• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

iyide dolgu malzemesi nerden buldun

bakınız sorunun yanıtı yok yani alemin akıllısı bir tek sevigili arkadaşımız o zaman azıcık tıp egitimi alan ya da hatta estetisyen olan biri bile alsın kendi uygulasın bence çok kötü örnek oluyorsun seermece burda yaşı küçük cahil olan birçok insan var olabilir bu yorumları okuyunca bunu bulaşık yıkamak ütü yapmak gibi birşey sanacaklar sen de hemşiresin evet ;ama dolgu-botox bunların ithalatçısı olan tek bir firma var onlar da drlar dışındaki kimselere satış yapmıyor paylaşımcımız bana pek samimi gelmedi açıkcası

bakınız sorunun yanıtı yok yani alemin akıllısı bir tek sevigili arkadaşımız o zaman azıcık tıp egitimi alan ya da hatta estetisyen olan biri bile alsın kendi uygulasın bence çok kötü örnek oluyorsun seermece burda yaşı küçük cahil olan birçok insan var olabilir bu yorumları okuyunca bunu bulaşık yıkamak ütü yapmak gibi birşey sanacaklar sen de hemşiresin evet ;ama dolgu-botox bunların ithalatçısı olan tek bir firma var onlar da drlar dışındaki kimselere satış yapmıyor paylaşımcımız bana pek samimi gelmedi açıkcası

açıkçası ben arkadasımızın saglık personeli oldugunu dusundum..kendim cesaret edemem.doktor mudahalesi ile yapılanlarda bile terslikler komplikasyonlar cıkabılıyor..

buda evde kendıne yemeklik yag enjekte eden bir kadın..sanırım botox mısalı uygulamaya calısmıs

141407.jpg

ben saglık sektorundeyım... ve dolguyu aldıgım yerde doktorlara satıyor toptan.. ama tek almak ısteyenlerede verıyor...satısı yapan yer uygulamayı 100 tl ye yapıyor... kadın dermatolog...ama ben kendım uyguladım....benım ıcın basıt bı ıslem .. tabıkı herkes yapamaz.. ayrıca bı baskasınada bı ıslemı guvenıp yaptıramam... bıkac ay sonra tekrar uygulayacagım...

300 tl fazla bı fıat aslında 1 enjektor ıcın.. doktorlar tpotan aldıkları ıcın ındırımlı alıyorlar ve daha uıcuza gelıyor.. ayrıca hediye verıyorlar fazla sıraıslerde....bahsettiğim yerden hyaroulonic asit almak ısteyen olursa toplu alırsak ındırımlı alabılırız...baya fiyat farkediyor

300 tl fazla bı fıat aslında 1 enjektor ıcın.. doktorlar tpotan aldıkları ıcın ındırımlı alıyorlar ve daha uıcuza gelıyor.. ayrıca hediye verıyorlar fazla sıraıslerde....bahsettiğim yerden hyaroulonic asit almak ısteyen olursa toplu alırsak ındırımlı alabılırız...baya fiyat farkediyor

sertmece benım dr arkadasım var, bunu yapabılır
ama ben asıl radiessle bioalcamidin tek enjektor fiyatlarını merak ediyorum
bir de juvedermle dudak dolgusundakı ,yumusak hyaluroniclerin fiyatını
kardesım dudagına koyduruyor cunku

bioalcamidi kaşıma koydurabılırım, ben yapamam korkarım amaney denemeyin kızlar
herkes sertmece gibi degil ,
canım bana fıyat sorabılır mısın, arkadasım dr onun aracılıgıyla alırız o yapar bana
bıktım valla bu uygulamalar cok pahalıbenneyaptımki
bana ozelden yazabılır mısın telleri varsa?

orda 100 tl ye uyguluyorlar.. satanda dermatolog zaten.. dolar uzerınden fıyatlar....juvederm resıtalyn var....sitesi var orda var ıletısım bılgılerı..bıolcamıd kalıcı dolgumu

megan-fox-rhinoplasty.jpg

megan_fox_big_lips.jpg

megan fox dudakları için hangi dolguyu kullanmış bilen var mı? abartı degil,iyi durmuş.

Son düzenleme:
yapanda bence cok iş varmış..sahane bir dolgu olmus..
bakar mısın yeni dudaklarınaaa

morenewmeganfoxtransfor.jpg

ay bende ust dudagıma ıstıyorum ama kocişş izin vermıyorrr gel bı dene vuram cok guzel olur dıyorrr :))) gızlı saklı yaptırıcam didim boşarım seni didi .... :)

yaparmı acep fisfisfis

ah canım söylemeseydin farketmezdi bile, benimkinin ruhu dıuymuyor.. erkekler işte.. saçının rengini bile değiştirsen anlamazlar..

ne kadar kı fıyatlar kızlarrr... ust dudak sadece ama az ıstıyorum ben ck ınce del cunku dudagım..
bırde bursada nerde vardır acep

sertmece benım dr arkadasım var, bunu yapabılır
ama ben asıl radiessle bioalcamidin tek enjektor fiyatlarını merak ediyorum
bir de juvedermle dudak dolgusundakı ,yumusak hyaluroniclerin fiyatını
kardesım dudagına koyduruyor cunku

bioalcamidi kaşıma koydurabılırım, ben yapamam korkarım amaney denemeyin kızlar
herkes sertmece gibi degil ,
canım bana fıyat sorabılır mısın, arkadasım dr onun aracılıgıyla alırız o yapar bana
bıktım valla bu uygulamalar cok pahalıbenneyaptımki
bana ozelden yazabılır mısın telleri varsa?

naptın aradınmı dolgu maddesı ıcın... senden cevap cevap yoksositososito

ne kadar kı fıyatlar kızlarrr... ust dudak sadece ama az ıstıyorum ben ck ınce del cunku dudagım..
bırde bursada nerde vardır acep

yaptır bence hafif bişey,dolgunlaştırıcı ruj sürdüm dersin.
cok dikkatli bir erkek değilse inanır bencekaydirigubbakcemile3

ben de dün akşam Hyaluronic Acid bazlı PURAGEN yaptırdım üst dudağıma. 3/4 enjektör verildi. bir enjektör 1 cc. 1 cc den az. kalanı sakladım rötüş gerekir diye. acısını filan geçtim, dayanılmıcak bişey deil, neremize ne ağdalar yaptırıyoruz, zaten dişçi yanında hiç birinin önemi yok da, bu aşırı şişlik ne zaman inecek, yüzüne bakılmıycak kadar şişti şu an üst dudağım. korkunç görünüyorum.

pazartesi iş başı yapıcam kızlar, iş yerim de oldukça tutucu bi yer, işimi bile kaybedebilirim, şu an 12 saat oldu ve hiç bir inme yok. ameliyat maskesi filan takamam iş yerimde ama acaba yarabandı filan mı taksam. tam 48 saatim var şu an. ne tavsiye edersiniz?

Back
X