- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
Ben gelinlikle 100 liraya aldigim inci kolyeyi takmistim.O guzelim gelinlige zaten o garip setler hic olmuyor. Almayin daha zarif bir gelin olursunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gelinlikle 100 liraya aldigim inci kolyeyi takmistim.O guzelim gelinlige zaten o garip setler hic olmuyor. Almayin daha zarif bir gelin olursunuz.
Benim fikrim setsiz olmaz . Ben seviyorumAslında snde haklısın ama kirada sürünmemek için malesef düşünüyorum canım ya ne yapalım aslında bi taradımda öyle diyor boşver aldır gitsin diye ama işte kirada oturunca o düşünce bile kötü ediyor beni
Evt canm ya işte aşırı kararsız kaldım birde kuyumcu abla bi setin üzerinde duruşunu düşün bide koca koca 5 i biryerdeyi düşün daha zarif olur set artık 5 i bi yerde eskide kaldı diyorAmaan eskidendi onlar yok set o bu. Sen ne istiyorsan onu yap. Zaten bozduracakmışsın hiç alma set daha iyi. Dediğin gibi beşi bi yerde yap çok daha kârli olur
Canım senmi almıştın kendinmi taktın erkek tarafına mı taktırdınBen gelinlikle 100 liraya aldigim inci kolyeyi takmistim.
Valla o avam setlerden daha guzel.Ben gelinlikle 100 liraya aldigim inci kolyeyi takmistim.
Bana sadece ufak kibar bir set alindi, normalde kullanmam icin. Dugunde inci daha yakisir diye inci taktim, o seti bile kullanmadim. Bana buyuk dugun yapilmadi zaten, ailelerimiz altin yerine para verdiler, onla araba aldik.Canım senmi almıştın kendinmi taktın erkek tarafına mı taktırdın
İstemezsen takmazlar canım artık o ne isterlerse yapsınlar devri kapandı çnkü insanlar evlatlarını mutlu etmek adına değil kendi keselerini düşündükleri için malesfki isteniliyorSet zaten hatıra kalsın diye alınır satılması pek mantıklı değil.. ben kızıma vereceğim setimi evlendiği zaman o da ileri de gelinine kızına verir.. eşim hediye olarak almıştı zaten ailesinden birşey istemedim o yüzden o kısmı bilemiyorum ama istemek hoş gelmiyor onlar ne hediye edeceklerine karar vermeli sanki..
Ya aileside bu sefer laf söyler tadım kaçar diye istemiyorum şimdi derler bak geline fazladan bilezik aldı bi tane set almadı bi ton şey aldrdı derler
İstemezsen takmazlar canım artık o ne isterlerse yapsınlar devri kapandı çnkü insanlar evlatlarını mutlu etmek adına değil kendi keselerini düşündükleri için malesfki isteniliyor
aynen bende bu gelinleri anlamıyorum.. göstermelık takı ardındam kuyumuya koşup bozduruyorlarSeti bozdurmak zorunda değilsin.
Naif birşey alıp özel gunlerde kullanabilirsin.
Evleniyor olman herşeyi bozdurmak anlamına gelmez hatıra kalsın o da.
sankı 2-10 bilezikle daire almaga yetecek.... bilezıklerıne dokunmaAslında snde haklısın ama kirada sürünmemek için malesef düşünüyorum canım ya ne yapalım aslında bi taradımda öyle diyor boşver aldır gitsin diye ama işte kirada oturunca o düşünce bile kötü ediyor beni