Dudaklarım çok kuruyor, çok kuru

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
133
Diğer
Galiba takdığım diş telinden vede kışın etkisinden dudaklarım çok fazla kuruyor. Dudak nemlendiricisi kullanıyorum, vazelinde kullanıyorum. Fakat kuru. Biri sürü rujlarım var. Ruj sürünce biraz geçince iyice kuruluğu belli oluyor. Ruj süremiyorum. Dudak kuruluğunu nasıl gideririm?

Aynısı bende de var artı ben yiyorum o kurudukça. Konuyu takipteyim.

Ben ORFİLAME dudak balımı kullanıyrum 2 senedir çokk memnunum benimki koyu pembe olanı :)

Bi cildiyeciye.gitsen belki krem verir daha iyi olur hem dudaklarin kurumadan nemlendiricini.sür surekli aksam yatmadan öncede vazelin sur öyle yat

Bepanthol dudak bakım kremi.

Kesinlikle bir numara.

Yıllarca piyasadaki sayısız ürünü kullanmış ve istediği sonucu alamamış biri olarak bordo ruj tutkumu pürüzsüz dudaklarla güzelleştirdiği için son derece memnunum.

Ay İNŞALLAH işe yarar,bende koyu ruj hayranıyım Ben yurtdışında yaşıyorum baktım şimdi bir sitede satıyormuş.Bepanthol o kullandığın kremin tam ismini resmini ekleemisin?

Cildiyeye gitmeniz lazım. Dermatologların verdiği kremler piyasada satilanlara oranla daha etkili. Amerikada satılan lip balm'lar vardı, ben kullanmadım. Kuzenim memnun kaldı. Belki türkiyede de satılmaya başlanmıştır. Marka vermek problem değilse yazarım. Çok kötü göründüğünü de düşünmüyorum, bozma moralini :)

Ay İNŞALLAH işe yarar,bende koyu ruj hayranıyım Ben yurtdışında yaşıyorum baktım şimdi bir sitede satıyormuş.Bepanthol o kullandığın kremin tam ismini resmini ekleemisin?

Bildiğimiz klasik bepanthol değil, bepanthol dudak bakım kremi şeklinde aratırsanız küçük bir tüpte karşınıza çıkar.

Yatmadan sürerseniz sabah pürüzsüz dudaklarla uyanırsınız.

Yatmadan sürmeyi unuttuğum günler BB kremi yüzüme uygulamadan sürüyorum bepanthol dudak bakım kremini, BB'yle işim bitene kadar dudaklarım yumuşacık oluyor, kalanı da parmağımla dağıttıktan sonra bordo rujumu keyifle sürüyorum, kozmetik kataloglarında ışık ve renge boğulan dudaklar kadar pürüzsüz görünüyor, cilt sağlığınızda veya günlük su tüketiminizde problem yoksa sizin de aynı sonucu alacağınızı düşünüyorum.

Bu konudan mustariptim, çok ürün kullanıp sonuç alamamış, mat rujları cok sevmeme rağmen yıllarca parlatıcılarla yetinmek zorunda kalmıştım, bu kadar memnun kalınca detaylarıyla bahsetmek istedim.

Benimde çok kuruyor, kabuk kabuk oluyor hele kışın. Balm sürüyorum bir senedir, kremlerin etkisi çabuk geçiyordu ama balm dan memnun kaldım, hem nemlendirici hem de ruj vazifesi görüyor, pembiş renkli kullanıyorum.

Merhabalar bende ayni dertten muzdaribim . Tvde gormustum banyo sorasi temiz disdircasiyla nemli dudagi yavas yavas fircalayin nazikce. Sonrada vazelin surun cidden iyi geliyor. Bende bepanthol kullaniyorum cokta memnunum.

Evde kendi lip balm'ını yapabilirsin içine zeytinyağı da koyarsan ilaveten kuruluğunu önlersin diye düşünüyorum

Aynı sorun bende de hep var sinir oluyorum ruj sürünce de kötü duruyor malesef. Ben cildiyeye gitmiştim bana güneş koruyuculu dudak nemlendiricilerini önermişti

Bende bircok urun denedim. En kotusu Balm'in kup seklinde olani. igrenc sakin ona para vermeyin .
Bugün netrougena aldim a101 de var su an ve denedim cok yumusak yapiyor gercekten :)

Blistex diye bir marka var, onun küçük kutu içinde dudak nemlendiricisi var ve çok iyi...

takipteyim hanımlar aynı benimde çok çabuk kurur ... şu aralar bazen badem yağı, vazelin yada aynısefa kremi sürüyorum iyi geliyor birde dudak yeme huyum var nefret ediyorum o huyumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…