• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün gecesi krizim

sen bişey demedin mi kocana?
sabah 6.00 da neden yattık sanıyorsun
eşimi tembihlemiş babannesi görmezsem çınkar çıkar diye eşim bana durumu anlatmıştı yani
birde biz evleneli 12 sene olmuş eşim 21 yasında ben 19 öyle olacak sanıyorduk
şimdiki gençler öyle değil daha dikler

canım ben düğün günü adetliydim,bir de adetlere göre balayına hemen gitmeniz ayıp olur, el öpülecek dediler...:37:
tartışmadım kabul ettim.
ilk gün kayınvalidemdeydim, onlar eltimlerde kalmışlardı...
ertesi gün kayınvalideme de istiyorsanız gelin dedim, biliyorlardı adetli olduğumu...
adetim geçse de bekledik, kardeş kardeş:33:yattık...
sonra balayına gittik...

Nişanlın çok pasif :9: benim bildigim erkek milleti o gün icin cok telaslı ve meraklı olurlar ama senin ki maşallah pek bir rahat ve umursamaz..O ailesiyle kritik falan yapa dursun,sen vur kafayı yat canımm:52:

bayıldım bu mesaja kahkaha attım ya...
çok iyi bir öneri...:52:

arkadaşım ne olursa olsun düğün gecesi gelin ve damada özeldir gelin kimin için süsleniyor
birsey yaşamak şart değil
ama özel onların özeli sonuçta
kaç yıl geçti benim düğünümden 3 çocuğuma hamileyim ama o gün aklımda hala taze

işte bende onu diyorum illa birşey yapmak gerekmez zaten başlı başına özel bir gece ama kayınvalıdenın herşeyde olduğu gibi buna da salça olması insanı illet ediyordur...

bu işin altında bir çapanoğlu var gibime geliyor:)))...kaynanan tarafı ilk gece malum olaydan sonra görmek isteyecek olabilirler.bu nedenle oğullarına burda yatacaksınz diye sıkıştırmışlar olmasın canım:))..bence direk otele gıdın

canım tavrını belli et biz de aynı durumdaydık,gittik otelde aldık ve ertesi gün gidip kayınvaldenin yanında kaldık ilk gece cok özel olmalı yaa...bir de sakın ola kan bezini gösterme çünkü günahtır eşin görmek isterse gösterirsin ama baska kimseye gösterme çünk gören kişilerin önünde gerdeğe girmiş gibi oluyormussun..Allahtan kaynanam hiç istemedi öle seyler eşim de istemedi....

canım ben düğün günü adetliydim,bir de adetlere göre balayına hemen gitmeniz ayıp olur, el öpülecek dediler...:37:
tartışmadım kabul ettim.
ilk gün kayınvalidemdeydim, onlar eltimlerde kalmışlardı...
ertesi gün kayınvalideme de istiyorsanız gelin dedim, biliyorlardı adetli olduğumu...
adetim geçse de bekledik, kardeş kardeş:33:yattık...
sonra balayına gittik...

Senin işin kolaymış ya canım, çarşaf istediyseler koyaydın kullanılmış pedi çarşaf arasına, vereydin. "Alın size kanlı çarşaf, öyle böyle değil, önünü alamadıydık" diye de eklerdin.:27:

Son düzenleme:
Senin işin kolaymış ya canım, çarşaf istediyseler koyaydın kullanılmış pedi çarşaf arasına, vereydin. "Alın size kanlı çarşaf, öyle böyle değil, önünü alamadıydık" diye de eklerdin.:27:

zaten isteseler öyle bir şey yapmak zorunda kalacakmışız...:9:
ilk gün bi şey gelmedi benden...
sonra geldi...:37:
neyse anlatmayayım, utandım.:17:

Son düzenleme:
O ne yaa sabah çarşaf kontrolü olayı mı kalmış hala? Boşver git bir otele istediğin kadar makyajını temizle duşunu al dinlen ben öyle yapacam valla :)))

bu işin altında bir çapanoğlu var gibime geliyor:)))...kaynanan tarafı ilk gece malum olaydan sonra görmek isteyecek olabilirler.bu nedenle oğullarına burda yatacaksınz diye sıkıştırmışlar olmasın canım:))..bence direk otele gıdın

banada öyle geliyor bunlar aşağı inip banyo yaparkende çıkıp yukarı çarşafa bakacaklar yoksa hiç bi mantıgı yok bence inşaat halindeki bi evde ilk gece geçirmek eşinin değişik fantazilerimi var nedir:)

canım tavrını belli et biz de aynı durumdaydık,gittik otelde aldık ve ertesi gün gidip kayınvaldenin yanında kaldık ilk gece cok özel olmalı yaa...bir de sakın ola kan bezini gösterme çünkü günahtır eşin görmek isterse gösterirsin ama baska kimseye gösterme çünk gören kişilerin önünde gerdeğe girmiş gibi oluyormussun..Allahtan kaynanam hiç istemedi öle seyler eşim de istemedi....

ben eşime dedim günah göstermem diye eşimde anasına demiş kaynanacığımda bi damla kan dünya şan oğlum demiş lafa bak yaaaa velhasıl gördüde madem çok hevesi varsa baksın baksın dursun dedim eltim baktı bakmam günah diyen görümcem baktı ya senin oğlun bildikten sonra sen ne yapıcan o 1damla kanı iş olsun günahları boyunlarına göstermedi deyipte dillerine düşeceğime gösterdim onlar benim dilime düştü:)

ben eşime dedim günah göstermem diye eşimde anasına demiş kaynanacığımda bi damla kan dünya şan oğlum demiş lafa bak yaaaa velhasıl gördüde madem çok hevesi varsa baksın baksın dursun dedim eltim baktı bakmam günah diyen görümcem baktı ya senin oğlun bildikten sonra sen ne yapıcan o 1damla kanı iş olsun günahları boyunlarına göstermedi deyipte dillerine düşeceğime gösterdim onlar benim dilime düştü:)

yok yaa cok sükür öyle bişey olmadı bizde...millet neler yapıyor günahları boyunlarına..ya erkek anlıyor zaten her sekilde kaynanaya ne yaa,

Ciddi misiniz bu kanlı çarşafları kayınvalidelerinize gösterme yazılarınız doğru mu Allahaşkına?

canım kırılma darılma ama bunu buraya yazman bile hata, bizden yardım isticeğin bişey yok die düşünüyorum bi erkek bu kdr odun olmamalı bize bu söyledklerini o beyfendiye anlatıp son sözü söylemen gerek, şimdi sözünü dinletirsen evlendikten sonra da daha kolay olur bnce yoksa hep koca lafına bakarsın :)

söyleyecek söz bulamiyorum..millete eglence lazim galiba... konuyu acan bayan makyajini nasil sileceginden bahsediyor, millet konuyu nerelere getirmis, insanin fikri ne ise zikri de odur..hem bayan esim diye bahsediyor, belki sizin fantezilerinizi coktan asmislardir.....birisinin kendi fikrinde olmayanlara geri kafali demesi de kendi kafa yapilarini gösteriyor zaten.. konuyu asip yorum yapanlarin kisiliklerine, geleceklerine laf söylemek ihtiyacinda olanlar eminim ki eslerinin aileleriyle sorunlu olanlar..ne diyeyim Allah gelinin de kayinvalidenin de hayirlisini versin, karaktersiz insan sultan da olsa karaktersizdir...:1:desarj olmak isteyen kötü gelinler mesajlarimi kullanmasinlar,
muhatabim degiller.

söyleyecek söz bulamiyorum..millete eglence lazim galiba... konuyu acan bayan makyajini nasil sileceginden bahsediyor, millet konuyu nerelere getirmis, insanin fikri ne ise zikri de odur..hem bayan esim diye bahsediyor, belki sizin fantezilerinizi coktan asmislardir.....birisinin kendi fikrinde olmayanlara geri kafali demesi de kendi kafa yapilarini gösteriyor zaten.. konuyu asip yorum yapanlarin kisiliklerine, geleceklerine laf söylemek ihtiyacinda olanlar eminim ki eslerinin aileleriyle sorunlu olanlar..ne diyeyim Allah gelinin de kayinvalidenin de hayirlisini versin, karaktersiz insan sultan da olsa karaktersizdir...:1:desarj olmak isteyen kötü gelinler mesajlarimi kullanmasinlar,
muhatabim degiller.

Size cevap veren arkadaşlar çok güzel yazmış üstüne yazacak birşey bulamıyorum....nesiniz siz acaba kaynanamı yoksa erkekmi bilemedim ben yani...hahaha komiksiniz ama kabul ediyorum...

Back
X