Benim arkadasiminda sivilce kremi yuzunden kuruyordu cok fenaydi dudaklari.Ama doktor ona krem vermisti sanirim onu elinden dusurmuyordu hic bide surekli nemlendiriyordu hic yalamiyordu dudagini yani sen islattikca daha cok kurur dudagin.En iyisi dudak balmi falan al ya da doktora git surekli onu sur ama sakin sen elleme
Benim de aynı problemim var üstelik dudağımın rengi de değişiyor. Morluklar var. Keşke sadece kurumakla kalsa. Günde kaç kez sürdüğümü bilmiyorum. Sürekli yanımda dudak nemlensiricisi. Doktora da gittim. Kalıcı bir çözümü yok. Olabildiğince iyi nemlendirmeye bırakacaksın
Galiba takdığım diş telinden vede kışın etkisinden dudaklarım çok fazla kuruyor. Dudak nemlendiricisi kullanıyorum, vazelinde kullanıyorum. Fakat kuru. Biri sürü rujlarım var. Ruj sürünce biraz geçince iyice kuruluğu belli oluyor. Ruj süremiyorum. Dudak kuruluğunu nasıl gideririm?
Blistex medplus, yani mentollü olan.
Ya da yurtdışındaysanız lip revitalizer da olabilir, onun da mentollüsü olacak.
Ben bepanthol dudak nemlendiricisinden bunlar kadar memnun kalmadım, malesef. Merhemi bile daha iyi. Oysa ne umutlarla almıştım. Peh
Bendede var bu sorun.. eczaneden yabanci marka la roche posay dudak kremi aldim, bu aralar kullaniyorum.. bu krem iyi geldi.. ama sorunu kokten halletmesi icin baya bir kullanmam lagzim sanirim..