- 7 Ocak 2015
- 57
- 5
- 36
- 34
- Konu Sahibi emellce
- #5.221
Canım dr'un kim ? Benim dr değiştirmem gerekKizlar bende 1.5ay once dudagima dolgu yaptirdim bir hafta once burnumada yaptirdim dudagimada azicik sikti dolgu yine doktorum dudak konusunda cok unlu zaten normalde ankarada yasiyor ama istanbuldada cok fazla musterisi oldugu icin birkac haftada bir istanbula gelip buradada islem yapiyor ben bir yildir dudak dolgusunu arastiriyordum cunku dudaginda kistler olan dudagina dokununca ele top top gelen dolgulu arkadaslarim vardi doktorumada bu tur dolgulari baskasinda yaptiripta cikarttirmaya gelen birsuru hastasi oluyordu arkadasimin tavsiyesi uzerine gittim bu doktora onun dudaklari cok buyuk olmasina ragmen dolgu gibi durmuyor simdi benim dudaklarimi goren vr dokunan herkeste doktoruma gidiyor dudaklarim yumusacik kistlenme olmadi his kaybi vs normal dudaktan farkli hicbir degisim olmadi opusurkende karsidaki dolgunlugu disinda birsey farketmiyor anlamiyor ve dudaklarimin dolgu oldugu hic belli olmuyor burnumdaki dolgu cok belli olmadi ama ayni doktora yaptiran arkadasimda buyuk fark vardi yavas yavas yapilmasi gerekiyormus yoksa burun nekroze olabilirmis gercekten suam dudaklarimdan cok memnunum yanaklarima bile dolgu yaptirmak istiyorum cunku dolgu estetik ameliyat gibi yapay bir goruntu ve doku yaratmiyor ve gecici birsey begenmezseniz eritilebiliyor bana dolgunun ambalajini verdi en iyi dolgu buymus arastir dedi ve fiyatlarida istanbula gore uygun gercekten oda cok dolgu yaptigindan malzemeyide toplu aldigindan artik bu doktoru buldugum icin cok rahatim bu gidisle heryerime dolgu yaptırabilirim![]()