Düğün anlaşmazlığı

Ceyl_an

Bolluk , bereket, aşk 💚
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
2.878
2.450
63
29
Merhaba hanımlar, malumunuz corona sebebiyle şu sıralar düğün vs yok. Nikahların da nasıl kıyıldığını duymuşsunuzdur. Aileler dahi giremiyor maskeyle nikah kıyıyorsun.
Şimdi benim Allah nasip ederse mayıs sonu düğünüm var . Yani en azından coronadan önce vardı
Mayıs sonuna daha var ama ne olur ne olmaz belli de değil. Ben nişanlıma bir ay daha bekleyelim olur da baktık işler düzelmiyor artık temmuz ağustos gidişata göre ileri bir tarihe erteleriz.
O ise ; direk karşı çıktı hayır günü aldığımız tarihe nikah olacak. Ertelersek sallantıya düşer işler. Herkes bizle aynı durumda bir biz değiliz ya falan filan dedi.
E herkes bizle aynı durumda da herkes bu şekilde bir nikahla da evlenmiyor. Ben dedim yani ailemin bile izleyemeyeceği bir nikah olacak neden onlara böyle bir şey yaşatayım ki ? Bir kaç ay ertelesek ne olur ki yani .
Bana diyor yine gelinlik giyeceksin ailen görecek . Sanki bu bahane düğünden de kaçınmasına mana oldu gibi geldi bana . Siz olsaydınız ne düşünürdünüz ? Eğer benim gibi düşünüyorsanız nasıl erteleme fikrine ikna ederdiniz ?
Ki böyle bir evlilikte doğru düzgün takımız da olmaz. Kimse izleyemediği bir nikahta takı takmaz ki ben neden böyle bir şey yaşayayım.

Düğün yapmaya birlikte karar vermediniz mi?
Okumuslardır evde ona kesin
Vazgecin düğünden diye
Günahını almayayım da genelde evden cıkar bu işler.
Eylülde evlenirim nikah bile olsa esim dostum gelsin cnm.
Aileniz bile giremiyo ne gerek var

Nikahı gününde yapıp düğünü daha sonra yapsanız onu da mı kabul etmiyor. Nisan'da evlenecek olan iki arkadaşım da düğünü erteledi ama nikahı ertelemediler.Tabiki ailenizi yanında istemeniz en doğal hakkınız sonuçta bu sizin özel bir anınız.Nikah aynı kalıp düğün sonra yapılarak orta yol bulunabilir mi acaba?

Ya aslında ailesinden ayrı yaşıyor kendi hayatınız düzenini kurmuş birisi. Düğün hususunda ailesinden destek de almayacaktı. Ve ben nikah yeterli derken beni düğüne ikna eden . Düğün yerini tutan heveslendiren hep o oldu. Ben günlerce o nikahın kıyılacağı yerin hayali ile mutlu olmuştum . Çok fazla girmiştim o kafaya. Bana o hayali kurdurmasaydı ..

Benimde mayıs sonu düğünüm var(dı) kısmetse :) ne yapıcağımız şuan için belli değil ama, benim için nikahlanıp beklemekle ya da nikahlanmadan beklemek arasında bir fark yok.İki türlü de beraber yaşamıcaz. O yüzden bekleme taraftarıyım.Allah izin verirse coronadan kurtulduktan sonra sağlıkla düğünümüzü de nikahımızı da yapmak istiyoruz.Herkes için hayırlısı olsun..

Bizim düğün nikah birdi. O nikah yapılsın bir daha düğün kısmet değilmiş artık modunda. Hiç o gün nikah olsun sonra düğün yaparız da demiuor çok üzüldüm ya

Allah allah masraf mı yapmak istemedi acaba su dönemde.
Bi o geldi aklıma.

Iki hafta sonra dugunumuz vardı. Biz de nikahi yapip birlikte yasamaya baslayacagiz. gelinlik giymiyorum bir elbise aldim. Dugunu de ortama gore virüs bittiginde yapacagiz. Ben de böyle tercih etmezdim ama olağanüstü bir durum oldu. Nikah tarihi ertelenirse belediyelerden dolayi eylule kalma durumu vardi. Ama düğünü iptal etmeyi düşünmedik hiç siz niye böyle yapmıyorsunuz?

Bizim düğün nikah birdi. O nikah yapılsın bir daha düğün kısmet değilmiş artık modunda. Hiç o gün nikah olsun sonra düğün yaparız da demiuor çok üzüldüm ya
Peki sen bu fikri ona sundun mu nikah olsun düğünü tehlike bitince yapalım dedin mi

Peki sen bu fikri ona sundun mu nikah olsun düğünü tehlike bitince yapalım dedin mi
Sundum sunmam mı o zaman da aynı evde yaşamak istiyor manyak mı ne ya ben belirsiz bir tarihe kadar nikahlı öyle yaşayamam dedi. Zaten öyle yaparsak düğün daha da kalır

işte o nikah olacak o zaman aynı eve geçicez diyor. O zaman da düğün kalır zaten

Sundum sunmam mı o zaman da aynı evde yaşamak istiyor manyak mı ne ya ben belirsiz bir tarihe kadar nikahlı öyle yaşayamam dedi. Zaten öyle yaparsak düğün daha da kalır
Demek ki konu sizi aşmış bırak aileler konuşsun bebegin önüne oyuncak sunup beğendirmeye çalışmaya benzemiş

işte o nikah olacak o zaman aynı eve geçicez diyor. O zaman da düğün kalır zaten

Neden bizim yaptığımız gibi yapmıyorsunuz? Nikâhı yapın aynı eve geçin düğünü de yaparsınız. Dugun kalmaz niçin kalsın. Yanlış anlamayın lütfen ama acaba iletişiminizde biraz kopukluk olabilir mi nişanlinızla? Ayni durumda olmamiza ragmen bende hic nikah yapip ayni eve gecersek dugun de kalir yapilmaz kaygisi olusmadi o yuzden sormak istedim

ne bilim aynı eve geçtikten sonra sanmıyorum düğün kalır . Ben de istemem zaten nikahı yapıp aynı eve geçim sonra düğün olsun. Nikah şimdi olsun gene ayrı evlerde olalım düğün sonra dese onu kabul ederim de öbür türlüsü benim için can sıkıcı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…