• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Düğün-Düğün Davetiyesi

ssedoshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
2.678
2
116
İstanbul
Kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum, nasipse düğünüm var bi süre sonra ve farklı bir şehirde evleneceğim. Aklıma takılan bazı sorular var! Farklı şehire evleneceğim için İstanbul'da kına yapacağım ve düğünüm nişanlımın memleketinde olacak. Ama ben İstanbul'da da kına ve düğün birlikte yapmak istiyorum yani iki düğün olacak çünkü nişanlımın memleketine gelemeyecek olanlar olabilir. Davetiyeye ne yazmam gerekiyor bu durumda,iki düğün şeklinde mi yoksa kına+düğün ve düğün diye ayrı ayrı mı yazacağım. Fikirlerinize ihtiyacım var. Bir sorum daha var eğer kına+düğün İstanbul'da olduğunda diğer düğün için arada kaç gün kadar olması normal yoksa hemen ertesi gün mü olmak zorunda? Gelinliğim kirlenirse diye düşünmekteyim:26::18::9:

Canım benim de iki düğünüm oldu iki şehrin adını yazdık altına kına düğün dedik tarih yer saat adres belirttik...zaten davetiyeye de anca sığdı öyle kız evi erkek evi demedik zaten gelen akraba eş dost nereye yakınsa oraya gelir şimdiden hayırlı uğurlu olsun

başka bir şehre evlenen yok mu arkadaşlar?:44::44:

canım ne zaman düğünün olacak bilmiyorum epey olmuş konuyu açtığın ama bi süre sonra dediğine göre sanırım eylül gibi.bende senin gibi bir durumdayım.davetiyeleri bastırdım.kınayı ve düğünü aynı gün yapıcam hayırlısıyla.davetiyeyi burda yrı bastırdık ama diğer düğün tarihini yazmadık.sadece bulunduğum yerin yerini ve düğünü yapacağımtarihi yazdım canım.

ayriyeten nişanlımda kendi bulunduğu yerde davetiye bastırdı onunkilerde burdaki düğün gününü yazma gereğinde bulunmadık.çünkü en yakınlar geleceği için onlarda bizden duyacak.öyle bişe yani canım:)biraz geç oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir.

canım ne zaman düğünün olacak bilmiyorum epey olmuş konuyu açtığın ama bi süre sonra dediğine göre sanırım eylül gibi.bende senin gibi bir durumdayım.davetiyeleri bastırdım.kınayı ve düğünü aynı gün yapıcam hayırlısıyla.davetiyeyi burda yrı bastırdık ama diğer düğün tarihini yazmadık.sadece bulunduğum yerin yerini ve düğünü yapacağımtarihi yazdım canım.

ayriyeten nişanlımda kendi bulunduğu yerde davetiye bastırdı onunkilerde burdaki düğün gününü yazma gereğinde bulunmadık.çünkü en yakınlar geleceği için onlarda bizden duyacak.öyle bişe yani canım:)biraz geç oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir.

çok saol canım yok geç olmadı bizim düğün askerden sonraya kaldı,ben biraz ince ayrıntılara düşkün olduğumdan..çok sağolasın cevabın için..bende öle yaparım madem haklısın çok doğru düşünmüşsünüz..

Evet arkadaşlar gerçekten davetiye ve nikah şekeri çok önemli bende önce takım yaptırıyım dedm sonra
KuKa's buradaki mor nikah şekerini yaptırmaya karar verdim aslında küçük kovaların içine badem koymuş buradaki arkadaş oda çok hoşuma gitti
Ama karrar veremiyorum siz ne dersiniz?

Back
X