düdüklü tencere ile neler pişirilebilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dtsly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düdüklüde herşey yapılabiliyo sınır yok gibi ama lezzeti olmuyo:sinifsinif:bakliyat ve et hariç ben yediğimden bişey anlamıyorum tadı olmuyo sebzelerin falan.tadını ve yemeğin kokusunu yok ediyo gibi.o yüzden pişirilmesi uzun süren yiyecekleri yapmak lazım.

Nohut, kuru fasulye, mısır ve et haşlarken kullanıyorum

çok önemli bir topic bence, keşke tecrübeli arkadaşlar daha çok tarif yazsa bizlere sayfalar arasında bulduklarımı alıntı yapmaya çalıştım.

kızlar pilavlar ve çorbalar hariç herşeyi düdüklüde pişiriyorum yaprak sarması için ayaklı bi tencere dibi aldım üzeri delikli bölece altı yapışmıyo hemde 15 dakikada pişiyo

canım soğanı,etini,salçasını kavur sonra yeşil fasülyeyi koy suyu çok koyma yani fasülye bir parmak kadar sudan görünsün çünkü sulanıyor pişince daha sonra kapağını kapat 20 dk pişsin

aslında bir tane daha almaya niyetim var düdüklü tencere

çorba , kuru bakliyat yemekleri,pilav hatta kavurma bile yapıyorum gerçekten mutfağımın olmazsa olmazıdır bir tek tatlı yapmadım onuda yakında yaparım

şuan herşeyi düdüklüde pişiren biriyim ancak yeni evlendiğim de mutfakta ellemeye dahi korkardım . hatta ilk kez patates haşlamıştım yani haşlamaya çalışmıştım . patatesleri tencereye suyla koyarak kapağını kendimce kapatıp bilgisayar oynamaya başlamıştım ki gözümün önünde havaya uçup mutfağın fayansına düşene kadar . bilg. kapatıp olay mahalinden uzaklaşmıştım. 1 sene boyunca korkudan hiç bişey denememiştim. ancak clipsini kapatmayı öğrendiğimden beri yemeklerim ona ben Allah a emanet :)) şaka şaka korkmayın

Son düzenleme:
benimde karacanın düdüklü tenceresi var bende yeni evliyim düdüklü tencereden cok korkuyorum üniv. zamanında yurdu havaya ucuruyordum kuru fasulye yapıcam derken son anda arkadaşlarım yetişti hemen suyun altına koyduk tencereyi o gün bugündür korkuyorum evde et haşlayacaksam eşimden yardım alıyorum bişey olursa diye ilerde bende çoğu yemeğimi düdüklü de yaparım inş..

ben eski düdüklülerden korktuğum için tefal nutricook aldım süper birşey

benimki eskide değil altlarında 4 lü clipsi olan bir tencere . bir fiil kulanmaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…