Galiba takdığım diş telinden vede kışın etkisinden dudaklarım çok fazla kuruyor. Dudak nemlendiricisi kullanıyorum, vazelinde kullanıyorum. Fakat kuru. Biri sürü rujlarım var. Ruj sürünce biraz geçince iyice kuruluğu belli oluyor. Ruj süremiyorum. Dudak kuruluğunu nasıl gideririm?
Bepanthol dudak bakım kremi.
Kesinlikle bir numara.
Yıllarca piyasadaki sayısız ürünü kullanmış ve istediği sonucu alamamış biri olarak bordo ruj tutkumu pürüzsüz dudaklarla güzelleştirdiği için son derece memnunum.
Ay İNŞALLAH işe yarar,bende koyu ruj hayranıyımBen yurtdışında yaşıyorum baktım şimdi bir sitede satıyormuş.Bepanthol o kullandığın kremin tam ismini resmini ekleemisin?
Aynı sorun bende de hep var sinir oluyorum ruj sürünce de kötü duruyor malesef. Ben cildiyeye gitmiştim bana güneş koruyuculu dudak nemlendiricilerini önermiştiGaliba takdığım diş telinden vede kışın etkisinden dudaklarım çok fazla kuruyor. Dudak nemlendiricisi kullanıyorum, vazelinde kullanıyorum. Fakat kuru. Biri sürü rujlarım var. Ruj sürünce biraz geçince iyice kuruluğu belli oluyor. Ruj süremiyorum. Dudak kuruluğunu nasıl gideririm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?