- Konu Sahibi emellce
ben de şaşırdım şimdi kanserojen etkisi olduğunu ilk kez duyuyorum kalıcı dolguya karşı olan doktorlar bile böle bi etkiden bahsetmedi:S
inşallah doğru değildir gerçekten çok korkutucu bi iddia bu
ama benim kafamı karıştıran başka konular var. mesela bu tür poliakrilamid, aquamid vs dolgular hem kalıcı oldukları, hem alerji riski taşımadıkları hem de fiyatlarının çok aşırı pahalı olmaması nedeniyle gayet uygun gibi görünüyo. kimş doktorlar bi sakıncası olmadığı iddiasında kimileriyse kesinlikle tercih etmediklerini belirtiyolar..
bu kadar uygun bi maddenin devrim yaratması gerekmez miydi yani? bazı doktorlar sonuna kadar savunrken bazıları neden karşı? ve bu kadar ideal bi maddenin çoktan yaygınlaşmış olması ve hyaluronic asitin vs. nin pabucunu dama atmış olması gerekmez miydi?
katılıyorum tamamen,,,aklıma gelen ilk neden hala aquamid ve türevlerinin test aşamasında oldukları......bi madeye direkt nasıl konserojen değil ibaresi yapıştırabilirsiniz ki,,,,,kaç yıl olmuş piyasaya çıkalı,,,,,,kaç kişi üzerinde denenmiş,,,,anlamlı istatistiksel çalışmalar yapılmış mı denekler üzerinde,,,,,doğada hiçbir madde yoktur ki organik yAda sentetik yan etkisi olmasın,,,,çok mu masum bu aquamid,,,,,,bilimsel verilerine neden ulaşılamıyor mesela,,,sitesinde de yok....yayınlasınlar istatistiklerini,bize de inadırıcı gelsin bari......devrim mi değil mi biz karar verelim....laelaelaelaelae.....BİRŞEYİN DE SIRF ETKİSİNİ YAYINLAMAKLA OLMAZKİ,YAN ETKİSİNİ DE BİLMEK İSTER İNSANLAR...tabi kastım operasyon sonrası olması muhtemel enfeksiyonlar ve komplikasyonlar değil.....bunun dışında kalan diğer tüm menfi etkiler....