- Konu Sahibi Sinnyooritaa
Ayy canım öyle net ve ciddi bi şekilde yazmışsın ki cevap vermeye cesaret edemiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım öyle net ve ciddi bi şekilde yazmışsın ki cevap vermeye cesaret edemiyorum![]()
Takılıyorum canım sorun değilKusura bakma valla. Ben evlenirken kimse beni böyle uyarmadigi için bir gömme dolap dolusu iviz zıvır mutak esyasi var. Elde yıkanan estetik abideleri cabası
bir şey kırılınca seviniyorum azaldı diye
![]()
Şöyle söyleyeyim 7yila girecek evleneli daha açılmamış 6-7 takım su bardağı ,kahve fincanı, yemek takımı, tencere takımı borcamlar vs var.Takılıyorum canım sorun değilçok haklısınız gereksiz eşya kırılınca üzülemiyor insan aksine seviniyor.
![]()
Hiç mi uyaran olmadı yaa böyleside çok abartı gerçektenŞöyle söyleyeyim 7yila girecek evleneli daha açılmamış 6-7 takım su bardağı ,kahve fincanı, yemek takımı, tencere takımı borcamlar vs var.
Bu mesajınızı okuyunca bi fenalık geldi banaŞöyle söyleyeyim 7yila girecek evleneli daha açılmamış 6-7 takım su bardağı ,kahve fincanı, yemek takımı, tencere takımı borcamlar vs var.
Hiç sormaaaaa bana neler geliyor. Biri yeni eve taşınsa , ya da evlense diye gözlerinin içine bakıyorumBu mesajınızı okuyunca bi fenalık geldi bana![]()
Hiç olmadı. Annem babam yok. Ben çok küçükken kaybettik hatirlamiyorum. 2 abim var sadece ,onlar da gözünde kalmasın dedi. Anne baba tarafindan da kimsemiz yok sayilir. Gelinlerin ceyizinde patik lif yazma el işi vs olur ya benden hiç yoktu galiba annesizligimin acısını esyalardan cikardim. Kimse annesi yok vah vah demesin dedim.Hiç mi uyaran olmadı yaa böyleside çok abartı gerçekten
Hmm Başınız sağolsun. Abiniz arkanızda durmuş en azindan içinizde bişey kalmasına izin vermemişler ne güzel.Hiç olmadı. Annem babam yok. Ben çok küçükken kaybettik hatirlamiyorum. 2 abim var sadece ,onlar da gözünde kalmasın dedi. Anne baba tarafindan da kimsemiz yok sayilir. Gelinlerin ceyizinde patik lif yazma el işi vs olur ya benden hiç yoktu galiba annesizligimin acısını esyalardan cikardim. Kimse annesi yok vah vah demesin dedim.
E bir de kendi paramla alıyordum hangi marka ne çıkarmış kimde değişik ne var hepsini topladım. 7 yıl önce 50-60 bine yakın çeyiz yaptım. Bütün maaşımı kredi kartlarimi ona yatiriyordumkazanlı ütünün bile en son modelini yurt dışından getirttim sor kaç kez kullandın ? Bir gömlek için kazanın ısınmasını beklemeye sabrım yok. Ekstra normal ütü aldım. Kazanlı kutuysuyla duruyor
![]()
Sağolun Allah razı olsun. Evet sagolsunlar paranı ver demediler. Çok güzel şekilde gelin ettiler. Kıyamadım :) şimdi de en azından dışardan bir şey almıyorum evdekileri kullaniyorum. Birine hediye verilecekse evden veriyorum.Hmm Başınız sağolsun. Abiniz arkanızda durmuş en azindan içinizde bişey kalmasına izin vermemişler ne güzel.Boşver takılma o zaman en iyisini yapmışsınız. Milletin konuşmalarını duymaktansa kendi yaptığın hataları düzeltmek daha iyi. Keşke kullanmadıklarınızı satsaymışsınız o zamanlar
![]()
Çok iyi. Güle güle kullanın eşyalarınızıSağolun Allah razı olsun. Evet sagolsunlar paranı ver demediler. Çok güzel şekilde gelin ettiler. Kıyamadım :) şimdi de en azından dışardan bir şey almıyorum evdekileri kullaniyorum. Birine hediye verilecekse evden veriyorum.
Siz de öyle. MutluluklarÇok iyi. Güle güle kullanın eşyalarınızı![]()
Teşekkür ederim canımSiz de öyle. Mutluluklar![]()
Hahahhahah çok fenasınnseksi gecelik. başka bir seye gerek yok. güven banaher gece giy bak esin nasıl her gece dışardan yemeye okay oluyor
![]()