Dugun arifesinde evlilikten sogumak

cikolata_delisi

dönüşüm zamanındayım
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
2.407
314
373
benim sorunum nişanlımla ilgili. 6 senefir birbirimizi taniyoruz 2 senedir nisanliyiz ve 3 ay sonra evlenicez. Ama kendi dugunu degil gibi davranıyor. 2 sene nisanli kalmayi istemedim onlar oyle istedi. Dugun nisan tarihi bile onlarin isteğine gore ayarlandi.Benim hic birseyi sona birakmak istemedigimi biliyor. Ev kiralama konusunda ailesinin yanından istiyor bende farkli bir yerden istiyorum. Ama yine ayni ilcedeyiz. Fikrimi soyluyorum anlamiyor. Ev baktık geldik tek bi mesaj atmadi bi konuda ben soruyorum oyle konusuyor evle ilgili. Zaten 6 sene boyunca hic bir sekilde evle ilgili bisey konusmadik ben ozellikle kendini kotu hissetmesin diye acmadim bu konuyu keske acsaydik. Dun Arama yazma bana cesaretsizsin dedim. 1 kere aradi bir kere yazdi birdaha aramadi seven insan böyle mi davranır sevgisinin arkasinda durur. Bitir diyo aklim senin icin cabalamiyosa diyor birde bakıyorum gecen 6 sene ne olucak kafam cok karisk.

Evet kesinlikle evliliktede boyle arkamda durmazsa ailesinin tarafında olursa daha kotu olur

Çok anlamadım anlattılarını. Ama ev yeri için ikna edemiyorsan olmaz o iş ya nişanlın mantıklı sebepler sunacak sen ikna olacaksın ya o belli ki sessiz biri

Bu adamın sizinle evlenmek istediğinden emin misiniz?
Ayrıca geçen 6 sene her halükarda geçecekti peki bir ömür ne olacak diye düşünün

Kendimi büyümüş hissetmiyorum deyip bu kadar da hevessizse hazır değildir sırf bu kadar yıl olduğu için kendinde baskı hissdiyordur .Keşke nişanı bu kadar çabuk yapmasaydiniz yani 4 yılda değilde ne bileyim şimdi Nisan olsaymis ...

Kendisini evliliğe hazır hissetmiyorsa evlenmeyin.
Evlendikten sonra sizi suçlar sürekli, hayatını yaşayamadığı için.

6 sene sevgililik mi önemli, bir ömür sorunlu evlilik veya boşanmış kadın olmak mı mühim?

Evlenincede otell niyetine kullanır evi işte baska bsey beklemeyin

Ben evden ziyade ortada sevgi problemi olduğunu düşünüyorum. Altı yılda sadece alışkanlık gibi geldi.

Hayır sorun sadece evde ayrılmayın tabi. Ama asıl sorun ne önce onu bulun.

Kaç yaşlarındasınız? En başından beri ailelerin karar vermesiyle bişeyler olduysa nişanlın kendini baskı altında hissediyordur belki, hani onun düşünceleri farklıdır ama ne aileler kabul eder ne de sen diye hiç söyleyememiştir. Sevgisi olmazsa buralara kader gelmezdi bence. Aileleri filan karıştırmadan herşeyi ikiniz konuşsanız bi

Ben evden ziyade ortada sevgi problemi olduğunu düşünüyorum. Altı yılda sadece alışkanlık gibi geldi.

Hayır sorun sadece evde ayrılmayın tabi. Ama asıl sorun ne önce onu bulun.
Sevgi sorunu yok eminim bundan aile baskisi gibi hissediyorum o caba gostermiyirsa sevgisi icin ben hic gostermem

Evet cok istiyorum konusabilmek ama konuşmaktan bile korkuyor cunku benim haklı oldugumu biliyor ne savunacak ki bunca zaman hic birseyi problem yapmadim hep olur dedim birseye hayir deyince boyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…