- 10 Mayıs 2012
- 337
- 56
- 118
- Konu Sahibi emellce
- #5.201
yaklaşık 1 yıl dedi doktor. ama ben dudaklarımdan memnun kalmadım o nedenle tavsiye etmeyeceğim. Juvaderm volift diye bir ürün. aslında dudak için değil yüz içinmiş ancak dudaklarda da kullanılabiliyormuş. Daha kalıcı olur diye bunu uyguladığını söyledi doktor. şuan dudaklarımın eskisinden pek bir farkı yok, hiç kimse farketmiyor. doğal bir dudak istiyorum deyince doktor bey yanlış anladı sanırsam. bir de hafif bir asimetri kaldı. doktorumun el becerisinden hiç memnun kalmadım kısaca. bir de 1 tüp juvaderm nasıl bu kadar etkisiz oldu hala anlayabilmiş değilim.
Selam,
Ben Ankara'da yaşıyorum. 15 gün önce bu işlemi yaptırdım. Biraz çekindim ilk başta ama şuan gayet memnunum. Hatta yarın kontrol günüm.
Ben Ankara'da 600 TL'ye yaptırdım. Doktor ismi verebilirmiyiz burda bilmiyorum. Ama çok memnun kaldım.
Ben iki yildir yaptiriyorum her seferinde daha uzun gidiyor cok dogal yapıyor doktorum.fazla opusmemek gerekiyormus uzuun gitmesi icin.ama forumlarda permalip diye omur boyu kalici dolgu diye birsey okudum onu bir arastiracaagim.
Selam kizlar bende gecen hafta aquafilling yaptirdim hem alt hem ust dudagima cokta memnun kaldim. Arti aquafilling 5 sene kaliciligi var o yonden çok iyi dolguyu yaptiktan sonra bana bir ilac yazdi ilac sismeyi onluyor 10 gun boyunca icilmesi gerekiyor ben bir gun icmeyu unuttum ertesi gun sisti sonra devam edince yine indi suan çok iyi
Kizlar yardim lutfen!
Dun dudak dolgusu yaptirdim ama hic memnun degilim. Ust dudagima yanlardan ve bir tane ortasindan sıktı. Dudaklarim belli olmiycak kadar az doldu, ama biyik kismi ve dudak yanlari baya sisti. Sanki dolgu dudagima degilde biyik kismina yapilmis. Doktoru aradim odem dedi gecicek dedi. Dudak kenarlari altinda iki top gibi sislik var onlara dokunma gecicek dedi. Artik dudagimin nerdeyse hic dolmamis olmasini gectim yeterki diger yerleri gitsin. Kizlar ikinci gun oldugu icin normalmi bu sizce ve ne yapmam lagzim? Ha bu arada 1cc kullandi fazla degil
Hangi doktora yaptirip/ne kadar ödediginizi ögrenebilirmiyim? Mümkünse resim yüklerseniz cok sevinirim.
Tskler