Merhaba Hanımlar nasip olursa eylül 25inde düğünüm var ama ben dans müziğine,giriş müziğine ve pasta keserken çalacak müziğe bir türlü karar veremiyorum yardiminiza ihtiyacım var bana önerebileceğiniz yerli veya yabancı şarkılar var mi
Şimdi biz huyunuzu zevkinizi tarzınızı bilmeden nasıl bir fikir verelim Müstakbel eşinizle oturun kararını verin birlikte. Çok tatlı telaşlar bunlar bir daha geri gelmiyor. Şahsen ben çok özledim öyle mi olsa böyle mi olsa diye düğünümü planlamayı
Ben 26 nisanlim 27 yaşında. Salonda olacak düğün. Herkesin eglenecegi daha cok nisanlimla eglenecegim bi düğün istiyorum.genelde arkadaslarimiz olcak es dos akraba bide :))
Şimdi biz huyunuzu zevkinizi tarzınızı bilmeden nasıl bir fikir verelim Müstakbel eşinizle oturun kararını verin birlikte. Çok tatlı telaşlar bunlar bir daha geri gelmiyor. Şahsen ben çok özledim öyle mi olsa böyle mi olsa diye düğünümü planlamayı
Eşimle ilk dans müziğimiz: Nilüfer-Taa Uzak Yollardan
Evlenmeden önce 1 yıl birbirimizden uzak yaşadığımız için anısı olan bir şarkı. Öyle bir durum var mı bilmiyorum ama öneririm
Ben 26 nisanlim 27 yaşında. Salonda olacak düğün. Herkesin eglenecegi daha cok nisanlimla eglenecegim bi düğün istiyorum.genelde arkadaslarimiz olcak es dos akraba bide :))
Ayyyyyy benim de 25 Eylul'de dugunum var ne mutlu,
mutluluklar.
Ben size kendi sarkilarimi yazayim.
Giris muzigim; Une belle histoire
Ilk dans muzigim; Kursat Zengin-Kalp Yolu (mutlaka bakin)
Ya da ilyas yalcintas, busra periz olmazsa olmazimsin. Ikisi arasinda kararsizim.
Nikah kiyildiktan sonra, yani evetler soylendikten sonra; yasemin kumral-bim bam bom.
Pasta keserken; Murat evgin- ben evleniyorum
Cicek atarken; bu bekarliktan biktim usandim.
16 Eylül'de de benim düğünüm var :)
Şimdiden mutluluklar :))
Bizim giriş şarkımız Glykeria
Dans şarkımız Özdemir Erdoğan Bana Ellerini Ver
Pasta Müziği Wild-Fiesta
Merhaba Hanımlar nasip olursa eylül 25inde düğünüm var ama ben dans müziğine,giriş müziğine ve pasta keserken çalacak müziğe bir türlü karar veremiyorum yardiminiza ihtiyacım var bana önerebileceğiniz yerli veya yabancı şarkılar var mi