Aynen öyle diyim bakalım bir ay erteleyelim yok hala olmuyor o zaman senin dediğin olsun dicem teşekkürlerNeden direttiği çok belli, kusura bakmasın böyle bir sebep için düğün günü heba edilmez.
Sert bastırın, en azından bir ay daha erteleyin.
Bizim düğün nikah birdi. O nikah yapılsın bir daha düğün kısmet değilmiş artık modunda. Hiç o gün nikah olsun sonra düğün yaparız da demiuor çok üzüldüm ya
Ya neden manyak olsun nikahlı karısı ile birlikte yaşamak manyaklik mi ? Elalem halay çekmedi resim cektirmedin diye evlenmemiş mi oluyorsunuz.Sundum sunmam mı o zaman da aynı evde yaşamak istiyor manyak mı ne yaben belirsiz bir tarihe kadar nikahlı öyle yaşayamam dedi. Zaten öyle yaparsak düğün daha da kalır
Düğün yapmayınca evlenmiş sayılmıyor musunuzne bilim aynı eve geçtikten sonra sanmıyorum düğün kalır . Ben de istemem zaten nikahı yapıp aynı eve geçim sonra düğün olsun. Nikah şimdi olsun gene ayrı evlerde olalım düğün sonra dese onu kabul ederim de öbür türlüsü benim için can sıkıcı .
Sundum sunmam mı o zaman da aynı evde yaşamak istiyor manyak mı ne yaben belirsiz bir tarihe kadar nikahlı öyle yaşayamam dedi. Zaten öyle yaparsak düğün daha da kalır
Canım benim , mesele bu değil ki. Normal bir nikah yapabilseydik zaten ben düğünü başta istemiyordum ki kendisi istedi. Benim derdim halay horon değil ki . Ailem bile şahit olamayacak nikah anına bu ne kadar üzücü öyle değil mi? Benim derdim o. Siz istermiydiniz düğün olmayacak ama aileniz nikah anınızı da göremesin ? Bu ağır bir durum. Kaçmış gibi olacağım bir nevi . Beni üzen bu.Ya neden manyak olsun nikahlı karısı ile birlikte yaşamak manyaklik mi ? Elalem halay çekmedi resim cektirmedin diye evlenmemiş mi oluyorsunuz.
Zorunlu haller yaşıyoruz normal bir süreç değil. O nedenle siz de biraz duruma uyum sağlamaya çalışın bence.
Aslında üzücü evet o konuda haklısınCanım benim , mesele bu değil ki. Normal bir nikah yapabilseydik zaten ben düğünü başta istemiyordum ki kendisi istedi. Benim derdim halay horon değil ki . Ailem bile şahit olamayacak nikah anına bu ne kadar üzücü öyle değil mi? Benim derdim o. Siz istermiydiniz düğün olmayacak ama aileniz nikah anınızı da göremesin ? Bu ağır bir durum. Kaçmış gibi olacağım bir nevi . Beni üzen bu.
Ohoooo ne mana ya ? Ne alakası var düğün için? Ben konunun başında da yazmışım zaten okumadınız mı ? Ben zaten düğün istemiyordum. Benim için düğün önemli değildi. Nikah da olurdu . Ama şu aşamada bu nikah sanki kaçmışım gibi olacak. Ailem bile bu ana şahit olamayacak. Bu ağır bir şey. Siz kendi ailenize böyle bir şey yaşatmak istermiydiniz ?Ortada korona yokken dahi dugununu nikahtan 3-4 ay sonra yapan 3 arkadasim oldu, hepsinin de dugunu gayet guzel oldu bir eksikleri yoktu.
Nikahliyken ayni evde yaşamak gayet doğal bisey resmen evli insanlar oluyorsunuz devlet önünde de. Dugunden once ayni eve girince noluyor anlamadim, nikahin veremedigi resmiyeti dugun mu veriyor?
Yerinizde olsam şu gunlerde adetti dugundu diye bu kadar dusunecegime sevdigime kavuşmayi isterdim. Sanki adami sevdiginizden degil de dugunu sevdiginizden evleniyor gibi davraniyorsunuz. Dugun bir araç, amaç sevdiginle evlenmek normalde
Millet hastane odasinda bile evleniyor.
Sizin gibi davranis sergileyen biriyle ben olsam evlenmekten vazgecerdim.
Aynen işte olay bu zaten. Kimsenin olamayacağı nikahı yapmamak. Yoksa olay düğün nişan kına değil. Ki ben kına gecesi bile yapmayacaktım. Sevmiuorum öyle şeyleri. Benim derdim ankara havası değil ki ya. Ben kimsesiz gibi nikahlanmak istemiyorum.Bizimde 28 haziranda nikâhımız var düğün yapmayı dusunmedik. O yüzden ertelemeyi düşünüyoruz durum düzelmezse. Çünkü kimse olmadan ben evlenmeyi istemezdim. Sonradan düğün yapmaktan da vazgeçmiş bu şekilde mutsuz olacaksanız sizi de düşünmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?