Dugun arifesinde evlilikten sogumak

Evet cok istiyorum konusabilmek ama konuşmaktan bile korkuyor cunku benim haklı oldugumu biliyor ne savunacak ki bunca zaman hic birseyi problem yapmadim hep olur dedim birseye hayir deyince boyle oldu

Yaa inan üzüldüm canım biz böyleyiz işte sonra da yine üzülen biz oluyoruz. Ben neden böyle hissediyorum bilemedim ama sana karşı hiç sevgi problemi yok bence. Sizde herşey birbirine girmiş gibi geliyor anlattıklarından. Aileleler filan olunca erkekler gerçekten tam olgunlaşmamışsa maalesef korkup geri çekiliyor. Ne deyim inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

Kendinizden emin birşekilde konuşun.Sorun kendisine,evliliğe hazır hissetmiyorsa,sizinle beraber kararlar alıp,uygulayamacaksa zorlamasın.
Kadınlar kadar olmasada erkeklerde evlilik öncesi strese girebilirler.Ama,sizinki pek bir hevessiz geldi sanki bana.6 yıl çok uzun bir görüşme ve tanıma süresi.Artık gerçekten evlenmek istemiyor,kendini baskı altında hissediyor olabilir.Yoksa,bir erkek bu kadar hevessiz olmaz.Hatta gereğinden fazla aceleci davranırlar birçok meselede.

2

25 yasindayim hic birsey icin gev degil bence kafamda tamamen bitirdim ama o bunun farkinda degil hala 1 hafta icinde yazip gonlumu almazsa herkes kendi yoluna diyicem
Ben düğüne 2 ay kala ayrıldım iyiki ayrılmışım diyorum,adam belli ki sallıyor
Üzmeyin kendinizi boşanmaktan iyidir

Evlilik arefesi ev bulmak iki tarafın da orta yolu bulup kendilerine uygun bir yer seçmenleriyle hallolacak bir iş. Tamam biraz stresi olabiliyor ama 3 gün 5 gün olmadı bir iki hafta gezip halledilen bir şey. Üzerinde konuşamayacak kadar geriliyorsa karşısına gerçek problemler çıktığında ne olacak?

Tavsiyem hevessiz, heyecansız biriyle hayatınızı birlestirmeyin. 18 yaşındaki cocular gidip ev bulup hayatını kuruyor. Konu istemekle alakalı.

Ayrıca herkesin altında arabası var. Her sokağa giden dolmuşlar var. Insan neden bir ilçede ailesinin dibinde yaşamak ister ki? Biz evlenirken eşim aynı mahalleyi istememiş mesela. Zaten eşim farklı bir şehire geliyor bir de arkaba, eş dost kalabalığın içinde bunalmasın diye. Bu aileye yakın olma isteğinin sebebini de netleştirin. Annem öyle istiyo diyemediginden kem küm edecektir. Iyice ölçün tartın karar verin.

6 sene emek verilen şey neticede bir çocuk değil ilişki. Her iki tarafin da iyisiyle kotusuyle yasadigi bir surec. Mutlaka sonsuza kadar surmek zorunda degil ki. Insanlar şartlar değişir ve uyusulmazsa yollar ayrılır.

canim isine karismak gibi olmasin ama bi an kuzenimin hikayesini okuyorum sandim oda 7 yil sevgili 8 ay nisanli ve sadece 6 ay evli kaldi suan bosanma asamasinda

Lütfen geleceğini yakma. Sözüne itibar etmiyorsa çek restini. Çok seviyorsa bir yerde anlar seni. Kv'ne yakın oturmayı kabul etme.

Lütfen geleceğini yakma. Sözüne itibar etmiyorsa çek restini. Çok seviyorsa bir yerde anlar seni. Kv'ne yakın oturmayı kabul etme.
Sadece 1 hafta vericrm oda 6 senenin hatrina yazmasa bana bitiricem ailemde cok sinirlendi onlar cok iyi niyetliler keske olmasaydik bu kadar iyi niyetli

6 sene değil de senin sözünün düşüncenin değeri yoksa o kişiden değer görmeyi bekleme

Seven insan böyle davranmaz.evlenince daha iyi olmayacak.icinize dinmeyen durumları irdeleyen ve ona göre evlenin ya da evlenmeyin

6 yıl beklenir mi bir erkek ya
( büyük sözüme tövbe malum kızlarım var)
Tanıştığınızda evlenseniz 5 yaşında çocuğunuz olurdu
6 yıl beklemek nedir bilemedim

7 senelik ilişkim nisan arefesinde bitti. Iki sene nisanlilik sursugune gore ailesinin senin hakkindaki fikrini merak ettim. Ailesi sicak mi bakiyor en önemlisi bu? Cunku olmamis erkekler malesef ki ailesinden asiri ekleniyor. Bana haftaya nisan diyip sonra her hafta sonraki hafta sonraki ay diye diye 8 ay oyaladı. Ben de 7 senemin hatirina tamam tamam diyerek tanaiyonum 17-18 lere cikiyordu bekledim. Her seferinde dedim i olmayacaksa kendi yolumuza gidelim ki bana "sen hayatimin askisin bana sure ver" diyip durdu artik o kadar cigerim yaniyorsu i dayanamiyorum diyip yanaklarindan opup gonderdim o sirada da ama sana hakkimi helal etmiyorum dedim dilim etse kalbim etmez dedim ve fondersim. O zaman 29 yasindaydim. Bir daha kimseyi sevemem evlenemem diye dusundum ki 4-5 sene evet icim cok yandi gozyasim kurumadi kendimi nasil bu kadar uzdum diye kensimi hic affedemedim hala kendime bunu yasattigim icin burnumun diregi sizliyor. Ama 4-5 sene sonra gozumun icine bakan biriyle tanistim. 9 aylik evliyim hamileyim su an 35 yasindayim. Boyle uzun iliskiler duyunca hala icim cizliyor uzuluyorum. Umarim cok mutlu ol. Bir baskasini sevemem diye dusunme. Her sabah yatagimda uyurken beni opmeden isine gitmeyen bir esim var. Evlendikten sonra "okuze baglamak" bir yana daha cok gozumun icine bakannbir esim oldu. Dilerim ki daha iyiai senin olsun. Ittir kalktir gidiyorsa bir surec aslinda gitmedigindendir. Yasin benimkimden cok daha genc bir aey olmuyorsa dahabiyisi olacagi icindir. Oldugu kadar olmadigi kader! Benim nisam aurecimde eski sevgilim de bana "ben kendimi evlilik icin yeterince olgun oldugumu hissetmiyorum gibi seyler soyleyip bir sey dedigimde susup kaliyordu. O anilarim depreşti ve icim acidi yine. Hakkinda en hayirlisi olsun restini zamaninda çek ve geri adip atma! Sana dogru adim atmiyorsa sal ipini gitsim ilahi adalet sana da ona da hak ettgini zaten verecek. Benden nacizane bir abla tavsiyesi olarak kabul et. Cok mutlu ol insallah karar vermenin ne kadar zor.oldugunu benzer seyler yasayan biri olarak biliyorum Allah sana guc kuvvet kararlilik versin!

Cok sevindim suan mutlu olmana allahin sevdigi kuluymuşsun daha iyisi cikmis ne mutlu karşına umarim omurboyu mutlu olursun tum sıkıntılarıni unutursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…