Dudak Makyajı Dudaklarm atlad yardm kzlarr((

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

eylul_muhendis

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
141
0
316
kızlar yaz kış dudaklarım hep çatlak geziyorum krem sürüyorum ama faydası olmuyo ertesi günü yine yara herkesin dudakların çatladı demesine sinir oluyorum:çok üzgünüm:
çatlamış dudaklar için önerileriniz varsa paylaşırmısınız dudaklarınızı nasıl koruyorsunuz yada nasıl bakımlar uyguluyorsunuzfisfisfis

valla ben de kendimi bildim bileli niveanın dudak koruyucularıyla geziyorum.
bir gün dahi sürmeden gezemiyorum. hep çatlıyor ama niveayla hep güsel oluyor :)

cnm gece yatarken vazalin sürüp yat.ama beyaz esanslı vazelinler oluyor ya onları kullanımı daha rahat..sabah kalktığında yumuşacık olurlar...daha youğun bir bakım için bal ve zeytiyağı sür...niveanı dayanından ayırma :D

dedemin bitki kitabında yazıyordu denedim ve çok memnun kaldım ama seneler sonra yine tekrarladı haşlanmış tavuk suyu soğuduktan sonra bilirsin böle üzerinde donmuış yağlar olur parmak ucunla onu sür 1 hafta dene günde 1 kere çok iyi gelmişti bana tekrar yapıcam.

canım ben haftada bi kez tozşekerle peeling yapıorum sonrasındada nivea dudak koruyucu sürüyorum harika oluyolar ayrıca içeriği aloe vera olan dudak koruyucularıda yaz kış ii geliyo

birde bunu deneyebilirsin canım bendede aynı sorun war we çok faydasını görüyorum diş fırçanı alıp doooooğruuuuuu dudaklarını fırçalamaya başla ardından tabi bir nemlendirici sürebilirsin. umarım işine yarar

Dudak çatlamasının sebebi, B8 vitamini eksikliğiymiş. Bunun giderilmesi için alınması gereken gıdalar, soya unu, fındık, badem, ceviz ve yumurta sarısıymış. Bu ürünlerden yemeyi ihmal etmezseniz bir daha tekrarlamayacağını söylüyorlar şekerim. Geçmiş olsun..

bepanthen veya blistex cok iyi geliyor haftada bir günde bal sür 10-15 dakika beklet sonra yika

valla kızlar benim de dudaklarım çatlar hep yaz-kış krem sürerim sürdüğüm anda iyileşir sonra yine çatlardı

ben vichy oligo levres 25 aldım gloss gibi ama süper nemlendiriyor bana çok iyi geldi hele akşamdan sürüp yatınca ertesi sabah yumuşacık oluyor dudaklar deneyin derim ben

vichy ürünlerini sevmem ama bu başka gerçekten sanırım en başarılı işlerinden birisi

dudaklar için olan hiçbir nemlendiriciyi kullanmıyorum daha çok çatlıyor sürekli kullanmak gerekiyor. hergün kullanıldığında dudaklar alışıyor. yani 1-2 güm kullanmasan dudak o nemi arıyor. 2 gün önce gece yatmadan terramycin(teremisin)sürdüm. sabah kalktığımda inanamadım:)yumuşacıktı dudaklarım çatlaklardan eser yok. Kesinlikle tavsiye ederim 1 gecede faydasını gördüm

kesinlikle ''blistex'' diyorum kızlar.
ben uzun zamandır kullanıyorum, hem bakım yapıyo hemde koruyucu özelliği var. özellikle blistex lip relief cream tavsiye ederim...

Back
X