dudak yolma alışkanlığı

tamam teşekkürler bir de onu deniyim

Ben de hametan ile ilgili bir şey paylaşmak istiyorum. Kızlar geçen salı yüzümle oynadım, gözenek falan sıktım. Cildim çok hassas olduğu için feci kizardi ve bir iki yer daha koyu oldu. Aklım çıktı leke kalacak diye, evde hametan vardı. Gittim geldim onu sürdüm. Önce kızarıklığı gitti sonra ince kabuk tuttu ve yok oldu :) gozumun altındaki yerde hiçbir şey kalmadı. Yanagimin üzerindeki küçük nokta çok hafif kırmızılık kaldı, belli bile olmuyor. Velhasıl benim gibi pinpiriklere küçük bir öneri olsun hametan.

3-4 yaşımdan beri dudak yoluyorum ben de.. kanatıyorum hatta.. ama çok seviyorum.. dayımın gerizekalı karısından görüp alışmıştım.. çocukken annem defalarca konuştu bırakayım diye, olmadı.. büyüdüm arkadaşlarım söyledi, olmadı.. zararlarını okuyunca bıraktım ama kısa sürdü hep, bırakıyorum ama strese girince fark etmeden geri başlıyorum.. sürekli zararlarını okumalıyız sanırım.. bi de asla küçük çocukların yanında yapmayın bunu özenip onlar da başlayabilir

Kendimi bildim bileli dudağım hep kuru ve çatlıyo bende sürekli yoluyorum Kendime engel olamıyorum. Özellikle stresli olduğum zamanlar elim hep dudağımda

Ne tatlı oluyo demi yolmasi , bide derine kaçıyor arada o kabuk kısmı çekerken aciyo sonra kanıyor ,sonra iki gün aciyo ayy benimde öyle bu son diyorumm bakiyorum yine yolmusum ruj krem vs hiç farketmiyor yeterli suda içiyorum ama sanirim fazla hassas duduslarimiz ve yoldugumuz için kabuk tutuyor geri ,çözümü yolmayacaksin ben el kullanmadan dislerimle hallediyorum

Kendimi bildim bileli dudağım hep kuru ve çatlıyo bende sürekli yoluyorum Kendime engel olamıyorum. Özellikle stresli olduğum zamanlar elim hep dudağımda
Ayyy ben ye ye bitiremedim yıllarca bi ruj sürünce çok cirkin duruyor sürekli kemiriyorum çok sinir bi durum

Aynı bennnn maalesef ki bir ara o kdr kötü oldu ki yemk yiyemez hale geldim eşim seni öpmek istiyorum dudağın kanıyor dedi düzeltsin artık felan biraz bağırdı tabi bn yine devam ettim istemsiz olarak yapıyorum isteyerek kimse kendisine zarar vermez... Nivea bin vanilyalı fındıklı bakanı var. Vazelin gbi olduğu için uzun süre nemli bırakıyor ve 2 günde farkı görüyorsun

canım benim sakın yolma.bırak kendiliğinden soyulsun. daha kötü olur.bende soyuyordum senin gibi şuan dudağımın yapısı bozuldu iyileştiremiyorum.psikolojim bozuldu berbat bir haldeyim. saf zeytinyağı sür sakın elleme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…