• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün gecesi krizim

benim de kendi memleketimde düğün oldu. düğün olan yerin otelinde kaldık. o gece hiçbir şey yapmasan bile mecbur banyo yapacaksın. ki kaç defa saçını yıkayacaksın. çünkü sprey zor açılıyor
kızlar ya bu çarşaf olayı çok fena. hala varmış dememkki. bu arada çarşaf nasıl kan oluyor ya. benim accıcık bişi gelmişti.o da tuvalet kağıdına :1:

canımm kesin bu işin arkasında kayınvaliden var ve kan görmek için yapıyorrr :1:

biz iki şehirde düğün yapmıştık bir düğün evimizin oldugu sehirde diğeri eşim gilin memleketinde oldu kayınvalidem tutturduu bizim evde olucak ilk gece anlarsınız yaaa bende eşime dedim ki ilk düğün evimizin olacağı yerde olacak diğer düğüne 10 gun var daha yaa evimizddee olur yada oteldee kesinlikle onların yattıgı yatakta o işi yapmma dedimmm :52:

adam napsın annesini zar zor razı ettilerrr bizim evimizde oldu o iş ertesi gün sabah 8 de damladılar eveee utnmadan kayınvalidem yatak odasına girdi de baktı noldu bir tarafı arttı şimdiii :52:

birde napıcaklarmış biliyormusunuz düğün gecesi anneme söylemiş kayınvalidem biz kocamla el ele onları odalarına bırakıcaz ön odada yatıcaz demişşş eşime dedim ki eğer onlar o kapıdan girerlerse sen bu işi sonsuza dek unut dedim oda bu lafa cok sinirlendi gitti annesine gelmeyin dedi görsenizz kayınvalidemler annemlere gitmişler ağlamıslar el ele gerdeğe sokamadık diyee yaniii ne diyeyimmm yuuhhh diyorumm başkada bişey demiyorummm :30:

sende önlemini al biraz dominant ol canımmmm olmaz o iş unut filan deee :27::27::27:

pes artık ya şaka gibii.. koptum hayal edince :52::52::52:
konu sahibi tek çaren otelde kalınacak başka yolu yok diyeceksin ve alternatif kabul etmeyeceksin.. bu işte kayınvalidenin parmağı var büyük ihtimalle..
çünkü bir erkeğin ilk gecede, ailesi ile kritik yapmayı düşleyeceğini hiç sanmıyorum ben:100::100:

Benim kocişte tutturmuştu balayını annemlerin evinde geçirelim diye. Allahtan ikna ettim de 1 gece ile yırttım.
Erkekler ne tuhaf yaa. Kimi ağaca çıkar kimi kritik yapar. :)))

arkadaşlar bana bir akıl verin..biz eşimle ailelerden uzağız..düğünümüz olacak ve düğünden sonra ben otelde bir gece geçirip sonra eşimin ailesine kahvaltıya gidip sonrada bnim aileme gidip uçağa binip gitmkten bahsediyorum..Eşim evinde yatmak istiyor.yani kayınpederimin evinde..daha doğrusu üst katta boş olan dairede..kalmak mesele değil ama yüzümü gözümü yıkayıp makyajımı temizleyecek bir banyosu yok yani su tesisat olayı yok..deli olacam erkekler neden bu kadar öküzzz..tutturdu ev varken oteldemi kalınır diyeee..yahuu o saçı makyajı nerde temizleyeceğim ben..delii olacammm..:52:

canım madem öyle ailesi evi boşaltsın madem evde kalmak istiyo durumu açıkla ama tatlı dille evet erkekler biraz senin dediğin gibi ama biliyosun ki tatlı dilde çoğu zaman işe yarar sana kolay gelsin umarım herşey istediğin gibi olur.

Kesinlikle bu erkeklerin akılları kıt bizim kuzenin eşide tutturmuştu kendi evleri şehir dışındaydı ev varken neden otele gidiyoruz millete ben ne kadar da meraklıymış dedirtem:1: diye ertesi
günde balayına gidicekler uçakla kız olan kuzenler oturup olaya bi çözüm bulalık dedik ve nihaytinde çok anlayışla ve iyi niyetli olan biricik görümcesi sayesinde olayı çözdük dnlese dinlese kimi dinler dedik tabi ablasını halbuki annesinin yani kayınvaldesinin böle bir isteği bile yok neyseki allahtan otele gidip yerleştiler ve eşi iyiki gelmişiz demiş :):)

biz kızlar nedense bu kocaları bişey sanıp ne derlerse yamaya çalııyoruz halbuki bu tarz oalyların dinle flan hç alakası eyg şimdi sorsak kesinlikle böle bişeyi oanylacağınız sanmıyorum

senin ilk gecen ilk günün şartlar eskiye göre çok daha rahat ama malesefki biz türkler maşallah gelenek görenek ve adetleri AYET sanıyoruz.

canımm kesin bu işin arkasında kayınvaliden var ve kan görmek için yapıyorrr :1:

biz iki şehirde düğün yapmıştık bir düğün evimizin oldugu sehirde diğeri eşim gilin memleketinde oldu kayınvalidem tutturduu bizim evde olucak ilk gece anlarsınız yaaa bende eşime dedim ki ilk düğün evimizin olacağı yerde olacak diğer düğüne 10 gun var daha yaa evimizddee olur yada oteldee kesinlikle onların yattıgı yatakta o işi yapmma dedimmm :52:

adam napsın annesini zar zor razı ettilerrr bizim evimizde oldu o iş ertesi gün sabah 8 de damladılar eveee utnmadan kayınvalidem yatak odasına girdi de baktı noldu bir tarafı arttı şimdiii :52:

birde napıcaklarmış biliyormusunuz düğün gecesi anneme söylemiş kayınvalidem biz kocamla el ele onları odalarına bırakıcaz ön odada yatıcaz demişşş eşime dedim ki eğer onlar o kapıdan girerlerse sen bu işi sonsuza dek unut dedim oda bu lafa cok sinirlendi gitti annesine gelmeyin dedi görsenizz kayınvalidemler annemlere gitmişler ağlamıslar el ele gerdeğe sokamadık diyee yaniii ne diyeyimmm yuuhhh diyorumm başkada bişey demiyorummm :30:

sende önlemini al biraz dominant ol canımmmm olmaz o iş unut filan deee :27::27::27:

Kayınvalidenizin el ele sizi gerdeğe sokma fantezisi ne ya:))ciddi misiniz siz:)

Kayınvalidenize sorsanıza neden ısrar ediyor üst katta kalmanız için???bizler buradan ne yorum yapsak boş kadına sor amacı ne ki?düğün kritiği geyiği zaten inanılır değil onu geç güzelim?? sonuçta kayınvalideler de bir zamanlar gelin olup o ilk evlilik gecesi yaşamış kadınlar olarak anlayışlı olmaları gerekirken her türlü arızayı çıkarıyorlar.. kadın kadına düşman yaa yuh yani

Tebrük ederim böyle bir eş adayı seçtiğiniz için, adam belli ki baya planlı,programlı çalışıyor, gerdek gecesinin bile kritiğini yapacak ailesiyle:27:

kaynanamgil komşuya gitti neyse sabahın 9unda kapıdaydı hadi kahvaltıya diye boğacaktım :27:
çok meraklı kendisi zaten böyle şeylere :27:

2.günde geldiler evde yattılar bizide salona attılar evleri küçkdü :1:
kardeş kardeş yattık :1:

Not :salon dediğim yerde tüm odaların birleşimi olan yer kendileri utanmadılar bizde utanmadık napim sarıldık uyuduk
senin ki sabah 9 da gelmiş benim kaynana 7.00 geldi eşime dedim evde biri var üst komsu çok ses yapar dedi geri yattı zorla kaldırdım eve bir bak diye zaten sabah 6.00 da yatmışız
annesini görünce ne işin var senin evde diye kızdı
evi toplamaya geldim oğlum dedi:53:

konu sahibi arkadaş sen şaç başı makyajı bırak gecenin özelliğini ve bu özellikten dolayı yanlız kalmak istediğini söyle
sen bir yokusa sürüyorsun o bir yokusa sürüyor:24:
esas mesele ikinizin de aklın da değil nedense:36:

senin ki sabah 9 da gelmiş benim kaynana 7.00 geldi eşime dedim evde biri var üst komsu çok ses yapar dedi geri yattı zorla kaldırdım eve bir bak diye zaten sabah 6.00 da yatmışız

konu sahibi arkadaş sen şaç başı makyajı bırak gecenin özelliğini ve bu özellikten dolayı yanlız kalmak istediğini söyle

unutulmaz bi olay yasamissin..... xd

belki çok alakasız olacak ama aklıma geldi düğünden sonra illa sevişmek mi gerekiyor insanlar neden bu kadar strese giriyorlar anlamadım yani...

hadi düğün bitti sevişelim çok garip ve doğal değil kendiliğinden oluşmuyor olması gerektığı düşünüldüğü için oluyor ya ne biliyim kafam karıştı..neyse zaten konu sahibinin derdi bu değil topuzu makyajı nasıl çıkartırım diyor ama yıne de düşündüm işte:40::44::44:

anaaaaaaaaa ne geziyor evde :30:
ben tüm kapıları 2ier 3ker kapatmıştım :1:
ee sonra noldu yaa :19:
bizimkide yüzüme boş boş bakıyor komşular felan tebrik ediyor ne kdar kötü bişeydi yaa :27:

Nişanlın çok pasif :9: benim bildigim erkek milleti o gün icin cok telaslı ve meraklı olurlar ama senin ki maşallah pek bir rahat ve umursamaz..O ailesiyle kritik falan yapa dursun,sen vur kafayı yat canımm:52:

Valla ya biri duş ,yıkanma ,paklanma derdinde damat günün kritiğini yapma sohbet , muhabbet, dedikodu derdinde anlamdım nasıl bir mantık .Bunlar herhalde evlenince böyle kardeş kardeş sohbet muhabbet süreceğini sanıyorlar. :9:

öyle oldu canım
çarşafa kaynanam bakmadı oğlum sen emin olduktan sonra dedi
ama eşimin babannesi küçük halasını yolladı odaya git emin ol diye

:53::53::53::53::53: neler okuyorum ya emin ol diye mi ..
bu çarşaf muhabbetleri kan görme davaları aman allahım nasıl bi yüzyılda yasıyoruz :53::53:

iğrençlik ve ilkellik diz boyu ..

belki çok alakasız olacak ama aklıma geldi düğünden sonra illa sevişmek mi gerekiyor insanlar neden bu kadar strese giriyorlar anlamadım yani...

hadi düğün bitti sevişelim çok garip ve doğal değil kendiliğinden oluşmuyor olması gerektığı düşünüldüğü için oluyor ya ne biliyim kafam karıştı..neyse zaten konu sahibinin derdi bu değil topuzu makyajı nasıl çıkartırım diyor ama yıne de düşündüm işte:40::44::44:
arkadaşım ne olursa olsun düğün gecesi gelin ve damada özeldir gelin kimin için süsleniyor
birsey yaşamak şart değil
ama özel onların özeli sonuçta
kaç yıl geçti benim düğünümden 3 çocuğuma hamileyim ama o gün aklımda hala taze

çok tatlı bir mesaj.çok güldüm,hak verdim,takdir ettim....:46:

Back
X