- 18 Haziran 2019
- 33
- 19
- 3
- 30
- Konu Sahibi cikolata_delisi
-
oturup konussak cok guzel olucakta bu tarz konilari acilinca hep yuzu kotu olurdu zaten ama ben boyle bir sorun yasicagimizi hic dusunmezdim hayirlisi neyse o olsun diye dua ediyorum artikEvliligi oturup bi konusun senin isteklerni sormuyorsa evlendikten sonra daha da zorlasir hersey
Dugun heycanina ver o zamanoturup konussak cok guzel olucakta bu tarz konilari acilinca hep yuzu kotu olurdu zaten ama ben boyle bir sorun yasicagimizi hic dusunmezdim hayirlisi neyse o olsun diye dua ediyorum artik
Evet cok istiyorum konusabilmek ama konuşmaktan bile korkuyor cunku benim haklı oldugumu biliyor ne savunacak ki bunca zaman hic birseyi problem yapmadim hep olur dedim birseye hayir deyince boyle oldu
Ben düğüne 2 ay kala ayrıldım iyiki ayrılmışım diyorum,adam belli ki sallıyor2
25 yasindayimhic birsey icin gev degil bence kafamda tamamen bitirdim ama o bunun farkinda degil hala 1 hafta icinde yazip gonlumu almazsa herkes kendi yoluna diyicem
Sizindemi ev problemdi uzun sureliminoleu nişanlı kalmanizBen düğüne 2 ay kala ayrıldım iyiki ayrılmışım diyorum,adam belli ki sallıyor
Üzmeyin kendinizi boşanmaktan iyidir
canim isine karismak gibi olmasin ama bi an kuzenimin hikayesini okuyorum sandim oda 7 yil sevgili 8 ay nisanli ve sadece 6 ay evli kaldi suan bosanma asamasindabenim sorunum nişanlımla ilgili. 6 senefir birbirimizi taniyoruz 2 senedir nisanliyiz ve 3 ay sonra evlenicez. Ama kendi dugunu degil gibi davranıyor. 2 sene nisanli kalmayi istemedim onlar oyle istedi. Dugun nisan tarihi bile onlarin isteğine gore ayarlandi.Benim hic birseyi sona birakmak istemedigimi biliyor. Ev kiralama konusunda ailesinin yanından istiyor bende farkli bir yerden istiyorum. Ama yine ayni ilcedeyiz. Fikrimi soyluyorum anlamiyor. Ev baktık geldik tek bi mesaj atmadi bi konuda ben soruyorum oyle konusuyor evle ilgili. Zaten 6 sene boyunca hic bir sekilde evle ilgili bisey konusmadik ben ozellikle kendini kotu hissetmesin diye acmadim bu konuyu keske acsaydik. Dun Arama yazma bana cesaretsizsin dedim. 1 kere aradi bir kere yazdi birdaha aramadi seven insan böyle mi davranır sevgisinin arkasinda durur. Bitir diyo aklim senin icin cabalamiyosa diyor birde bakıyorum gecen 6 sene ne olucak kafam cok karisk.
Koskoca 6 7 yilda taninmazmi insan taninmiyormus demekkicanim isine karismak gibi olmasin ama bi an kuzenimin hikayesini okuyorum sandim oda 7 yil sevgili 8 ay nisanli ve sadece 6 ay evli kaldi suan bosanma asamasinda
Sadece 1 hafta vericrm oda 6 senenin hatrina yazmasa bana bitiricem ailemde cok sinirlendi onlar cok iyi niyetliler keske olmasaydik bu kadar iyi niyetliLütfen geleceğini yakma. Sözüne itibar etmiyorsa çek restini. Çok seviyorsa bir yerde anlar seni. Kv'ne yakın oturmayı kabul etme.
Seven insan böyle davranmaz.evlenince daha iyi olmayacak.icinize dinmeyen durumları irdeleyen ve ona göre evlenin ya da evlenmeyinbenim sorunum nişanlımla ilgili. 6 senefir birbirimizi taniyoruz 2 senedir nisanliyiz ve 3 ay sonra evlenicez. Ama kendi dugunu degil gibi davranıyor. 2 sene nisanli kalmayi istemedim onlar oyle istedi. Dugun nisan tarihi bile onlarin isteğine gore ayarlandi.Benim hic birseyi sona birakmak istemedigimi biliyor. Ev kiralama konusunda ailesinin yanından istiyor bende farkli bir yerden istiyorum. Ama yine ayni ilcedeyiz. Fikrimi soyluyorum anlamiyor. Ev baktık geldik tek bi mesaj atmadi bi konuda ben soruyorum oyle konusuyor evle ilgili. Zaten 6 sene boyunca hic bir sekilde evle ilgili bisey konusmadik ben ozellikle kendini kotu hissetmesin diye acmadim bu konuyu keske acsaydik. Dun Arama yazma bana cesaretsizsin dedim. 1 kere aradi bir kere yazdi birdaha aramadi seven insan böyle mi davranır sevgisinin arkasinda durur. Bitir diyo aklim senin icin cabalamiyosa diyor birde bakıyorum gecen 6 sene ne olucak kafam cok karisk.
Ne çektiysek iyi niyetten çektik zaten.Sadece 1 hafta vericrm oda 6 senenin hatrina yazmasa bana bitiricem ailemde cok sinirlendi onlar cok iyi niyetliler keske olmasaydik bu kadar iyi niyetli
Cok sevindim suan mutlu olmana allahin sevdigi kuluymuşsun daha iyisi cikmis ne mutlu karşına umarim omurboyu mutlu olursun tum sıkıntılarıni unutursun7 senelik ilişkim nisan arefesinde bitti. Iki sene nisanlilik sursugune gore ailesinin senin hakkindaki fikrini merak ettim. Ailesi sicak mi bakiyor en önemlisi bu? Cunku olmamis erkekler malesef ki ailesinden asiri ekleniyor. Bana haftaya nisan diyip sonra her hafta sonraki hafta sonraki ay diye diye 8 ay oyaladı. Ben de 7 senemin hatirina tamam tamam diyerek tanaiyonum 17-18 lere cikiyordu bekledim. Her seferinde dedim i olmayacaksa kendi yolumuza gidelim ki bana "sen hayatimin askisin bana sure ver" diyip durdu artik o kadar cigerim yaniyorsu i dayanamiyorum diyip yanaklarindan opup gonderdim o sirada da ama sana hakkimi helal etmiyorum dedim dilim etse kalbim etmez dedim ve fondersim. O zaman 29 yasindaydim. Bir daha kimseyi sevemem evlenemem diye dusundum ki 4-5 sene evet icim cok yandi gozyasim kurumadi kendimi nasil bu kadar uzdum diye kensimi hic affedemedim hala kendime bunu yasattigim icin burnumun diregi sizliyor. Ama 4-5 sene sonra gozumun icine bakan biriyle tanistim. 9 aylik evliyim hamileyim su an 35 yasindayim. Boyle uzun iliskiler duyunca hala icim cizliyor uzuluyorum. Umarim cok mutlu ol. Bir baskasini sevemem diye dusunme. Her sabah yatagimda uyurken beni opmeden isine gitmeyen bir esim var. Evlendikten sonra "okuze baglamak" bir yana daha cok gozumun icine bakannbir esim oldu. Dilerim ki daha iyiai senin olsun. Ittir kalktir gidiyorsa bir surec aslinda gitmedigindendir. Yasin benimkimden cok daha genc bir aey olmuyorsa dahabiyisi olacagi icindir. Oldugu kadar olmadigi kader! Benim nisam aurecimde eski sevgilim de bana "ben kendimi evlilik icin yeterince olgun oldugumu hissetmiyorum gibi seyler soyleyip bir sey dedigimde susup kaliyordu. O anilarim depreşti ve icim acidi yine. Hakkinda en hayirlisi olsun restini zamaninda çek ve geri adip atma! Sana dogru adim atmiyorsa sal ipini gitsim ilahi adalet sana da ona da hak ettgini zaten verecek. Benden nacizane bir abla tavsiyesi olarak kabul et. Cok mutlu ol insallah karar vermenin ne kadar zor.oldugunu benzer seyler yasayan biri olarak biliyorum Allah sana guc kuvvet kararlilik versin!
karakter meselesi aslinda insanlarin hep bir gizli tarafi vardirKoskoca 6 7 yilda taninmazmi insan taninmiyormus demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?