Düğün gecesi krizim

Konu sahıbı dun farklı bır topıge yorum yazmıs ama kendı konusunu unutmus sanırım..
Benım basıma boyle bırsey gelseydı : Al annenı onunla krıtık yap dıye postalardım o adamı ..
Tamam insan dusuncesız olabılır ama bu kadar olaamaz daha dugun gecesınde boyle bir öküzluk yapan adamla bır omur gecermı ya
Allah korusun ..

hiç krize girme git kayınvalidenin evine geç kenara yat zaten deli gibi yoruluyor insan. hele bi o düşünsün bakalım hayret bişi ya

Nisanda açılmış bi konu bu ne gerek var dil dökmeye:) olmuş bitmiştir yasadıkalrıda yanına kalmıştır

git bi otele rezervasyon yaptır yani emrivaki yap, bende senin gibi evlendim 3 gün sonra batmana geldim, düğünden sonra arkadaşlarla eğlendik 4'e kadar falan sonra otele geçtik 2 gece otelde kaldık, son gecede eşim ailesinde ben ailemde kaldım ankarada son gecemizi ailemle geçirmek istedim, kayınvalidemde bekliyodu onda kalmamı açık açık söylemesede yok testi kırcam yok bilmem ne tantanası yapmıştı bende düğün çıkışı kır ne kıracaksan dedim, yapacağın en mantıklı iş laf anlamayan insanlara emrivaki yapmak

Ben göremedim.Nerde? 2 adet mesajı var arkadaşın o da gebelik endişesiyle ilgili.Ben mi göremedim siz mi karıştırdınız acaba

Ben göremedim.Nerde? 2 adet mesajı var arkadaşın o da gebelik endişesiyle ilgili.Ben mi göremedim siz mi karıştırdınız acaba

Evet gebelık ıle alakalı topıkten bahsedıyorum.
yanı konu sahıbı onlıne oluyor ama konusuyla ılgılenmıyor demek ıstedım..
Gebelık dusundugune gore hersey olmus bıtmıs ınsanlar hala yardımcı olmaya calısıyor kendısıne.

benım çatlak kardeşimde aynı şeyi söylemişti,,onun düğünü gelınımızın yaşadığı yede yapıldı ve o çatlak kayınbabalarında kalmayı düşünüyordu,,,salaklığını yüzüze vurdumda vazgeçti.bu konuda kayınvalıdenle aran ıyı ıse ondan yardım alabılrsın,,,ona anlatıp uygun olmayacağını kendını gergın hıssedeceğini falan açıkla.akıllı bır ınsanın bunu anlması gerekir.umarım uzlaşırsınız

şimdiye çocuğu bile olmuştur :)))) baya eski bir konu..

kardeşimin kv si siznkinden geç gelmiş sağolsun(7.30)
ev toplamak ha ben senin ağzını dağıtiym sen önce onla meşgul ol
manyak yaaaaa

öyle oldu canım
çarşafa kaynanam bakmadı oğlum sen emin olduktan sonra dedi
ama eşimin babannesi küçük halasını yolladı odaya git emin ol diye

bilmiyorum belki forumdan atılacağım ama ç........şşşşşş

sen bişey demedin mi kocana?

ne demek emin olmak yaaa sokaktan mı topladılar seni büyük terbiyesizlik
iyi kızmış demekki namuslu iyi valla
kız olup ne kötülük yapanlar var yazık yaaa insanın en özel gününü ne hakla kirletiyorlar ayıp
üüüüfff sinirim geçmedi hala...............

rabbım sabırlar versın arkadaslarsıze.. bende evlıyım ama cok sukur hıc boyle drumarım olmadı.. otelede gttım.. ıkıkez dgunde yaptım carsaf vss asla olmadı. kı bn kayınvalıdeı severım cok ıyıdır. burada okuyorumda ne anneler var tobe allahım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…