Düğün demek stres demek

glsn67

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
241
237
18
34
Merhaba Hanımlar nasip olursa eylül 25inde düğünüm var ama ben dans müziğine,giriş müziğine ve pasta keserken çalacak müziğe bir türlü karar veremiyorum yardiminiza ihtiyacım var bana önerebileceğiniz yerli veya yabancı şarkılar var mi

Şimdi biz huyunuzu zevkinizi tarzınızı bilmeden nasıl bir fikir verelim Müstakbel eşinizle oturun kararını verin birlikte. Çok tatlı telaşlar bunlar bir daha geri gelmiyor. Şahsen ben çok özledim öyle mi olsa böyle mi olsa diye düğünümü planlamayı

Nasıl bir zevkin var bilemeyiz ki..Yaşlarınız kaç ? Düğün nerede olacak mesela bunları yazarsan daha işe yarar yorumlar alırsın.
Ben 26 nisanlim 27 yaşında. Salonda olacak düğün. Herkesin eglenecegi daha cok nisanlimla eglenecegim bi düğün istiyorum.genelde arkadaslarimiz olcak es dos akraba bide :))

dans ederken ki müziğimiz herşey seninle güzel zeerin özer
pasta müziği shakıra waka waka
giriş müziği de göksel senden başka

Haklisiniz ama bir türlü karar veremiyorum işte. Arabesk dışında her türlü fikire açığım

Eşimle ilk dans müziğimiz: Nilüfer-Taa Uzak Yollardan
Evlenmeden önce 1 yıl birbirimizden uzak yaşadığımız için anısı olan bir şarkı. Öyle bir durum var mı bilmiyorum ama öneririm

Ben 26 nisanlim 27 yaşında. Salonda olacak düğün. Herkesin eglenecegi daha cok nisanlimla eglenecegim bi düğün istiyorum.genelde arkadaslarimiz olcak es dos akraba bide :))

Bizim giriş müziğimiz Adele-Someone like you idi..

dans müziği olarak önerebilirim mp3 üm elimde olsa birçok alternatif sunabilirdim ama kendileri çalıştığım ilde yatıştalar
size kolaylıklar dilerim

Ayyyyyy benim de 25 Eylul'de dugunum var ne mutlu,
mutluluklar.
Ben size kendi sarkilarimi yazayim.
Giris muzigim; Une belle histoire
Ilk dans muzigim; Kursat Zengin-Kalp Yolu (mutlaka bakin)
Ya da ilyas yalcintas, busra periz olmazsa olmazimsin. Ikisi arasinda kararsizim.
Nikah kiyildiktan sonra, yani evetler soylendikten sonra; yasemin kumral-bim bam bom.
Pasta keserken; Murat evgin- ben evleniyorum
Cicek atarken; bu bekarliktan biktim usandim.

16 Eylül'de de benim düğünüm var :)
Şimdiden mutluluklar :))
Bizim giriş şarkımız Glykeria
Dans şarkımız Özdemir Erdoğan Bana Ellerini Ver
Pasta Müziği Wild-Fiesta

Belki fikir olur...

Dans müziği nazende sevgilim olabilir. Bu şarkı beni farklı yerlere götürüyor. Şimdiden mutluluklar.

Giris muzigimiz kenan dogulu gelinimde cok severim o parcayi bi bakin bence.

ilk dans: özdemir erdoğan-bana ellerini ver
pasta: burcu güneş-mutluyuz
slayt: kayahan-seninle her şeye varım ben

idi 3 yıl önce

Sıkıntılı bir konu
Buradan karar vermiş olarak çıkabilecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…