• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün davet durumları

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Cidden keyfin kacti fikir alayim dedim
Yedi senelik arkadasim bugün evleniyor
Ve ben davetli değilim şöyle anlatayim bana sözlü bile gel demedi bugün msj attim hayirli olsun yazdim sağol yazmis beklerdimki gel yada gelecek misin desin
Simdi konu acilsa yabancimiyiz davete gerek var mi diyecek biliyorum
Normalmi boyle hissetmem

Evlilik hazırlıklarında neredeydiniz ki? 7 senelik arkadaşlar normalde birbirlerinin her adımından haberdar olurlar? Hayırlı olsun mesajı falan atmazlar birbirlerine.

Evlilik hazırlıklarında neredeydiniz ki? 7 senelik arkadaşlar normalde birbirlerinin her adımından haberdar olurlar? Hayırlı olsun mesajı falan atmazlar birbirlerine.
Sadece davetiyeleri beraber yaptirdir dagitma yazma kismini calistigim için çokyaninda olamadim oda pek destek istemedi acikcasi

Siz hiç yardıma ihtiyacın var mı tarzında daha önce iletişime geçtiniz mi?
12senelik arkadaşlarım var liseden beri bide 7 senelik üniversite arkadaşlarım var hazırlık aşamasında her gün msj atıp yapılacak bir şey var mı diye sordular. İhtiyacım olmasa bile onları yanımda hissetmek güzeldi ayrıca ne kadar eski arkadaşlarım hazırlık aşamasında olduğumu bile bile arayıp sormadılar faceden davetiye paylaştım onları özel olarak çağırmadım ama yine de gelenler oldu

Benim lise arkadasim kapima geldi davetiye vermek icin. Gerek yok dedim, yabanci miyiz dedim tabi ki gelcez dedim israrla davetiye vermek istedi. İnce dusunceli arkadasim benim...
Ben zamaninda ona verememistim davetiye ama o hic aksatmadi hem nisana hem dugune geldi sagolsun. Bence gitmelisin, yedi senelik arkadas diyorsun, belki su an cok daha baska seylerle ugrasiyordur. Ben dugun surecinde herkesi her seyi unutmustum dertten tasadan.

BayanHicKimsekaç gündür konuşuyoruz bi kere bile gel yada gelcenmi sormadi ost: 42383981 .!.:
Benim lise arkadasim kapima geldi davetiye vermek icin. Gerek yok dedim, yabanci miyiz dedim tabi ki gelcez dedim israrla davetiye vermek istedi. İnce dusunceli arkadasim benim...
Ben zamaninda ona verememistim davetiye ama o hic aksatmadi hem nisana hem dugune geldi sagolsun. Bence gitmelisin, yedi senelik arkadas diyorsun, belki su an cok daha baska seylerle ugrasiyordur. Ben dugun surecinde herkesi her seyi unutmustum dertten tasadan.
Unutmasina imkan yok kac

Siz hiç yardıma ihtiyacın var mı tarzında daha önce iletişime geçtiniz mi?
12senelik arkadaşlarım var liseden beri bide 7 senelik üniversite arkadaşlarım var hazırlık aşamasında her gün msj atıp yapılacak bir şey var mı diye sordular. İhtiyacım olmasa bile onları yanımda hissetmek güzeldi ayrıca ne kadar eski arkadaşlarım hazırlık aşamasında olduğumu bile bile arayıp sormadılar faceden davetiye paylaştım onları özel olarak çağırmadım ama yine de gelenler oldu
Tabiki sordum defalarca

davet etmezse gitmeyecekmisiniz ? bence çok takılmayın bu konuya çünkü dediğiniz gibi yabancı değilsiniz davete gerek yok bence.

Sadece davetiyeleri beraber yaptirdir dagitma yazma kismini calistigim için çokyaninda olamadim oda pek destek istemedi acikcasi

Bilemiyorum herkesin arkadaşlık ilişkileri farklı oluyor, destek istemedi diye yardımına gitmemek falan olmayacak şeyler bana göre. Bunca senedir çok yakındıysanız kalkın gidin, sonrasında pişmanlık duymazsınız.

Benim cocukluk arkadasim rahat 20 yillik var.dugunume defalarca cagirdigim halde gelmeye tennezzul bile etmedi.sonra dedim ki hadi isi cikmistir.simdi hamileyim.bir ay once annemlerdeydim.evlerimizde dip dibe gelip bir hayirlisi olsun demedi.bazi insanlar boyle.
Bu arada facete arkadasiz ama beyenip duruyoz birbirimizi:KK11:

Bu davet işleri karışık

Biz eşim ile Abi'sinin evine gittik bir tomar davetiye bıraktık iş arkadaşlarını vs davet et dedik

Kayınvalidesi onlar ile yaşıyor şehir dışında bir kızı da var ona da davetiye verin o da buyursun gelsin vs dedik

Eşimin ailesine kızın annesi küsmüş beni düğüne davet etmediler diye bu konuşmalar varken o da oradaydı siz düğün sahibisiniz vs dedik

Bazı insanlar ille de üstünde adı yazılı davetiye istiyor bunu anladım

Babaannem annemin adı yazan davetiyeye babamın gitmemesini savurdu onu çağırmamışlar derdi

[QUOözel davet istemedim
Ama soramazmiydi gelyormusun diye dugun yemekli davetsiz gidilmezki

damdan, post: 42384064, member: 370851"]Bu davet işleri karışık

Biz eşim ile Abi'sinin evine gittik bir tomar davetiye bıraktık iş arkadaşlarını vs davet et dedik

Kayınvalidesi onlar ile yaşıyor şehir dışında bir kızı da var ona da davetiye verin o da buyursun gelsin vs dedik

Eşimin ailesine kızın annesi küsmüş beni düğüne davet etmediler diye bu konuşmalar varken o da oradaydı siz düğün sahibisiniz vs dedik

Bazı insanlar ille de üstünde adı yazılı davetiye istiyor bunu anladım

Babaannem annemin adı yazan davetiyeye babamın gitmemesini savurdu onu çağırmamışlar derdi[/QUOTE]
Yoo ozel

Bilmem ki beni biri düğününe davet etmese bozulmazdım sanırım.
Allah'ım mutlu etsin der, Facebook'ta fotoğraflarını beğenirim o kadar.
Insanlara verdiğim değer iyice azaldı mı nedir?

Merhaba arkadaşlar
Cidden keyfin kacti fikir alayim dedim
Yedi senelik arkadasim bugün evleniyor
Ve ben davetli değilim şöyle anlatayim bana sözlü bile gel demedi bugün msj attim hayirli olsun yazdim sağol yazmis beklerdimki gel yada gelecek misin desin
Simdi konu acilsa yabancimiyiz davete gerek var mi diyecek biliyorum
Normalmi boyle hissetmem

En yakınlara davetiye verilmez ki.. Sözlüde çağrılmaz. 7 yıllık arkadaşım diyorsunuz 7kat el değilsiniz ki haber versin. Zaten biliyorsunuz ne zaman nerede olacağını. Bence gidin.

Laakalem ost: 42384150 .!.:
Bilmem ki beni biri düğününe davet etmese bozulmazdım sanırım.
Allah'ım mutlu etsin der, Facebook'ta fotoğraflarını beğenirim o kadar.
Insanlara verdiğim değer iyice azaldı mı nedir?
Bozulmadim lalem sadece gitmedigim için hatAmi ettim haklimiyim diye dusundum

Back
X