Ben 26 nisanlim 27 yaşında. Salonda olacak düğün. Herkesin eglenecegi daha cok nisanlimla eglenecegim bi düğün istiyorum.genelde arkadaslarimiz olcak es dos akraba bide :))Nasıl bir zevkin var bilemeyiz ki..Yaşlarınız kaç ? Düğün nerede olacak mesela bunları yazarsan daha işe yarar yorumlar alırsın.
Haklisiniz ama bir türlü karar veremiyorum işte. Arabesk dışında her türlü fikire açığımŞimdi biz huyunuzu zevkinizi tarzınızı bilmeden nasıl bir fikir verelimMüstakbel eşinizle oturun kararını verin birlikte. Çok tatlı telaşlar bunlar bir daha geri gelmiyor. Şahsen ben çok özledim öyle mi olsa böyle mi olsa diye düğünümü planlamayı
Ben 26 nisanlim 27 yaşında. Salonda olacak düğün. Herkesin eglenecegi daha cok nisanlimla eglenecegim bi düğün istiyorum.genelde arkadaslarimiz olcak es dos akraba bide :))
Merhaba Hanımlar nasip olursa eylül 25inde düğünüm var ama ben dans müziğine,giriş müziğine ve pasta keserken çalacak müziğe bir türlü karar veremiyorum yardiminiza ihtiyacım var bana önerebileceğiniz yerli veya yabancı şarkılar var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?