- Konu Sahibi deryaayred
-
aynı durum benimde başımda.
bizde farklı bir şehirde yaşayacağız ama düğün ailelerin olduğu şehirde olacak,
bende nişanlıma demiştim,otelde geçirelim diye,o da dediki
ailem burdaydek otele gitmemiz ayıp karşılanır,kalalım 2 gün ne olacak dedi.
bende çok uzatmadım tamam dedim ama hiç razı değildim açıkçası.
ve ne oldu biliyor musun
geçen nişanlımla adet günüm ne zamana denk gelecek diye hesaplıyorduk,
düğünüm 3 haziran kına gecesi 2 haziran,adetim 2 haziranda başlıyor :86: :86: :86:
nişanlım bozuldu tabi: )
ama ben çok sevindim,sonuçta istemediğim birşeyi yapmamış olacağım: )
beyefendi eczacı olduğu için,geciktirici hapların zararlı olduğunu bildiğinden,bişeyde yapamıyor: ))
kardeş kardeş uyuyacağız o yüzden problem yok
gerçi kayınvalidemler 3 gün olmayacaklar evde ama olsun: )
aynı durum benimde başımda.
bizde farklı bir şehirde yaşayacağız ama düğün ailelerin olduğu şehirde olacak,
bende nişanlıma demiştim,otelde geçirelim diye,o da dediki
ailem burdaydek otele gitmemiz ayıp karşılanır,kalalım 2 gün ne olacak dedi.
bende çok uzatmadım tamam dedim ama hiç razı değildim açıkçası.
ve ne oldu biliyor musun
geçen nişanlımla adet günüm ne zamana denk gelecek diye hesaplıyorduk,
düğünüm 3 haziran kına gecesi 2 haziran,adetim 2 haziranda başlıyor :86: :86: :86:
nişanlım bozuldu tabi: )
ama ben çok sevindim,sonuçta istemediğim birşeyi yapmamış olacağım: )
beyefendi eczacı olduğu için,geciktirici hapların zararlı olduğunu bildiğinden,bişeyde yapamıyor: ))
kardeş kardeş uyuyacağız o yüzden problem yok
gerçi kayınvalidemler 3 gün olmayacaklar evde ama olsun: )
hormonal dengeyi bozup regl tarihini değiştiriyor.. birkaç ay düzensiz olabilirsinizgeciktirici hapların nasıl bi zararı varmış kı benımde düğünüme denk gelıyo ve bende kullanıcam.ilk kez kullanıcagım içinde yan etkılerını ve zararlarını bılmıyorum:26:
oh olmuş nişanlınıza ooh ooh
bizimde inşallah bi sorun çıkmazsa haziranda benim ailemin olduğu şehirde olacak düğünümüz onun ailesi apayrı bi yerde yaşıyor orada hiç akraba falan yok, ben hiç dermiyim ailemin yanında kalalım ertesi gün gidelim diye, demem niye kadınlar ince düşünür,ki benim ailemde istemez öyle özel bi geceyi onların evinde yaşayalım.. bir dünya otel var etrafta bi gece kalınır ertesi gün gidilir gidilecek yere
geciktirici hapların nasıl bi zararı varmış kı benımde düğünüme denk gelıyo ve bende kullanıcam.ilk kez kullanıcagım içinde yan etkılerını ve zararlarını bılmıyorum:26:
hormonal dengeyi bozup regl tarihini değiştiriyor.. birkaç ay düzensiz olabilirsiniz
aynııı dert bizdede var :44:
şehir dışında yaşıycaz ailelerimiz burda nişanlımın ailesi ilk gecenizi bizde geçirin yolda geçmesin yorgun olursunuz diye direttiler
of hiç istemiyorum ya ben evime gitmek istiyorum bide benden olur olmadık şeyler isterler diye korkuyorum sabah
bakalım nolucak artık
yat hayatım kaynananın üst katında ama kardeş kardeş al yanına makyaj temizleme mendillerini ve en kalın pijamanı inin aşşağıda kritikte yapın geç vakte kadar onlar size hadi gidin yatın dedikçe benim uykum yokki dersiniz hem sizi uzun zaman göremeyiz yanınızda oturalım diyin de eşiniz o işi yapmayı bekleyip çıldırsın
Utanmıyorlar mı çarşafa bakarken.
Allahtan kaynanam o kadar antika değil.
buyuk ıhtımal arkadaş evlenmiştir bile. konuları nıye hortlatıyorsunuz anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?