- Konu Sahibi deryaayred
-
Kendinize uygun insanlar bulmayıp ÖKÜZ Olduğunu düşündüğünüz kişiler bulup sonra erkekler öküz mü yazıyorsunuz
Tesisatı falan olmayan bizim üst katımızda kalın diyen bir aile ve buna onay veren nişanlınınızın
Yaşam tarzı bakış açısı ortada.( .Not Olumsuzluk anlamında değil onlara normal gelen bu herkes farklıdır)
Böyle bir aileye otel fikri çok uzak ve ayıp gelecektir.
Biricik oğullarının otel odasında ne işi var :))
Kabul etmeyecekleri ortada
Kabul etselerde eski köye yeni adet getiren havalı gelin olacaksın
Otelde yada annende kalamzsın canım ikna edeceksen alt katta kimsenin olmaması için ikna et
Ben rahat edemem çekinirim de gece başka akrabalarda kalsınlar sabah duşumuzu alalım erkenden gelsinler de
arkadaşlar bana bir akıl verin..biz eşimle ailelerden uzağız..düğünümüz olacak ve düğünden sonra ben otelde bir gece geçirip sonra eşimin ailesine kahvaltıya gidip sonrada bnim aileme gidip uçağa binip gitmkten bahsediyorum..Eşim evinde yatmak istiyor.yani kayınpederimin evinde..daha doğrusu üst katta boş olan dairede..kalmak mesele değil ama yüzümü gözümü yıkayıp makyajımı temizleyecek bir banyosu yok yani su tesisat olayı yok..deli olacam erkekler neden bu kadar öküzzz..tutturdu ev varken oteldemi kalınır diyeee..yahuu o saçı makyajı nerde temizleyeceğim ben..delii olacammm..
arkadaşlar bana bir akıl verin..biz eşimle ailelerden uzağız..düğünümüz olacak ve düğünden sonra ben otelde bir gece geçirip sonra eşimin ailesine kahvaltıya gidip sonrada bnim aileme gidip uçağa binip gitmkten bahsediyorum..Eşim evinde yatmak istiyor.yani kayınpederimin evinde..daha doğrusu üst katta boş olan dairede..kalmak mesele değil ama yüzümü gözümü yıkayıp makyajımı temizleyecek bir banyosu yok yani su tesisat olayı yok..deli olacam erkekler neden bu kadar öküzzz..tutturdu ev varken oteldemi kalınır diyeee..yahuu o saçı makyajı nerde temizleyeceğim ben..delii olacammm..
NUH DİYOR PEYGAMBER DEMİYOR..uzaga gidecegimiz için onlarla kalmaliymisiz..işin kötüsü annemde ayni kafada...offffff
NUH DİYOR PEYGAMBER DEMİYOR..uzaga gidecegimiz için onlarla kalmaliymisiz..işin kötüsü annemde ayni kafada...offffff
Sahi söylüyorum ben olsam bir damacana su istetir, saçımı makyajımı temizler uyurdum. Temas etme girişimlerine de su yok der nuh der peygamber demezdim
Sahi söylüyorum ben olsam bir damacana su istetir, saçımı makyajımı temizler uyurdum. Temas etme girişimlerine de su yok der nuh der peygamber demezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?