Dudaktan Kalbe - Show Tv

evet ya sonrasını da azıcık gösterse iyi olacaktı

final tamda tahmin ettiğim gibi bitti kenan çok üzüldüm yaw
ama bende sonunda kıznın büyüp babasının veda şarkısnı çalması bekledim...

boyle dizi mi bitermis bu nedirrr boyle aman yaaa:ecrin_bebek: cemille evlendirmez demistim evlendirdilerr kaydirigubbakcemile3 bende olsam cemile giderdimm kenanin ne istedigi belli degil her kizdiginda bi kadin buluyorr:1closedeyes: cemil guclu durdu karsisinda lamianin bende guclu erkekleri severimmm kenan olmeseydi yazik yaaaa

canım bence yanlışı kenan yaptı herkesin dolduruşuna geldi hiç kendi istediğini yapmadı hep o kardeşinin falan dediklerini yapıyodu kendi aklı yokmuydu bilmem körmüydü yan, lamia çok seviyordu onu ama değerini bilemedi tabiki ölümğ haketti diyemem ama çok yanlışlar yaptı kenan

iyi geceler kızlar ben kaçıyorum bir dizimiz daha son buldu iyi veya kötü hoşçakal kenan lamia cemil afife vs. vs ....... :a015: :a015:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis Çok haklısın canım iradesi zayıf bi erkek kim isterki öylesini

sezon başında dizinin tanıtımını yaparken genç bir kız keman çalıyordu.
bende kenan,ın kızı şarkıyı çalarken gösterirler diye düşündüm ama
final çabuk oldu.lamia nın cemille evleneceğinide hiç tahmin etmiyorduk.
cemil gerçketen sevdi lamiayı birde o fesat adam gitti yerine melek gibi birisi geldi:))

kızlar görürsünüz asıl büyük finali sinama filminde yapacaklar bana kalırsa kızı büyüyecek filan öyle

dizinin senaristleri yapımcıları vs... kendileriyle çelişti ben bu finale final demem adam gibi final yapacaklardı kenan öldükten cemille lamia yatağa girdikten sonra bitirdiler bumu yani aya

ayrıca cemille lamia bidaha evlendiklerinde yine onları hayal etmiti yatak sahnesini ozaman niye intahar etmedi ayrıca eni istemiyo diye intaharmi etmek lazım kızını hani çok seviyodun onun için yaşasaydı yani biraz türk filmi tadında bitti esas kadın evlenir diğer boşta kalan ölür yada hapse girer ve SON hahahah2 yıldır izleniyo bu yapılmamalıydı

aaa
kenana nolduu
cemille mi evlendi lamia
bu diziler nie bu kdr saçma yaaa

aaa olmadı ama ben finalde lamianın cemilin babasıyla evlenmesini bekliyordummm kaydirigubbakcemile3

aaa
kenana nolduu
cemille mi evlendi lamia
bu diziler nie bu kdr saçma yaaa

malibum kenan kafaya sıktı son bestesi vedayıda kızına bıraktı çok ağlaıdm ya bi cemille lamia evlenecek diye mutluluktan bide kenanı öldürdü ya senaristler üzüntüden ağladım of bu ay yapım hep ağlatıyo beni menkşe ile halilide ağlayarak bitirdilerdi 1 hafta ağlamıştım ya

Bende Kenanın ölmesine çok üzüldüm Lamianın tüm dizi boyu onu sevipte son bölümde Cemile aşık olması tamamen saçmalıktı ama sebep şu ki Kenan kitabın orjinalinde maddi anlamda ve kariyeriyle ilgili çöküş yaşamaış ve ölmüştü ee mecburen böyle bitirmeleri gerekiyordu bence Lamiayı Cemile aşık ettiler. Birde Al Yazmalıma benzeyen sözlere gıcık oldum sevgi emek ister beklemek ister flan olmadı gecenin 12sinde üzmeyeceklerdi bizi :)

ağlama canım yaaaa
bnde sen gbi etkilenrm hep :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…