) Malesef dudak dolgusu yaparken dudakta damar catladi ve doktor devam etmedi, bu yuzden cok az dolgu yapti ve iki hafta sonra tekrar gidecegim, diger yarisini dolduracak. Yeni bi urun cikmis, adi Hyamax gibi birsey, 5 yildir arastirma yapmislar ve 5 yildir Amerika da kullaniliyormus. Hollandaya yeni gelmis ve digerlerine gore daha uygun. Ayni juvederm ve Teosyal gibiymis. Ben cok arastirdim, cok memnun olan var. Saglik Bakanligindanda onay cikmis arastirmalarima gore. MAlesef henuz Turkiyede yok bu urun.
Dudaklarim bugun cok sis ve boyle cok guzel ama malesef inecekmis, boyle kalmiyacakmis. 2 hafta sonra gittigimde hem diger yarisini doldurtacagim, hem 1 siringa daha yaptiracagim. MAlesef hala resim ekliyemiyorum, hala laptopta sorun var.
Burundan dudak kenarina inen cizgiler cok guzel oldu ama, 5 yas genclestim ayol :)
Bu bir hastalik, onu anladim.. Baslamiyanlar hic baslamasin, basladiysanizda, gecmis olsun :) Artik butun paralari buna yatiracagiz.
Simdilik bu kadar. Ha unutmadan, doktora kalici dolguyu sordum, bende onunla doldurabilirim ama bunun buyuk cezasi var dedi, Saglik Bakanligi buyuk cezalar kesiyormus, artik dusunun ne kadar saglikli.. Bes yil sonra topaklanma yapiyormus ve o topaklanan yerler alerjik reaksiyon yapiyormus.
Hadin opuldunuzzzz.