• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

ben de şaşırdım şimdi kanserojen etkisi olduğunu ilk kez duyuyorum kalıcı dolguya karşı olan doktorlar bile böle bi etkiden bahsetmedi:S
inşallah doğru değildir gerçekten çok korkutucu bi iddia bu

ama benim kafamı karıştıran başka konular var. mesela bu tür poliakrilamid, aquamid vs dolgular hem kalıcı oldukları, hem alerji riski taşımadıkları hem de fiyatlarının çok aşırı pahalı olmaması nedeniyle gayet uygun gibi görünüyo. kimş doktorlar bi sakıncası olmadığı iddiasında kimileriyse kesinlikle tercih etmediklerini belirtiyolar..
bu kadar uygun bi maddenin devrim yaratması gerekmez miydi yani? bazı doktorlar sonuna kadar savunrken bazıları neden karşı? ve bu kadar ideal bi maddenin çoktan yaygınlaşmış olması ve hyaluronic asitin vs. nin pabucunu dama atmış olması gerekmez miydi?

katılıyorum tamamen,,,aklıma gelen ilk neden hala aquamid ve türevlerinin test aşamasında oldukları......bi madeye direkt nasıl konserojen değil ibaresi yapıştırabilirsiniz ki,,,,,kaç yıl olmuş piyasaya çıkalı,,,,,,kaç kişi üzerinde denenmiş,,,,anlamlı istatistiksel çalışmalar yapılmış mı denekler üzerinde,,,,,doğada hiçbir madde yoktur ki organik yAda sentetik yan etkisi olmasın,,,,çok mu masum bu aquamid,,,,,,bilimsel verilerine neden ulaşılamıyor mesela,,,sitesinde de yok....yayınlasınlar istatistiklerini,bize de inadırıcı gelsin bari......devrim mi değil mi biz karar verelim....laelaelaelaelae.....BİRŞEYİN DE SIRF ETKİSİNİ YAYINLAMAKLA OLMAZKİ,YAN ETKİSİNİ DE BİLMEK İSTER İNSANLAR...tabi kastım operasyon sonrası olması muhtemel enfeksiyonlar ve komplikasyonlar değil.....bunun dışında kalan diğer tüm menfi etkiler....

Liys merhaba canım .Ben Google baktım , hem Türk sitelerine hem yabancı sitelere hiç böyle bir haber bulamadım .Bahsettiğin maddenin Aquamid olduğuna eminmisin ?Başka poliakrilamid türevi bir madde olabilir .Çünkü bu madde vücutta parçalanmadığı için akrilamid maddesi açığa çıkmıyormuş .Bende bunu bir sitede okudum .Zamanla eriyen poliakrilamid dolgularda dediğin durum olabilir. Komplikasyon enderde olsa görülen bir şey , her maddede olabilir.Ama kanser iddiası çok korkunç.Çünkü bu maddeyi yapan bir sürü doktor var .Muhakkak okuduğun siteyi yazmalısın, çünkü yapan doktorlarda suçlanmış oluyor .Üstelik bu olay 2 sene önce ortaya çıktıysa bilinmesi gerekir ..Yukarıda yazdım canım , ablamın doktoruna sordum böyle birşey yok dedi .Madde zaten Hollandadan geliyormuş.Yani kafam karıştı canım .Sen lütfen bu haberi nerden okuduysan link adresini ver .Türkçe veya yabancı site fark etmez .a.s.

Ben de maddenin Hollandadan geldiğini bilmiyordum açıkcasıCADIARZU,,,,, şimdi iyice kuşkulandım.......diğer yazımda var gerekli izahat,,burrda tekrarlamıyorum...sevgiler....

Liys canım , ablamda bu maddeden var .Bizim doktorumuz başka kendisine sordum, zaten Hollandadan getiriyormuş .Böyle birşey asla yok dedi .

Arkadaşlar,,,ben gördüğümü size yazdım,,,son karar tabi ki yine sizindir....sadece anlamlı bi şüphe uyandı bende,,paylaşmak istedim herkesle......yaşam da dudaklar da sizn,,son kararı siz vereceksiniz tabi ......

kızlar ben kalıcı dolgu yaptırmayı kafaya koymuştum ama doktorumla görüşünce vazgeçtim.. kalıcı dolgu maddelerinin dudakta kullanılmasının çok sakıncalı olduğunu söyledi hem bi kaç yıl sonra dudakta topak topak sertlikler oluşabiliyomuş hem de reaksiyon riski çok çok fazlaymış ve söylendiği gibi kolayca geri çekilemezmiş bu maddeler.. kalıcı kızarıklık iz ve daha bi çok kötü hasar bırakıyomuş. dudak hala kesin olarak çözülebilmiş bi yer değil dedi, en sağlıklısı yağ enjeksiyonu veya hyaluronic asitmiş.

bu arada iyi haber, hyaluronic asitte restylane yerine yeni bi marka olan ''teosyal kiss'' kullanılırsa kalıcılık çok daha uzun sürüyormuş 9-12 ay kadar. diğer maddeler kadar kısa ömürlü deilmiş yani bu teosyal kiss.
ben de bundan yaptırmaya karar verdim ama ankara'da yapan yer yok sanırım belki ben illa ki teosyal yaptırmak istiyorum dersem getirtebilirler bilemicem..

canım,Dr.Zafer Kurumlu sanırım Ankara'da yapıyor,,,bi irtibata geç istersen....

peki arkadaşlar doktorunuza dudak ameliyatlarını sormayı denemediniz mi dudak dolgusunu herhangibir madde enjekte etmeksizin ufak ameliyatlarla örneğin dudak asma yöntemiyle dolgunlaştırıyorlar bence bunları düşünün daha da doğal duruyor sanki.

dudak ameliyatı hiç de öyle göründüğü gibi kolay değilmiş, doğal dudak yapmak bayağı zormuş yani. öyle diyor doktorlar..

merhaba gecenlerde yabancı bı tv kanalında izledim ben ,5.dk da yapıyolar ama dolgu degılde botoks yapıyolar 6.aydabırde yenılıyosun ama cok dogal duruyodu soylıyım dedi gormusken

aa botoksla da yapılıyormuş demeek. emin misin botoks olduğuna, dolgu maddesi falan koyuyor olmasınlar.. botoksla nasıl yapılır ki yani.. botoks kalınlaştırıyor muymuş yani?

aa botoksla da yapılıyormuş demeek. emin misin botoks olduğuna, dolgu maddesi falan koyuyor olmasınlar.. botoksla nasıl yapılır ki yani.. botoks kalınlaştırıyor muymuş yani?
Canım hiç botoksla dudak kalınlaşır mı ? Botoks dolgu maddesi değildir .Dudak çevresine yapılıyor ama sadece dudak çevresindeki kırışıklıklar için .
Btoks sadece üst yüz bölgesinde, boyunda ve dudak çevresi çizgilerinde kullanılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
""""""ALINTIDIR """"""
Botoksla liftingden bahsetmeden önce, biraz botoks hakkında bilgi vermekte fayda var. Çünkü, hakkında bu kadar konuşulduğu halde hâlâ botoks hakkında yanlış bilinen pek çok şey var. Örneğin, geçen ay bir derginin kapağında botoksla dudak dolgunlaştırma yazıyordu. Oysa, botoks bir dolgu maddesi değil ve bununla dudak dolgunlaştırmak imkansız. Peki botoks tam olarak ne? Botoks, laboratuvar şartlarında, clostridum botolinum isimli bir mikroorganizma tarafından üretilen bir proteinin saflaştırılmış hali. Botoksun ne olduğunu tam olarak anlamak için öncelikle, kırışıkların nasıl oluştuğuna bir göz atmakta fayda var. Yüz kaslarımızı hareket ettirdiğimizde, yani gülerek, şaşırararak, kızarak mimik yaptığımızda yüzümüzde kırışıklıklar oluşuyor. Botoksla, bu kasların hareketi geçici olarak engelleniyor ve kırışıklar azalıyor. Botoks, kırışıklara yol açan kasları geçici olarak gevşeterek etkisini gösteriyor. Özellikle, alın bölgesi, iki kaş arası, göz, üst dudak çevresi botoks uygulamaları için son derece uygun."""" ALINTIDIR""""

Canım hiç botoksla dudak kalınlaşır mı ? Botoks dolgu maddesi değildir .Dudak çevresine yapılıyor ama sadece dudak çevresindeki kırışıklıklar için .
Btoks sadece üst yüz bölgesinde, boyunda ve dudak çevresi çizgilerinde kullanılır.

işte ben de öyle biliyorum o yüzden şaşırdım. Şimdi livali'nin yazdıklarını okudum botoksla yapıyorlar yazmış da o yüzden şaşırdım. Botoks sadece yapıldığı bölgedeki kasları geçici olarak felç edip kırışıkları açıyor diye biliyorum ben de. Birçok tanıdığım yaptırdı botoks ama hiç dudak dolgusu olarak kullanıldığını duymamıştım:sm_confused:hatta o yüzden sordum dolgu maddesi koyuyor olmasınlar emin misin diye..

valla ızledım:))once dudagaenjekde edıyor sonrada yavas yavas baskı yapıyo dudak ıcınde yayılıo ve bır anda dudak kalınlaşıyo ben izledim.başlıgıda görünce yazıyım dedim ama 9 unda doktor kontrolum var sorarım ben doktora:)

kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama sorucam öğrencem ozaman yazarım size arkadaşlar ,türkçe alt yazı oldugu için okudugumdan da eminim belki alt yazı yanlısdır dıcem oda zor,öğreniyim tam olarak ozaman sizedehaber vericem,yanlısım varsa özür dilerim bide:)

kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama sorucam öğrencem ozaman yazarım size arkadaşlar ,türkçe alt yazı oldugu için okudugumdan da eminim belki alt yazı yanlısdır dıcem oda zor,öğreniyim tam olarak ozaman sizedehaber vericem,yanlısım varsa özür dilerim bide:)

Canım benim , en güzeli doktoruna sor .Bu arada burnun çok ama çok güzel olmuş .Sakın ucuna müdahele ettirme .Değişiklik müthiş ve çok çok başarılı.Şeniz

Ben dudak dolgusu yaptırdım çok memnunum.Ben söylemezsem kımse bılmıyor(yeni tanıstıklarım)çok dogal duruyor.

Ben dudak dolgusu yaptırdım çok memnunum.Ben söylemezsem kımse bılmıyor(yeni tanıstıklarım)çok dogal duruyor.

Güle güle kullan cnm
Kalıcı mı yaptırdın yoksa geçiçi? Bir de hangi maddeyi kullandı doktorun? bİLgilendirsen sevinirim

dolgu yaptıran arkadaşlar hangi maddeyi kullandıklarını yazarlarsa çok makbule geçer... bu arada google da araya araya 5 yıllık veya 2 yıllık dolgular yapan bir yer buldum ismi laperla estetik. dr. arda katırcıoğlu ile mailleştim, 5 yıllık dolgu fiyatı 1000ytl, 2 yıllıkların ise 600 ytl.
sanırım 5 yıllık dolgunun maddesi radiance, bu maddeyi araştırdım FDA onaylı bir ürün, ama bazı kaynaklarda dudak mukozasına enjekte edilmediğini, dudak kontörünün belirginleştirilmesinde kullanıldığını öğrendim ve tabi ki kafam karıştı. dudak kontörü belirlemekten kasıtları nedir ben pek anlayamadım, bilen biri açıklarsa sevinirim.
bir de bu 5 yıllık ya da 2 yıllık kalıcılığı olan dolguları ankara'da yapan bir yer var mı acaba? yoksa kendi cerrahımıza söylesek ben bu maddeden istiyorum diye, kabul ederler mi acaba.

kızlar slm bende pazartesi hem yüz gerdirme hemde kendi dokumdan dudak dolgusu yaptırcam dolgun zaten ama
kalıcı bişi
olsun istyorum geçci var şu anda zaten derim size nasıl oldu

yaaa allah aşkına biri bana yardım etsin kafayı yemek üzereyim!!!!!!!
ankarada 2 veya daha uzun süreli kalıcılığı olan dolgu ameliyatı yapan doktor arıyorum arkadaşlar lütfen yardım edin bana:( ferruh beyin internet sitesinden baktığıma göre 24 ay kalıcıklta calcium içerikli dolgu yapıldığı yazıyor ama kendisiyle mailleştim, bana yine yeni yeniden hyaluronic asit tavsiye etti :( bu 2 3 senedir dolgun dudaklarımla geziyorum diyen arkadaşlar allah aşkına hangi maddeyi koydurduklarını ve hangi doktorlarla görüştüklerini söylerler mi acaba?? ay bu dudak ne bela bişimiş ya

çok merak ediyorum dudak asma yöntemiyle dudak kalınlaştıran varmı? nasıl duruyor daha doğal mı

Back
X