- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
- Konu Sahibi cikolata_delisi
-
Evet istiyor ama bence korkuyor kendimi buyumus hissetmiyorum diyordu nisanlanmadan onceHerkes kendi karakterine uygun seviyor , o yüzden seven insan öyle mi böyle mi davranır sorusunun bir cevabi yok aslında ama sizinle evlenmek istediğine emin mısınız ?
Evet kesinlikle evliliktede boyle arkamda durmazsa ailesinin tarafında olursa daha kotu olurValla gülüm 6 sene ne olacak diyorsun da , evlendikten sonra geçen senelerin de eklenecek onlar ne olacak ? Ayrıl -ayrılma elbet kendi kararın fakat Düzelme ihtimali olmayan şeyler için zamanını harcama ...
Zararın neresinden dönülse kardır
O zaman hazır değildir ve istemiyordur . Bence tam hazır olmadan evlenirseniz daha kırıcı olabilir her şey.Evet istiyor ama bence korkuyor kendimi buyumus hissetmiyorum diyordu nisanlanmadan once
Bu adamın sizinle evlenmek istediğinden emin misiniz?benim sorunum nişanlımla ilgili. 6 senefir birbirimizi taniyoruz 2 senedir nisanliyiz ve 3 ay sonra evlenicez. Ama kendi dugunu degil gibi davranıyor. 2 sene nisanli kalmayi istemedim onlar oyle istedi. Dugun nisan tarihi bile onlarin isteğine gore ayarlandi.Benim hic birseyi sona birakmak istemedigimi biliyor. Ev kiralama konusunda ailesinin yanından istiyor bende farkli bir yerden istiyorum. Ama yine ayni ilcedeyiz. Fikrimi soyluyorum anlamiyor. Ev baktık geldik tek bi mesaj atmadi bi konuda ben soruyorum oyle konusuyor evle ilgili. Zaten 6 sene boyunca hic bir sekilde evle ilgili bisey konusmadik ben ozellikle kendini kotu hissetmesin diye acmadim bu konuyu keske acsaydik. Dun Arama yazma bana cesaretsizsin dedim. 1 kere aradi bir kere yazdi birdaha aramadi seven insan böyle mi davranır sevgisinin arkasinda durur. Bitir diyo aklim senin icin cabalamiyosa diyor birde bakıyorum gecen 6 sene ne olucak kafam cok karisk.
Evlenincede otell niyetine kullanır evi işte baska bsey beklemeyinbenim sorunum nişanlımla ilgili. 6 senefir birbirimizi taniyoruz 2 senedir nisanliyiz ve 3 ay sonra evlenicez. Ama kendi dugunu degil gibi davranıyor. 2 sene nisanli kalmayi istemedim onlar oyle istedi. Dugun nisan tarihi bile onlarin isteğine gore ayarlandi.Benim hic birseyi sona birakmak istemedigimi biliyor. Ev kiralama konusunda ailesinin yanından istiyor bende farkli bir yerden istiyorum. Ama yine ayni ilcedeyiz. Fikrimi soyluyorum anlamiyor. Ev baktık geldik tek bi mesaj atmadi bi konuda ben soruyorum oyle konusuyor evle ilgili. Zaten 6 sene boyunca hic bir sekilde evle ilgili bisey konusmadik ben ozellikle kendini kotu hissetmesin diye acmadim bu konuyu keske acsaydik. Dun Arama yazma bana cesaretsizsin dedim. 1 kere aradi bir kere yazdi birdaha aramadi seven insan böyle mi davranır sevgisinin arkasinda durur. Bitir diyo aklim senin icin cabalamiyosa diyor birde bakıyorum gecen 6 sene ne olucak kafam cok karisk.
Evet istiyor ama bence korkuyor kendimi buyumus hissetmiyorum diyordu nisanlanmadan once
Sevgi sorunu yok eminim bundan aile baskisi gibi hissediyorum o caba gostermiyirsa sevgisi icin ben hic gostermemBen evden ziyade ortada sevgi problemi olduğunu düşünüyorum. Altı yılda sadece alışkanlık gibi geldi.
Hayır sorun sadece evde ayrılmayın tabi. Ama asıl sorun ne önce onu bulun.
Evet cok istiyorum konusabilmek ama konuşmaktan bile korkuyor cunku benim haklı oldugumu biliyor ne savunacak ki bunca zaman hic birseyi problem yapmadim hep olur dedim birseye hayir deyince boyle olduKaç yaşlarındasınız? En başından beri ailelerin karar vermesiyle bişeyler olduysa nişanlın kendini baskı altında hissediyordur belki, hani onun düşünceleri farklıdır ama ne aileler kabul eder ne de sen diye hiç söyleyememiştir. Sevgisi olmazsa buralara kader gelmezdi bence. Aileleri filan karıştırmadan herşeyi ikiniz konuşsanız bi
25 yasindayimKaç yaşındasınız,6 sene neden bu kadar uzun sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?