• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün davet durumları

[QUOdiğer usRam, post: 42384183, member: 542819"]En yakınlara davetiye verilmez ki.. Sözlüde çağrılmaz. 7 yıllık arkadaşım diyorsunuz 7kat el değilsiniz ki haber versin. Zaten biliyorsunuz ne zaman nerede olacağını. Bence gidin.[/QUOTE]
Ama diger arkadaşı arayip cagirmis

[QUOdiğer usRam, post: 42384183, member: 542819"]En yakınlara davetiye verilmez ki.. Sözlüde çağrılmaz. 7 yıllık arkadaşım diyorsunuz 7kat el değilsiniz ki haber versin. Zaten biliyorsunuz ne zaman nerede olacağını. Bence gidin.
Ama diger arkadaşı arayip cagirmis[/QUOTE]
Bence davet etmesi gerek hadi davetiye vermemis olabilir de sözlü olarak cagirabilir yada mesaj çekebilir. Düğün yemekli imiş yemekli düğüne sayılı cagirirlar zaten pat diye gidilmez ki.Hem diğer arkadaşını davet eden birisi var onu arayan senide aradı.
Cagirilmadigim yere gitmem ben.

[QUOTsilinti a, post: 42384255, member: 124816"]Ama diger arkadaşı arayip cagirmis[/QUOTE]
Bence davet etmesi gerek hadi davetiye vermemis olabilir de sözlü olarak cagirabilir yada mesaj çekebilir. Düğün yemekli imiş yemekli düğüne sayılı cagirirlar zaten pat diye gidilmez ki.Hem diğer arkadaşını davet eden birisi var onu arayan senide aradı.
Cagirilmadigim yere gitmem ben.[/QUOTE]
İste sikinti bu ..ha tamam yemeyiz ama davetsiz mindersiz olcak

[QUOTsilinti a, post: 42384255, member: 124816"]Ama diger arkadaşı arayip cagirmis
İste sikinti bu ..ha tamam yemeyiz ama davetsiz mindersiz olcak[/QUOTE]
Sana sorulmadi değil mi kaç kişi geleceksin diye.
Dedigim ben gitmem ama sizede illa gitmeyin diyemem.

[QUOTE="bulca, post: 42384381, member: 12yaban cim ynce davet etmesi gerek hadi davetiye vermemis olabilir de sözlü olarak cagirabilir yada mesaj çekebilir. Düğün yemekli imiş yemekli düğüne sayılı cagirirlar zaten pat diye gidilmez ki.Hem diğer arkadaşını davet eden birisi var onu arayan senide aradı.
İste sikinti bu ..ha tamam yemeyiz ama davetsiz mindersiz olcak[/QUOTE]
Sana sorulmadi değil mi kaç kişi geleceksin diye.
Dedigim ben gitmem ama sizede illa gitmeyin diyemem.[/QUOTE]
Yok sorulmadi cagirmadin desem diyecekki yabancimiyiz ama öyle değil iste

Merhaba arkadaşlar
Cidden keyfin kacti fikir alayim dedim
Yedi senelik arkadasim bugün evleniyor
Ve ben davetli değilim şöyle anlatayim bana sözlü bile gel demedi bugün msj attim hayirli olsun yazdim sağol yazmis beklerdimki gel yada gelecek misin desin
Simdi konu acilsa yabancimiyiz davete gerek var mi diyecek biliyorum
Normalmi boyle hissetmem

insanlar bazen en yakınını bu durumda unuturmuş benimde bi komşum vardı yıllar önce evlenirken en yakınını davet etmeyi unutmuş 3 yıl küstüler

Bende lise arkadaşımın dugunune gittim. Üniv bittiği yıl evlendi, ben issizim.. Gittim babama çeyrek altın aldirdım, yakın arkadaşım dedim.

Bebeği oldu konuştuk ettik. Bu şehre gelince ailesinin yanında bebek mevludu yaptı. Bizde o gün annem ameliyat olacağı için hastane de tahlilleri vardı gidemedik. Eve dönüşte gittik annemle bebeğe fuel bir hediye aldık. Yine olmayan parayla aldik, annem aldı.

Ertesi gün ara , Öbür gün ara, sonraki gün ara.. Kaçar kez aradım çıkmadı telefonlara. Ve bitti arkadasligimiz.

Öyle her yakın arkadaş bir değil işte..
Evlensem çağırır miyim düğünume, asla !!!

Gitme. Ben olsam gitmem. Gitmedim de! İstediğin kadar yakın olsun. İnsanlar evlenirken en yakın kardeşine amcasına halasına bile davetiye veriyo. Aman onlar en yakınım, çağırmasam da gelir demiyo. Oda sana telefonda bile olsa diyebilirdi ama dememiş. Aynısını 6senelik arkadaşım yaptı bana. 4 kişilik bi grubumuz vardı. 2sini kınasına çağırmış beni sadece düğüne. Bende gitmedim tabiki.

Bir de şu var, yeni arkadaşlar eskilere göre daha yakın oluyor.
Yani bende böyle oldu. Bilmem kaç yıllık arkadaşımla küs olmasak da az görüşür olduk. Düğünümüze davet etmek aklıma bile gelmedi.
Ama hayatımda 1, 2 senedir olanlar an be an yanımda oldukları için düğünümüzde gelip göbek attılar.
Geçmişi ve geçmişte kalanları hiç kimse anımsamak istemez bence.

[QUOTEöyle ykay, post: 42384536, member: 667126"]Gitme. Ben olsam gitmem. Gitmedim de! İstediğin kadar yakın olsun. İnsanlar evlenirken en yakın kardeşine amcasına halasına bile davetiye veriyo. Aman onlar en yakınım, çağırmasam da gelir demiyo. Oda sana telefonda bile olsa diyebilirdi ama dememiş. Aynısını 6senelik arkadaşım yaptı bana. 4 kişilik bi grubumuz vardı. 2sini kınasına çağırmış beni sadece düğüne. Bende gitmedim tabiki.[/QUOTE]
Bende oyle düşündüm bekledimki sadece sorsun yarim agiz bile olsa

Belki de "Laale, post: 42384560, member: 30249"]Bir de şu var, yeni arkadaşlar eskilere göre daha yakın oluyor.
Yani bende böyle oldu. Bilmem kaç yıllık arkadaşımla küs olmasak da az görüşür olduk. Düğünümüze davet etmek aklıma bile gelmedi.
Ama hayatımda 1, 2 senedir olanlar an be an yanımda oldukları için düğünümüzde gelip göbek attılar.
Geçmişi ve geçmişte kalanları hiç kimse anımsamak istemez bence.
[/QUOTE]
Belkide öyledir ama biz bu surede teldede olsa sürekli görüştük

Back
X