Dudak Makyajı Dudaklarm ok renksiz

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

bubbles

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
82
0
86
İzmir
ruj sürmeden dışarı çıktığımda hastalıklı gibi duruyorum neredeyse yüzümle aynı renk.kansızlık yapar dediler kan ölçümü yaptırdığımda öyle çok bir kansızlık sorunum yokmuş. doğal bir öneriniz varmı yüzüme renk getiricek?

dişlerini fırçalarken dudaklarını da fırçalarsan orada kan dolaşımı hızlanır bir nevi peeling işlemi gibi,ben yaparım ruj sürmüşüm gibi olur,doğal yöntem dediğin için bunu önerdim,bir de kalıcı makyaj var emel müftüoğlu yaptırmış dudakları her daim rujlu gibi duruyo..:sm_confused:

1 dometes
1 yemek kaşıgı bal
1 yemek kaşıgı bal
canım bunalrın hepsini rondodan geçir dudagında 15 dkka beklettikten sonra yıka faydasını göreceksin

bak şekerim diş fırçasıyla dudaklarını çok bastırmadan fırçala.sonrada hafif kurulayıp bal sür ve beklet hem yumuşacık oluyor hemde kirazzz gibi :) yada ballı lipstick ler var.onlardan bir tane al.fırçaladktan sonra sür.dolgun da duruyor üstelik

vichy oligo levres dudak bakım ürünü kullanıyorum zaman zaman böyle sorunum olduğunda ve acil çözüm istediğimde...
ve 2 günde dudakları pembeleştiriyo...tavsiye ederim..

onun haricinde hergün 3-4 porsiyon meyve yersen ve yeteri kadar su içersen dudakların bakım ürünü dahi sürmeden kırmızı olacaktır...bunu da dene derim..
ben hergün bol meyve tüketirim ve ürün kullanmadan dudaklarım renkli olur..
meyvelerin içerdiği fruktoz (meyve şekeri) dudakların rengini arttırıyor...balın da kırmızı göstermesi içindeki şekerden dolayı...ama hergün meyve yemek daha kalıcı yöntem..

Son düzenleme:
ben bi yerde kirmizzi pancarin gece yatmadan once surulmesini duymustum yabanci bi sitede varmis renk veriyomus galiba

vicks sürmek mi?
Hemde bi yere çıakrken bunu sürücez öylemi çıkıcaz:roflol:
ığrenç ve keskin bi kokusu var onun rujunu sür çık daha ii bence.

vicks sürmek dudakları dolgunlaştırır şişirir geçici olarak. renk verirmi bilemiorum. nurgül yeşilçay bir programda söylemişti. asmalı konakta yakın çekim sahnelerde bazen yapıyorlarmış dudakları zaten dolgun iyice şişyormuş .ama baya zorlanılıo sanırım çatlıyo falan arkasından. değmez yanii

vicks sürmek dudakları dolgunlaştırır şişirir geçici olarak. renk verirmi bilemiorum. nurgül yeşilçay bir programda söylemişti. asmalı konakta yakın çekim sahnelerde bazen yapıyorlarmış dudakları zaten dolgun iyice şişyormuş .ama baya zorlanılıo sanırım çatlıyo falan arkasından. değmez yanii

evet bende duymuştum bunu. çilek yağı ve bal dudakların hem rengini canlandırıyor
hem yumuşatıp nemlendiriyor hemde çilek yağının içindeki kalojen sayesinde
dolgunlaştırıyo günübirlik gece yatmadan önce sürüp sabaha kadar bekletilmesini tavsiye
ederim kaydirigubbakcemile4

Back
X