Düğün baskısı

Takacak olanlar yada takmaya gönlü olanlar düğün olmadan da size iletebilirlerdi hediyelerini.Ben düğünümü çok az kişiyle yapmıştım sadece yakın arkadaşlar ve aileler ile.Düğüne çağırmadığımız ama zamanında altın taktıklarımız bile bir şekilde ulaştırdı bize.

Bu devirde herkes altın getirmez. Salonlar vs çok pahalı astarı yüzünü geçer bu işin. Annelerin bütçe planlaması fiyasko. Ayrıca 1 sene olmuş sizin gelinlik hevesiniz yoksa hiç girmeyin bu işe. Bende annem ve eşim olur mu ille de düğün dediği için gelinlik giydim ama nikah temiz iş

Bu aileler gecek mi yafGelinden takıları gasp eden KV, fesat görümce, sinir krizi geçiren anne falan yok mu

Onlar zamanında çok takmışlar buna güveniyorlar ama bir gram altın kaç lira oldu kimse bol keseden takamaz artık hayal gibi geliyor bana da.
Düğün ve konuşulan altın meselesi. Yarısı size yarısı da ailelere, çok ilginç. Altın ve toplanan paralar direkt yeni kurulan ailenin yani düğünü yapılan gelin ve damatındır. Kafanıza yatmıyorsa hele de takı takası sözkonusuysa düğün yapmayın.

Belli ki bu düğün olmazsa başınız ağrıyacak o yüzden yapın gitsin

Yazik ya anneler istiyorsa yapin Bence alti ustu uc Saat bi sey. Benim cocugum istemiyorum derse cok uzulurdum herhalde

Bu isteklerini eyleme dökmeden önce bir saha araştırması yapmışlar mı acaba? Ortalama bir düğün mekanı kaç para vs? Takıların yarısı bize yarısı ailelere çok ütopik geldi bana.

2 tarafta istiyorsa yapın sussunlar işte.
Annem istiyor diye kına gecesi yapmak zorunda kaldım ben

Altın uçmuş vaziyette
Eminler mi altın geleceğinden. Astarı yüzünü geçmesin sonra öyle mekanlar ucuz degil eskisi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…