Düdüklü tencere

JaneRizzoli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
3.292
6.919
358
36
Ya kızlar çok alakasız olcak ama kırmızı mercimek düdüklü tencerede kaç dakikada haşlanır? Sabahın köründe kalkıp yapmam gerekiyor akşama misafirim var ama ondan önce de bir işim o yüzden sabah kalkıp yapıcam ama daha önce düdüklüde pişirmedim hiç mercimeği :(

ne için kullanacağnza bağlı aslında?

Ayy şu an yazdığın şeyi bile anlamadım farklı şeyler de mi yapılıyo mercimekle düdüklüde ? Çorba yapıcam ama evi patlatmam umarım.:18::18::18:

Mercimek köftesi gibi birsey icin haşlanacaksa 10 dk geçmesin. Çorba ise 15 dk pişiyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

google yazın düdüklü pişirme süreleri diye. biçok bakliyatın pişirme sureleri yazıyor bı sıtede liste halınde.kolay bulursunz.

google yazın düdüklü pişirme süreleri diye. biçok bakliyatın pişirme sureleri yazıyor bı sıtede liste halınde.kolay bulursunz.

Yazdım ama her site farklı bir süre vermiş ben de tecrübeli hatunlara sorayım dedim :)

Ya kızlar çok alakasız olcak ama kırmızı mercimek düdüklü tencerede kaç dakikada haşlanır? Sabahın köründe kalkıp yapmam gerekiyor akşama misafirim var ama ondan önce de bir işim o yüzden sabah kalkıp yapıcam ama daha önce düdüklüde pişirmedim hiç mercimeği :(

Hangi marka bilmiyorum ama benim ki mercimek çorbasını kaynadıktan 3 dk sonra pişriyor.

DIğer arkadaş da söylemiş 15 dk yeter çorba için blender dan çekince köpükleniyorsa 5 dk daha kaynat pişmediği için köpürür :)

Benim tencerem tefal. Alarmı olanlardan. 4 Dakika'ya kuruyorum pisiyo. Ama bu 4 dakika kaynamaya başladıktan sonra ki 4 dakika. SAat su kaynamaya başladıktan sonra geri sayıma basliyo. Sende kaynamaya başladıktan sonra maksimum 5 dk sonra kapat altını. Ben daha sonrada el blenderindan geçiriyorum hemen hazır oluyo

Back
X