yeni gördüm kıvılcım denicem şu diş fırçası işini ama açık renk ruj ve orasına parlatıcı sürmeyi bende yapıyorum bazen güzel oluyo
ben denedim gerçekten işe yarıyor..dudaklarım çok ince değil zaten ve bu hareketle daha dolgun gözüküyor gerçekten..sağol canımbenden de işe yarayan bır öneri sizlere yüz cimnastiği yapan bır kadından görmüştüm..tarif edebılrım insallah cünkü bu aktif olarak yapılacak bır hareket..dudaklarınızı ağzınızın içine doğru uzatın ve bu şekılde 10 sanıye falan o ve u harflerini söylemeye calısın böyle bır kaç kez yapın ve hergün düzenli yapın kan dolaşımı hızlanıyor ve dudaklar dolgunlasıyor işe yarıyor arkadaslar
ben denedim gerçekten işe yarıyor..dudaklarım çok ince değil zaten ve bu hareketle daha dolgun gözüküyor gerçekten..sağol canım
bende geçenlerde tarçın yağıyla ilgili bir yazı yazmıştım..ozaman ilk kez denemiştim.gerçekten işe yarıyor anında farkedilir bir şişlik beliriyor..ama accayip yakıyor ve maalesef sende farketmişsindir etkisi kısa sürüyor..acaba sürekli kullansak etkisi daim olurmu merak ediyorum..rujun üzerine sürünce daha etkili oluyor..kızlar yine bu forumda okumuştum ... Bi arkadaş gece yatmadan tarçın yağı sürün demiş..angelina Joliede her gece yatarken yapıyomuş..ay ben yapiyorum şu an hatta az once denemek için sürdüm ilk kezönce yanıyo acı yemiş gibi ..sonra kıpkırmızı oluyo ... ve sonra arı ısırmış gibi şişiyo : ay koptum kendimi aynada görünce annemde diyo ki : babanın karşısına boyle cıkma öpüşmüşsün gibi duruyo
ya benimde bi arkadaşım vardı.sürekli dudaklarını ısrıyodu ama derisini yolmadan ve dudakları çok güzel görünüyodu denemedim ama belki işe yarar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?