- 8 Mart 2013
- 600
- 194
- 303
- Konu Sahibi JamesMoriarty
-
Yardım edecek yok mu
Bugün dudağımın sağ kenarını deldirdim alt tarafı. 1 haftalığına silikon taktılar sadece ucu top şeklinde metal görünen kısmı. Aşırı ağrım sızım yok ama iç tarafı dişlerime çok takılıyor yayemek yiyemiyorum dişim geçiveriyo arkadan öyle baskı oluncada acıyor ilk gün olduğu için mi böyle acaba? Bu bir haftalık süreç geçtikten sonra normal piercing takıcam acaba onun da arkası böyle sorun yaratır mı yardım edin lütfen
ben kendim delmiştim evde, küpe takmıştım o zaman dişime çok değiyordu acayip rahatsız olmuştum 2 gün sürmedi çıkarttım direk, ama şuan yine deldirmek istiyorum ya ayrı bir hava katmıştı o bence, ne kadara deldirdin merak ettim fiyatlar nekadar
Sorunu çözdüm 1 hafta geçti gittim normal barlı cerrahi çelik taktırdım öbürü uzun barlıydı şuan memnunum. 65 liraya deldirdim piercinge 25 lira verdim ayrıca bir piercing aldım çünkü
Evet biraz pahalı oldu :) canım top mu takıyorsun yoksa halka mı bikaç sorum olcak
Top takıyorum bazen sivri falan ama hep düz arkalı düz barlı şeyler, halkaya hiç ısınamadım
ortası toplu halka bir piercing aldım biraz bol duruyor sankı tam dudagımı sarmıyor sen taktınmı hiç böylemi oldu?
Yok canım konyadayım öğrendim öyle durması için deliğin daha aşağıda olması gerekiyormuş o zaman da kötü durur çok aşağı olurdu normal şuan dediler :)Yok hiç kullanmadım, benim dudağıma yakışmıyor pek halka. Güvendiğin her zaman alışveriş yaptığın bir piercing satıcın varsa ona sor, yardımcı olur bence :)
Eğer İstanbul'daysan da bir yer tavsiye edebilirim bana hep çok yardımcı oluyorlar :)
Yok canım konyadayım öğrendim öyle durması için deliğin daha aşağıda olması gerekiyormuş o zaman da kötü durur çok aşağı olurdu normal şuan dediler :)
merhaba bende dudağıma piercing düşünüyorum ama şöyle bişeyler var
iz kalıyomuş ve benim tenim çok hassas kulağıma metal küpe fazla takamam acımaya başlar dudak içinde geçerlimidir titanyum piercing takarım ama bi zararı olurmu bilemiyorum
diğer konu ise yakışırmı yakışmazsa çok üzülürüm gerçekten
bakımıda zormuş galiba çok araştırdım girmediğim site okumadığım yorum kalmadı emin değilim işte bi piercing takan birine sordum nasıl diye yaptırma pişman olusun dedi bakımı zor 1 hafta evden çıkamadım dedi napmam lazım bilmiyorum akıl verirmisiniz lütfen:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?