Dudaktan Kalbe - Show Tv

rüyama bile girdi eşime dedimki yan böyle bitemez di olammalıydı bana ne kızıyosun benmi bitirdim öyle diyo:d

yinede üzüldüm finalde.

herkes birini bulupta nimetle,cavidan bile

kenanın yalnız kalması...

Ohhh çok şükür bitti. 1500 bölümden sonra Lamia ilk defa akıcı konuşabildi yaaaa :roflol:nihayet. Seviyorum dedi Cemile....
Cemille evlenmelerine de sevindim ben...Kenan mutsuzluğuyla beslenen bir adamdı cidden.senağlama
Ne zaman sorunu olsa hoop içki sonra başka kadına......:1no2:
Zayıf karakterli olduğundan sonunda intihar da etti...

evet dizinin ilk bölümlerindeki kenan gitti salak bencil pskopat bi adam geldi kenandan nefret ettirdiler bizi

bu dizide en cok cemille babasinin paslasmalarini,nimeti ozleyecem:ecrin_bebek: hepsi genelde iyi oyuncuydu ama su lamianin vik vik hallerini hic sevmiyordum..kaydirigubbakcemile dun ferhunde yaprak dokumunden cikip gelirr nimet saldirir diye bekledim ama trafikte kaldi sanirimmm:teytey:

cavidanın, lamianın düğününe gelmeside ilginçti.

birde leyla,yı çok fazla gösterdiler kenan dizi boyunca lamiayı

sevmişti...

final diğer bölümlerin en heyecanlısıydı ve çok acıklı bir sondusenağlama

:lepi::lepi::lepi::lepi:

şükür bitti bu da. mıymıntı lamia nın mıymıntı kenana gitmemesine çok sevindim :)

kızlar iş edebeyiyat bir türü olunca diziler tutuyo açıkçaıs daha kaliteli oluyolar bence şimdide ynei bi dizi olsun yine edebiyat eseri olsun bence tutar yani.

Ya 99 bölüm sen kenanı sev 100.de git cemille evlen aşık ol anlamadım gitti ama yinede üzüldüm ya intihara gece sesleri de intiharla bitmişti

hele şükür bitirdiler artık kabak tadı vermişti ama anlayamadım birden nikah kıyıldı lamia cemile döndü kenan intar etti neyseee sümüklü lamia sonunda doğru yolu buldu onu gerçekten seven cemildii

nasil optu cemil lamiayi dizinin sonunda kismet olduuukaydirigubbakcemile3 bulmus birakir mi hiccckaydirigubbakcemile3

hele şükür bitirdiler artık kabak tadı vermişti ama anlayamadım birden nikah kıyıldı lamia cemile döndü kenan intar etti neyseee sümüklü lamia sonunda doğru yolu buldu onu gerçekten seven cemildii

Sümüklü lamia:roflol::roflol::roflol:

ama eli ayağına dolandı nasılda titriyodu cemilim kaslar filanda süperdi ya ah cemil ah

dimi yaaa hasretiyla kavrulduu dizi boyunca.kaydirigubbakcemile3

hemde nasil yandiiihihoyyyt vik vik lamia cemil kendini geri cektii esas oglan olduuu:içelim: kenanda aski yeni ogrendii tekmeyi yediiiiiiiilamiayi dizinin basinda kenan optu sonunda da cemilllkaydirigubbakcemile ne lamia ymis paylasilamayan kadinn:roflol:

ferhunde ne alaka kıs ben anlamadm:) eğer ferhundeyi oynayan kadını sen de benim gibi leylayı oynayan kadınla aynı sanıyorsan söyleyeyim öyle değilmiş:) ferhunde deniz çakır, leyla fadik sevin atasoy...

ya hani yaprak dökümündede ferhundenin sevgilisiydi ya nimetin evlendiği onun için dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…